• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ینی اشکال از تکست باکسه؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
آقا من میخوام که html رو تو دیتا بیس ذخیره کنم
همش ارور میداد این ارور رو
کد:
A potentially dangerous Request.Form value was detected from the client (TextBox1="<a href=signup.aspx>...").
من فکر میکردم ایراداز دیتابیسه که نمیتونه این مقدارو قبول کنه ولی واسه امتحان دستی مقدارو ذخیره کردم تو دیتا بیس قبول کرد
ولی وقتی با فرمی که ساختم حتی یه تک ساده ی a رو هم ایراد میگیره و ارور بالا رو میده
ینی اشکال از تکست باکسه؟
چون دیتا بیس همینجوری که میزنم قبول میکنه

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
یه مشکل دیگه دارم با دیتا بیس ایندفه
وقتی زیادطولانی میشه متن قبول نمیکنه با اینکه تایپش text هست
وقتی تکست خالی ذخیره میکنم هرچقدر که بخوام میزنم و قبول میکنه ولی وقتی کد html هست زیاد که میشه ارور میده و قبول نمیکنه

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام .

مشکل شما در مورد Validation صفحه می باشد . خدمتون بگم که ASP.net به صورت پیش فرض اجازه Submit شدن فرم هائی که در آن ها تگ های html هست را نمیده . برای این که بتونی این کار را انجام بدی در Directive صفحه مقدار ValidateRequest=False را برقرار کن . البته در متن خطا هم نوشته که باید چه کار کنی

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
درست شد مرسی
همین ریزه کاری هایی که آدم هنوز نمیدونتشون وقت آدمو بیشتر از کل کار میگیره

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
همون طور که گفتم خود صفحه خطا میگه که مشکل را چه جوری باید حل کنی . بعد یه راه بهت میگم که 3 سوت بفهمی که راه حل مشکلت چیه .

عنوان خطا را کپی کن در Google آن را Search کن . حتما با 3 لینک اول مشکلت حل میشه . گوگل را هیچ موقع دست کم نگیر . خیلی سریع میتونی کارت را ادامه بدی .

موفق باشی .

بالا