• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه ادیتور ساده و WYSIWYG می خوام!

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
سلام.
یه ادیتور متن برای جامعه مجازی می خوام. ساده و WYSIWYG باشه و کل امکاناتش تو یه خط جاشه! فقط قابلیت تغییر رنگ،فونت،سایز،راستچین وسط چین چپ چین،گذاشتن عکس و گذاشتن لینک رو داشته باشه وبس.

برای همین نمی خوام از CKوTINY استفاده کنم چون بسته به چیزی که من می خوام خیلی سنگین اند!
اگه میشه یه ادیتور معرفی کنید.

مثل ادیتور فیس نما یا میهن بلاگ باشه عالیه.

soroush_tayyebi

Registered User
لایک‌ها
110
سلام.
یه ادیتور متن برای جامعه مجازی می خوام. ساده و WYSIWYG باشه و کل امکاناتش تو یه خط جاشه! فقط قابلیت تغییر رنگ،فونت،سایز،راستچین وسط چین چپ چین،گذاشتن عکس و گذاشتن لینک رو داشته باشه وبس.

برای همین نمی خوام از CKوTINY استفاده کنم چون بسته به چیزی که من می خوام خیلی سنگین اند!
اگه میشه یه ادیتور معرفی کنید.

مثل ادیتور فیس نما یا میهن بلاگ باشه عالیه.

سلام
عکسی از ادیتور اون 2 تا میزاشتی بد نبود
البته ck رو من همش استفاده میکنم میدونم همه چیزش کنترل میشه ...
اینا رو ببین :
Aloha Editor - HTML5 WYSIWYG Editor
NicEdit - WYSIWYG Content Editor, Inline Rich Text Application
YUI 2: Rich Text Editor
Examples :: markItUp! Universal Markup jQuery Editor
MooEditable
jHtmlArea - WYSIWYG HTML Editor for jQuery - Home

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
خیلی ممنون از شما.
markItUp به نظرم عالیه ولی WYSIWYG نیست.

اینم عکس ادیتوری که دنبالشم.
p2wdf330w891ypug2diy.png

soroush_tayyebi

Registered User
لایک‌ها
110

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
خیلی ممنون عالی بود ولی یه مشکلی هست! نمی دونم از شیرترانیکس استفاده کردید یا نه! قالبش خیلی اذیت می کنه و من می خوام اینو با قالب دیفالت اون هماهنگ کنم. این ادیتور فایل و... زیاد داره من باید دونه دونه جدا سازی کنم و آدرس دهی کنم واقعا اذیت می کنه! از طرفی ادیتورهای ساده و عالی مثل nicedite با فایل postform.js شیرترانیکس هماهنگ نیستن و اگه اونرو استفاده کنم دکمه ارسال پست از کار می افته! یه چیز ساده که با انتقال یه فایل js و یه تصویر و افزودن دو کد به هدر کارش انجام بشه سراغ ندارید؟

soroush_tayyebi

Registered User
لایک‌ها
110
خیلی ممنون عالی بود ولی یه مشکلی هست! نمی دونم از شیرترانیکس استفاده کردید یا نه! قالبش خیلی اذیت می کنه و من می خوام اینو با قالب دیفالت اون هماهنگ کنم. این ادیتور فایل و... زیاد داره من باید دونه دونه جدا سازی کنم و آدرس دهی کنم واقعا اذیت می کنه! از طرفی ادیتورهای ساده و عالی مثل nicedite با فایل postform.js شیرترانیکس هماهنگ نیستن و اگه اونرو استفاده کنم دکمه ارسال پست از کار می افته! یه چیز ساده که با انتقال یه فایل js و یه تصویر و افزودن دو کد به هدر کارش انجام بشه سراغ ندارید؟
کار نکردم با اون سیستم. برای دکمه نمیشه دستی نوشت چیزی براش ؟ یعنی از همون ادیتوری که میگید استفاده کنید و فقط دکمه رو دستی کنید :-؟

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
کار نکردم با اون سیستم. برای دکمه نمیشه دستی نوشت چیزی براش ؟ یعنی از همون ادیتوری که میگید استفاده کنید و فقط دکمه رو دستی کنید :-؟
نمی دونم والا دکمه جاوااسکریپت هست و من هیچی از جاوا اسکریپت بلد نیستم!

بالا