• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه ایده جدید در مورد درآمد زایی از اینترنت ، یا ایده جدید برای راه اندازی سایت بازی آنلاین

mokhtarabadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام ، خدمت دوستان

راستش چندوقتی هست دارم روی درآمدزایی از اینترنت تحقیق میکنم ، به این نتیجه رسیدم بهترین راه ، راه اندازی یک سایت بازی آنلاینه ، ولی می دونم که سایت های بازی آنلاین تو ایران خیلی زیاد شده ، می خواستم از دوستان خواهش کنم اگر ایده ی جدیدی درمورد راه اندازی سایت بازی آنلاین یا کلا راه اندازی یه سایت که درآمد بالایی داشته باشه ، لطف کنند بفرمایند.

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
من ایده خوبی دارم اگه حاضر باشی سرمایه گذاری کنی یا اینکه برنامه نویس باشی در خدمتم ولی باید واقعا خواهان باشی

moneybookers

Registered User
لایک‌ها
25
سلام ، خدمت دوستان

راستش چندوقتی هست دارم روی درآمدزایی از اینترنت تحقیق میکنم ، به این نتیجه رسیدم بهترین راه ، راه اندازی یک سایت بازی آنلاینه ، ولی می دونم که سایت های بازی آنلاین تو ایران خیلی زیاد شده ، می خواستم از دوستان خواهش کنم اگر ایده ی جدیدی درمورد راه اندازی سایت بازی آنلاین یا کلا راه اندازی یه سایت که درآمد بالایی داشته باشه ، لطف کنند بفرمایند.

بازی آنلاین زیاد هست ولی مشتری هم خیلی زیاده. اگه بتونی سایتی بزنی که یه چیز جدید ارائه بده قطعا موفق میشی.
برای بازی آنلاین هم نیازی به بلد بودن برنامه نویسی ندارید می تونید یکی از اسکریپتهای موجود در اینترنت رو بخری و روش کار کنی.
من arcadebooster.com رو پیشنهاد می دم

mokhtarabadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خب ، به نظر شما بهترین اسکریپت چیه ، و ایا اسکریپت khanwars.com نال شده است ، و سایت اصلیش چییه؟
بعدا تا حالا چندنفر خواستن گروهی این کار رو بکنم ، شاید یک گروه تشکیل دادم.

moneybookers

Registered User
لایک‌ها
25
این الان 2 تا بحثه. یا اینکه شما می خواهید بازی های فلش رو پابلیش کنید که همون اسکریپتی که لینک دادم بهترین هست
یا اینکه می خواهید یه بازی آنلاین مثل جنگ خوانها راه بندازید که اکثر این بازیها نسخه فارسی از سایتهای خارجی هست و اکثرا توسط شرکتهای خارجی فروخته شده به ایرانیها.
راه اندازی یه بازی استراتژی هم هزینه و هم زمانبره و یه تیم قوی گرافیک و برنامه نویسی می خواد و سرورهای خیلی قوی با آپ تایم بالا.

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
سلام

من خیلی وقته دنبال یه کسب و کار اینترنتی هستم چی پیشنهاد میکنید؟

علاقه خیلی زیادی به اینترنت و بیزینس اینترنتی دارم هزینه هم براش میکنم اما در حد توان مالیم و وقت براش میزارم چون من حداقل روزی 5 ساعت اینترنتم

میشه کمکم کنید

ممنون

b eddea

Registered User
لایک‌ها
110
سلام ، خدمت دوستان

سلام..داداش من اتفاقا یه ایده ی خیلی خوب دارم دراین مورد.هرروز هم دارم بهش فکرمیکنم که چیکارکنم که قویتربشه.فکرکنم با حداکثریک و نیم تا 2 میلیون تومن هم بشه جمعش کرد.درمورد بازی آنلاینه.من اگر کسی رو پیدانکنم که شریک بشه خودم اقدام خواهم کرد.شما چقدر پول دارید یا میخواین بزارین برای این کار؟

mokhtarabadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام..داداش من اتفاقا یه ایده ی خیلی خوب دارم دراین مورد.هرروز هم دارم بهش فکرمیکنم که چیکارکنم که قویتربشه.فکرکنم با حداکثریک و نیم تا 2 میلیون تومن هم بشه جمعش کرد.درمورد بازی آنلاینه.من اگر کسی رو پیدانکنم که شریک بشه خودم اقدام خواهم کرد.شما چقدر پول دارید یا میخواین بزارین برای این کار؟

من واقعیتش برنامه نویسم ، به طور حرفه ای سایت طراحی میکنم و همین طور برنامه تحت وب میسازم ، درحال حاظر سرمایه آن چنانی ندارم ، اگه امکانش هست بیشتر در مورد ایده تون (در تاپیک یا خصوصی) صحبت کنید.

Big_Radeen

Registered User
لایک‌ها
401
من تا ١٠ تومن و بيشتر ساپورت ميكنم ولي در شرايطي كه تيم سازنده بازي (برنامه نويس، طراح، گرافيست و...) + يه ايده خوب وجود داشته باشه ولي فقط پشتوانه مالي نباشنه كه در اين صورت، ساپورت مالي رو من به عهده ميگيرم.

بالا