gharahchaman
Registered User
سلام به همه ی دوستان پی تی
این تبلت تقریبا 1.5 ماه هست که دست منه و از کاربر نمایش مشخصات: shisholi - PersianTools Forums خریدم
تبلت خیلی خوبیه
من خودم فروشنده تبلت هستم
این رو برای خودم خریده بودم، الان برای خرید یه تبلت ایسوس پول لازم دارم
پس این رو میفروشم
قیمت پایه : 670
فروش ویژه : 750
دوستون دارم
اسپم آزاد
توضیحات دستگاه رو صاحب قبلیش داده:
درود دوستان خوبم

یک دستگاه تبلت HYUNDAI - TB1000 به فروش می رسد . این تبلت در تاریخ 91/7/27 از سایت معتبر تبلت شاپ خریدم . ( الانم تموم کرده و بیاره با 100 تومن بالاتر میفروشه )
توضیحات :
1 . از روزی که این تبلت رو خریدم ( 91/7/27 ) شاید 10 بار روشن شده و به مدت کوتاه و فقط برای تست و نصب بازی .
2 . هیچگونه مشکلی باهاش نداشتم خداروشکر تا الان و همه چیز رو به راه و نسبت به قیمتش امکانات قابل توجهی داره . سیم کارت خور - بلوتوث - امکان مکالمه و پیام کوتاه و مکالمه تصویری - 10 اینچ ... بقیه مشخصات فنی و کاملش رو از اینجا بخونید .
3 . تبلت کاملا سالم و بدون کوچکترین خط و خش و مساله ای و همه متعلقاتش از جعبه هم بیرون نیومده . همراه با یک کیف مخصوص خودش تقدیم میشه .
4 . دوستان تهرانی می تونند در تهران حضوری تشریف بیارن و ببین . برای شهرستان هم ارسال می کنم هزینه ارسال با خود خریدار هست .
5 . و در آخر می تونم بگم با این قیمت تبلت با این امکانات خوبه و برای کسایی که نمی خوان خرج کنن واسه این جور وسایل عالیه .
6 . فاکتور خرید موجوده و به خریدار نشون داده میشه .
7 . همراه با کارت گارانتی یک ساله معتبر نامتل .
8 . هر سوال دیگه ای بود در خدمتم .
تصاویر :

*توجه * :
دوستانی اسپم و بحث های خیلی تخصصی و حاشیه ای ممنوعه و در تاپیک های دیگر دنبال میشه .
از دادن قیمت زیر قیمت پایه جدا خودداری بشه که جزو اسپم شناخته میشه
از دادن اسپم هم خودداری بشه
موفق و سرافراز باشید