سلام
یکی از آشناهام یه گوشی 5800 نوکیا داره میخواد بفروشه منهم میخوام وردارم چند مورد بود که میخوام از دوستانی که واردن سوال کنم؟
1- گوشی چینی هستش (روش زده) ولی وقتی شماره IMEI رو تو سایت اینترنتی
http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr
وارد میکنم این میاد
Note: This IMEI number seems to be correct, but we do not have any information on this specific handset. Please add the missing information below.
این متن یعنی چی ؟ گوشی اصلی هست یا نه ؟
میشه روش برنامه های 5800 رو نصب کرد ؟
2 _ تفاوتی با مدل های محارستانی یا فنلاندی داره؟
الف ) از نظر کیفیت؟
ب ) از نظر قیمت؟
طرف میخواد رم گوشی رو واسه خودش نگه داره . چقدر از قیمت گوشی بخاطر این مورد کم میشه؟
3 - تو ی جعبه آبی رنگ گوشی این اقلام هستش
الف شارژر
ب) رابط یو اس بی
ج) نگهدارنده چسبی شیشه برای داخل ماشین و cr119 type hh20
د) هندز فری طوسی رنگ تو گوشی شبیه سونی اریکسون هستس و با مدل اصلی که سیاه رنگه فرق میکنه .
چیز دیگه ای نیست ( کابل tv نداره ) چقدر باید بخاطر این کم کرد؟ ایا لوازمش تکمیل هست یا نه؟ چه چیزی؟
یدونه قلم به خود گوشی هست آیا قلم اضافه باید داشته باشه؟
4-طرف میگه کمتر از 30 ساعت کار کرده این مطلب رو چه طوری میشه از تو گوشی مطلع شد؟
و بالاخره سوال اصلی قیمت چند وردارم خوبه؟
ممنون میشم جواب بدین
یکی از آشناهام یه گوشی 5800 نوکیا داره میخواد بفروشه منهم میخوام وردارم چند مورد بود که میخوام از دوستانی که واردن سوال کنم؟
1- گوشی چینی هستش (روش زده) ولی وقتی شماره IMEI رو تو سایت اینترنتی
http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr
وارد میکنم این میاد
Note: This IMEI number seems to be correct, but we do not have any information on this specific handset. Please add the missing information below.
این متن یعنی چی ؟ گوشی اصلی هست یا نه ؟
میشه روش برنامه های 5800 رو نصب کرد ؟
2 _ تفاوتی با مدل های محارستانی یا فنلاندی داره؟
الف ) از نظر کیفیت؟
ب ) از نظر قیمت؟
طرف میخواد رم گوشی رو واسه خودش نگه داره . چقدر از قیمت گوشی بخاطر این مورد کم میشه؟
3 - تو ی جعبه آبی رنگ گوشی این اقلام هستش
الف شارژر
ب) رابط یو اس بی
ج) نگهدارنده چسبی شیشه برای داخل ماشین و cr119 type hh20
د) هندز فری طوسی رنگ تو گوشی شبیه سونی اریکسون هستس و با مدل اصلی که سیاه رنگه فرق میکنه .
چیز دیگه ای نیست ( کابل tv نداره ) چقدر باید بخاطر این کم کرد؟ ایا لوازمش تکمیل هست یا نه؟ چه چیزی؟
یدونه قلم به خود گوشی هست آیا قلم اضافه باید داشته باشه؟
4-طرف میگه کمتر از 30 ساعت کار کرده این مطلب رو چه طوری میشه از تو گوشی مطلع شد؟
و بالاخره سوال اصلی قیمت چند وردارم خوبه؟
ممنون میشم جواب بدین