• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه تقاضا از مجرب ها

xalerebvar

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان این تایپیک رو می خوام اختصاص بدم به چگونگی انجام پروژه های کاربردی بر روی وب. و همین جا از همه دوستانی که تجربه در راه اندازی وب سایت های با تکنولوژی asp.net دارن دعوت می کنم که آموخته هاشونو در اختیار ما قرار بدن. مثلا بحث امنیت یا چگونگی انجام یک پروژه جامع و یا چگونگی مراحل آپلود و ثبت دامین و خلاصه هر چی که بلدید. عزت زیاد

هرگز از مرگ نهراسیده ام اگر چه دستانش از ابتذال شکننده تر بود، هراس من از مرگ مردن در سرزمینی ست که مزد گورکن از بهای آزادی آدمی فزون باشد
peace2.gif

xalerebvar

Registered User
لایک‌ها
0
شروین جان ببین
من 1 ساله دارم با تکنولوژی server side کار می کنم اما فقط تئوری و تا حالا یه پرو ژه هم روی وب ندارم . هدف من از ارائه این سوال پاسخ به کساییه که می خوان کاربردی کار کنن و پروژه هاشون رو آپ کنن..
اگه بازم کلیه ریزترش می کنم

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
شروین جان ببین
من 1 ساله دارم با تکنولوژی server side کار می کنم اما فقط تئوری و تا حالا یه پرو ژه هم روی وب ندارم . هدف من از ارائه این سوال پاسخ به کساییه که می خوان کاربردی کار کنن و پروژه هاشون رو آپ کنن..
اگه بازم کلیه ریزترش می کنم
در موردتئوری و عملی خب یه پروژه شروع کن و هرجاش به مشکل خوردی بیا بپرس چون بینهایت مشکل میتونه ایجاد بشه
در مورد هاستو دامینو آپ کردن اگه مدیران فکر میکنن مربوط به این بخش میشه من توضیح میدم

بالا