• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه خلای خیلی عجیب...عدم قبول تاریخ معتبردر یک روز خاص

tabeez

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان،من یه فیلد به نام datereg دارم که DATA Type اون Date/Time هست و فرمت اون short time
تمام تاریخ از روزهای سال رو وارد میکنه(قبول میکنه) تا دیروز...
موقع تست عضویت برنامه ارر داد.بررسی کردم همه تاریخ ها رو قبول میکنه به جز 29/02/1386 و 30/02/1386
یعنی وقتی تاریخ سیستم رو میزارم رو 28/02/1386 تاریخ رو قبول میکنه ولی این2روز رو نه.
اینم بگم...تو خود اکسس هم این2 مقدار رو دستی به فیلد دادم قبول نمیکرد و غیر مجاز میخوند...

اینم خطائی که دات نت میگیره...

62ylahj.jpg

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
به نظر من علتش اینه که دیتابیس تاریخ تو رو میلادی در نظر میگیره و ماه 2 ی میلادی یعنی February بیست و هشت روزه یعنی روز 29 ام یا 30 ام ی در کار نیست...

tabeez

Registered User
لایک‌ها
0
Plus عزیز پس من چیکار کنم؟

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
تاریخ رو میلادی ذخیره کن، موقع نوشتن اون رو تبدیل به شمسی کن

tabeez

Registered User
لایک‌ها
0
Plus و Graveworm عزیز مرســــی

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
می دونی خیلی ها سال کبیسه ی ( فکر کنم ) 72 ساله رو حساب نمی کنه
می دونمی که هر 4 سال یه بار به خاطر 6 ساعت اضافه که رو هر سال داریم به یک سال اضافه می کنیم
ولی خیلی ها اون 15 دقیقه ی دیگه رو فراموش می کننم که اینم برای خودش یه سال کبیسه ی دیگه درست می کنه
آخه خودم سر این قضیه خیلی سرکار بودم

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
می دونی خیلی ها سال کبیسه ی ( فکر کنم ) 72 ساله رو حساب نمی کنه
می دونمی که هر 4 سال یه بار به خاطر 6 ساعت اضافه که رو هر سال داریم به یک سال اضافه می کنیم
ولی خیلی ها اون 15 دقیقه ی دیگه رو فراموش می کننم که اینم برای خودش یه سال کبیسه ی دیگه درست می کنه
آخه خودم سر این قضیه خیلی سرکار بودم

اگه از دات نت 2 استفاده کنی کلاس PersianCalender اضافه شده و یعیده مایکروسافت این چیزا رو در نظر نگرفته باشه البته هنوز خودم سیریش نشدم این چیزا رو تست کنم!

tabeez

Registered User
لایک‌ها
0
من هم برا تبدیل تاریخم از PersianCalender استفاده میکنم..ولی اون2 روز رو هم حساب میکنه...البته کارش رو هم درست انجام میده دیگه... وقتی به شمسی تبدیل کرد باید 29 و 30 از اردیبهشت روهم داشته باشه که این 2روز رو February در تاریخ میلادی نداره...
پس مشکل؟ برمیگرده به فیلد Date/Time که تاریخ رو فقط میلادی قبول میکنه و 29 و 30 اردیبهشت رو با لگد میندازه بیرون...

بالا