• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه درخواست از دوستان

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
با سلام . دوستان کسی اسکریپ سایت shahreniaz.com یا hami24.com یا 7rang.com رو داره ؟ اگر ضابط باشه که چه بهتر

سایت بی در و پی کری این hami24.com با سی ام اس های دیگه هم میتونی همچین سیستمی رو بیاری بالا

قالب رو میتونی به راحتی دانلود کنی و اطلاعات سایت رو ببینی

reza_021

Registered User
لایک‌ها
15
سایت بی در و پی کری این hami24.com با سی ام اس های دیگه هم میتونی همچین سیستمی رو بیاری بالا

قالب رو میتونی به راحتی دانلود کنی و اطلاعات سایت رو ببینی

میشه فایل ها رو خودت بهم بدی یا حداقل بگی کدومارو باید دانلود کنم چون من بلد نیستم ؟ ممنون .
بعد چجوری باید نصبش کنم . ؟
چجوری همچین سیستمی بالا بیارم ؟

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
میشه فایل ها رو خودت بهم بدی یا حداقل بگی کدومارو باید دانلود کنم چون من بلد نیستم ؟ ممنون .
بعد چجوری باید نصبش کنم . ؟
چجوری همچین سیستمی بالا بیارم ؟

به دلیل کپی رایت خیر من نمی دم فقط چون سیستم رو می خواستی یه راهنمایی کردم که بری قالب رو وببینی و سیستم رو دربیاری

اما چرا این سیستم بابا برو سراغ وردپرس هم افزونه هاش هم قالباش ریخته حیف نیست به خدا وقتت رو الکی طلف می کنی

reza_021

Registered User
لایک‌ها
15
به دلیل کپی رایت خیر من نمی دم فقط چون سیستم رو می خواستی یه راهنمایی کردم که بری قالب رو وببینی و سیستم رو دربیاری

اما چرا این سیستم بابا برو سراغ وردپرس هم افزونه هاش هم قالباش ریخته حیف نیست به خدا وقتت رو الکی طلف می کنی

الان من اگر این فایل ها رو دانلود کنم می تونم نصبش کنم ؟ میشه بگی چجوری ؟

بعد نمونه سایت داری که با وردپرس راه اندازی شده باشه ؟

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
الان من اگر این فایل ها رو دانلود کنم می تونم نصبش کنم ؟ میشه بگی چجوری ؟

بعد نمونه سایت داری که با وردپرس راه اندازی شده باشه ؟

نمونه زیاد هست بزن
توی گوگل بزن افزونه آگهی برای وردپرس ببین چه خبر میشه

برای جوملا یه افزونه قوی و توپ رو جومینا ترجمه کرده برای سایت آگهی

reza_021

Registered User
لایک‌ها
15
نمونه زیاد هست بزن

میشه اون افزونه جوملا رو بدی ؟

reza_021

Registered User
لایک‌ها
15
نمونه زیاد هست بزن

میشه لینک افزونه جوملا رو بدی ؟

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856

reza_021

Registered User
لایک‌ها
15

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856

reza_021

Registered User
لایک‌ها
15
از این استفاده کنم مثل این میشه ؟ niazmandiemroz.com
لطفا راهنماییم کن چون می خوام سایت خوبی داشته باشم .

راستی به نظرت قدرت جوملا بیشتره یا اسکریپ ؟ لطفا راهنماییم کن تو اگه جای من بودی چیکار میکردی تا سایت عالی داشته باشی .

reza_021

Registered User
لایک‌ها
15
راستی به نظرت قدرت جوملا بیشتره یا اسکریپ ؟ لطفا راهنماییم کن تو اگه جای من بودی چیکار میکردی تا سایت عالی داشته باشی .

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856

بستگی داره به بحث هزینه ها که در مورد نیازمندی ها چون در آخر مجبوری هاستت رو ارتقا بدی به نظر شخصی من بینه این سیستم ها جوملا بهتره مخصوصا نسخه 3 که دیگه نور الور شده و

reza_021

Registered User
لایک‌ها
15
بستگی داره به بحث هزینه ها که در مورد نیازمندی ها چون در آخر مجبوری هاستت رو ارتقا بدی به نظر شخصی من بینه این سیستم ها جوملا بهتره مخصوصا نسخه 3 که دیگه نور الور شده و

ببین داداش من یه سرور قوی دارم که می خوام فایل هام هم رو همون باشه ( منظورم سایتم هست ) حال یعنی از همون اول می خوما قوی شروع کنم محدوده هزینه کردنمم بین 300 تا 400 است میتونی کمککم کنی ؟ چیکار کنم با این پول ؟
به پول بیشتری نیاز هست ؟ این جوملا نسخه 3 کدومه یعنی سیستم نیازمندیش کدومه ؟ لطفا کمکم کن .

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
ببین داداش من یه سرور قوی دارم که می خوام فایل هام هم رو همون باشه ( منظورم سایتم هست ) حال یعنی از همون اول می خوما قوی شروع کنم محدوده هزینه کردنمم بین 300 تا 400 است میتونی کمککم کنی ؟ چیکار کنم با این پول ؟
به پول بیشتری نیاز هست ؟ این جوملا نسخه 3 کدومه یعنی سیستم نیازمندیش کدومه ؟ لطفا کمکم کن .

نه داداش سایت آگهی رو سئوش باید کار کنی شما فعلا با یه قالب مجانی بیا بالا هاست یه هاست با بازدید معمولی بگیر یه مقدار تجربه کسب کن ببین کی به کیه بعد انشالله رفتی جلو می افتی به هزینه قالب و سئو اسکریپت این جور صحبت ها

reza_021

Registered User
لایک‌ها
15
داداش من کار کردم تو ملت نیاز بعد الان می گم چیکار کنم ؟ جوملا ، اسکریپ ، چیکار کنم ؟ کدوم اسکریپ

بالا