با سلام . دوستان کسی اسکریپ سایت shahreniaz.com یا hami24.com یا 7rang.com رو داره ؟ اگر ضابط باشه که چه بهتر
سایت بی در و پی کری این hami24.com با سی ام اس های دیگه هم میتونی همچین سیستمی رو بیاری بالا
قالب رو میتونی به راحتی دانلود کنی و اطلاعات سایت رو ببینی
میشه فایل ها رو خودت بهم بدی یا حداقل بگی کدومارو باید دانلود کنم چون من بلد نیستم ؟ ممنون .
بعد چجوری باید نصبش کنم . ؟
چجوری همچین سیستمی بالا بیارم ؟
به دلیل کپی رایت خیر من نمی دم فقط چون سیستم رو می خواستی یه راهنمایی کردم که بری قالب رو وببینی و سیستم رو دربیاری
اما چرا این سیستم بابا برو سراغ وردپرس هم افزونه هاش هم قالباش ریخته حیف نیست به خدا وقتت رو الکی طلف می کنی
الان من اگر این فایل ها رو دانلود کنم می تونم نصبش کنم ؟ میشه بگی چجوری ؟
بعد نمونه سایت داری که با وردپرس راه اندازی شده باشه ؟
نمونه زیاد هست بزن
توی گوگل بزن افزونه آگهی برای وردپرس ببین چه خبر میشه
برای جوملا یه افزونه قوی و توپ رو جومینا ترجمه کرده برای سایت آگهی
نمونه زیاد هست بزن
توی گوگل بزن افزونه آگهی برای وردپرس ببین چه خبر میشه
برای جوملا یه افزونه قوی و توپ رو جومینا ترجمه کرده برای سایت آگهی
داداش فارسی نداره اگه میشه لطفا لینک جومینا رو بده که فارسی باشه . (سیستمش )
دانلود کامپوننت و ماژول نیازمندی ADS-manager
بعدم داداش این گوگل گذاشتن تو بری توش سرچ کنی هاا
یه کم بگرد بابا جون 5 دقیقه سرچ نکردی تو نت
از این استفاده کنم مثل این میشه ؟ niazmandiemroz.com
لطفا راهنماییم کن چون می خوام سایت خوبی داشته باشم .
از این استفاده کنم مثل این میشه ؟ niazmandiemroz.com
لطفا راهنماییم کن چون می خوام سایت خوبی داشته باشم .
راستی به نظرت قدرت جوملا بیشتره یا اسکریپ ؟ لطفا راهنماییم کن تو اگه جای من بودی چیکار میکردی تا سایت عالی داشته باشی .
راستی به نظرت قدرت جوملا بیشتره یا اسکریپ ؟ لطفا راهنماییم کن تو اگه جای من بودی چیکار میکردی تا سایت عالی داشته باشی .
بستگی داره به بحث هزینه ها که در مورد نیازمندی ها چون در آخر مجبوری هاستت رو ارتقا بدی به نظر شخصی من بینه این سیستم ها جوملا بهتره مخصوصا نسخه 3 که دیگه نور الور شده و
ببین داداش من یه سرور قوی دارم که می خوام فایل هام هم رو همون باشه ( منظورم سایتم هست ) حال یعنی از همون اول می خوما قوی شروع کنم محدوده هزینه کردنمم بین 300 تا 400 است میتونی کمککم کنی ؟ چیکار کنم با این پول ؟
به پول بیشتری نیاز هست ؟ این جوملا نسخه 3 کدومه یعنی سیستم نیازمندیش کدومه ؟ لطفا کمکم کن .