• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سایت خوب برای انجام تسک و دریافت بیت کوین!

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
دوستان در این سایت که به شما معرفی میکنم روش های مختلفی برای کسب درآمد وجود داره.
اما مهمترین و بهترین روش که حتما باهاش هم آشنایی دارید انجام تسک های کرودفلاور هست.
من فقط تسک های یوتوب این سایت رو دیدم که 7 سنت زده بود.(چون خودم نئوباکس کار میکنم بقیه رو نگاه نکردم.)
مینیمم برداشت نیم دلار هست و پرداخت این سایت هم به بیت کوین,پیزا,پی پال و کارت آمازون هستش.

این سایت مزیت های زیادی داره:
* درصدی از فعالیت زیر مجموعه ها ( 5 درصد ) چه کلیک و چه انجام تسک ها به شما تعلق میگیره.
* برای دریافت این مقدار نیازی به کلیک روزانه نیست.
* و جوایزی به صورت ماهیانه برای برترین ها در بخش رفرال گیری و انجام افر ها درنظر گرفته میشه.
توجه: اما دوستانی که مایل به دریافت وجه خود به حساب پرفکت مانی هستند هم امکانش هست!
شما میتونید درآمدتون رو به بیتکوین دریافت کنید و با انتقال اون به سایت btc-e.com و با فروش بیت کوین ها دلار پرفکت مانی و یا حتی اکی پی دریافت کنید.[در این باره اگه سوال داشتید در خدمتم]
و در آخر هم دوستانی که تمایل به دریافت وجه خود به پرفکت مانی به روشی که گفتم دارن و از این سایت راضی بودن منم از نئوباکس به این سایت میام چون مزایاش خوب به نظر میرسه.و تنها دلیل ماندنم فعلا در نئوباکس مقدار بونسی هست که برای هر یک دلار درآمد در نظر گرفته شده.

Last edited:
بالا