• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سایت خیلی عالی پیدا کردم واقعاً از هر نظر کامل

وضعیت
موضوع بسته شده است.

andra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام www.hs-forex.com
خوب یه خبر عالی برای دوستان عزیزم .
اگر به دنبال سایتی هستید که :

- هر روز در صد سودی به شما دهد (اما هیچ ضرری از شما کسرنکند)
30 قرعه کشی در هر یک شنبه به ارزش های 300 و400 و 500 دلار.
- پورسانت عالی (referr مستقیم 3دلار وreferr غیر مستقیم 1دلار)
- تمامی نقل و انتقالات با e-gold انجام می شود بدون داشتن مینیمم پرداخت هرشب به صورت اتوماتیک و مستقیماً در e-gold شما.
- گرفتن تمامی پول اولیه در صورت عدم رضایت بعد از ثبت نام.

یه سایت سهامی عالی که به نظرمن از هر نظر حرف اول رو می زند.

این سایت که www.hs-forex.com نام دارد یه شرکت جدید و نو پاس که مزایای واقعاً عالی و جالبی دارد همچنین هر هفته 30 قرعه کشی 300 و400 و500 دلاری بین اعضای سایت انجام می دهد.( راستی اینم به گم که اسم من هم تو قرعه کشی در آمد و خیلی خوشحالم و 400 دلاربه حساب من واریز شد.)

خوب حالا بریم سر توضیح سایت :

این سایت یه سایت سهامی است www.hs-forex.com که ارزش هر سهم آن 10 دلار است و به اذای آوردن هرreferr یا عضو مستقیم 3دلار وبه اذای هر referr یا عضو غیر مستقیم 1دلار به حساب واریز می کند همچنین به اذای با لا و پائین رفتی ارزش سهم آن در بازار جهانی سودی نیز عآید سهام داران (اعضای سایت)می شود همچنین اعضا می توانند در صورت عدم رضایت , سهام خود را بعد از 20 روز به شرکت پس دهند و پول خود را دریافت نمایند.

اما مزایای این سایت:

1- 10 دلار ابتدای به هیچ وجه سوخت نمی شود.

2- پورسانت عالی (referr مستقیم 3دلار وreferr غیر مستقیم 1دلار) ( که خدایش پورسانت های که می ده در نوع خودش عالی حتی سایت های نتورک هم همچین کمسیون یا پورسانتی به آدم نمی دهند)

3- به اذای بالا و پائین رفتن سهام این شرکت سودی نیز عآید ما می شود اما هیچ ضرری از ما کسر نمی شود

4- قرعه کشی عالی این سایت : 30 قرعه کشی در هر یک شنبه به ارزش های 300 و400 و 500 دلار.( آقا من الآن خیلی خوشحالم که 400 دلار تو قرعکشی بردم همش دلم می خواد بگم )

5- پرداخت هرشب و به صورت اتو ماتیک و مستقیماً درe-gold شما.

6 - نداشتن مینیمم پرداخت .

7- تمامی نقل و انتقالات با e-gold انجام می شود.

8- در صورت عدم رضایت شما می توانید بعد از 20 روز سهام خود را به شرکت واگزار کنید و هزینیه خود را پس بگیرید.

9- نداشتن محدودیت برای خرید سهام.

10-( این قسمت به نظرمن مهمترین مزیتش هست ) سایت یه سایت جدید و نو پاس فرض کنید که تا چند وقت

دیگرتعداد referr مستقیم و غیر مستقیم شما به چه عددی می رسد.

در یک نگاه کلی :

این سایت نه یک سایت نتورک است نه یه سایت سرمایه گزاری اما با مزایای که دارد به نوعی هر دوی این خاصیت ها را داراست.

ازطرفی قیمت هر سهم نسبت به ارزش واقعی آن واقعاً کم است.
امکان ریسک پزیری هم در این سایت وجود ندارد زیرا اگر هم مثلاً نا راضی بودیم بعد از مدتی با یک درخواست سهام خود را به شرکت پس داده و هزینه اولیه خود را دریافت می کنیم.
از طرفی دیگر قرعه کشی های عالی این سایت از دیگر مزایای این سایت محسوب می شود که در نوع خودش با این سرمایه گزاری کم عالی است.
نداشتن مینیم پرداخت و خود پرداخت آن به صورت اتوماتیک از دیگر مزایای این سایت نسبت به سایر سایت هاست.
حالا از همه این ها گزشته اگر بخواهیم فقط به صورت network هم کار کنیم به اذای هرreferr مستقیم 3دلار و غیر مستقیم 1دلار آید ما می شود که خدایش یک سایت نتورک یا referral گیری همچین کمسیونی به ما نمی دهد.

خوب سایت یک سایت جدید است با offerهای جدید و جالب پس بهتر است جزو نفرات اول این سایت جدید و واقعاً TOP باشیم.

در صورت داشتن هر گونه سوال یا مشکل به آیدی من pm یا e-mail بدید : [email protected] [email protected]

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا