• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سایت درآمد زایی توووووووووووووووووپ ایرانی

sepehr9876

Registered User
لایک‌ها
26
سلام تواین سایت درآمدزایی((کردی آنلاین))که تازه تاسیس هم هستش،میتونید به راحتی تو یه روز تا10000تومن هم کسب کنید.روش کار تو این سایت به این صورته:از سایت های مختلف دیدن میکنید و از طریق اشتراک فیسبوک و توییتر و ویدیو های یوتیوب کسب درآمد میکنید!!! اون سایت هارو لایک می کنید.همین!من تو اولین روز ثبت نامم تو این سایت2000تومن تو10دقیقه کسب کردم!!!نکته:این سایت مثل سایت های باکس نیست که اعضاشون تو 1روز 100تا تک تومنی کسب کنن!!!برای رفتن به این سایت روی بنر زیر کلیک کنید:

sepehr9876

Registered User
لایک‌ها
26
سلام تواین سایت درآمدزایی((کردی آنلاین))که تازه تاسیس هم هستش،میتونید به راحتی تو یه روز تا10000تومن هم کسب کنید.روش کار تو این سایت به این صورته:از سایت های مختلف دیدن میکنید و اون سایت هارو لایک می کنید و از طریق اشتراک فیسبوک وتوییتر و ویدیو های یوتوب کسب درآمد میکنید!!!همین!من تو اولین روز ثبت نامم تو این سایت2000تومن تو10دقیقه کسب کردم!!!نکته:این سایت مثل سایت های باکس نیست که اعضاشون تو 1روز 100تا تک تومنی کسب کنن!!!برای رفتن به این سایت روی بنر زیر کلیک کنید:
فعلا تو5روز3000تومن کسب کردم فقط از طریق سورف:)

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
فعلا تو5روز3000تومن کسب کردم فقط از طریق سورف:)

فعلا که میگه باید 8000 تومان واریز کنید تا منو پرداخت باز بشه بعد جالب اینجاست این 8 تومن رو نمیشه از درآمد خودمون که تو حساب هست بریزیم باید وجه نقد باشه

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
دوستان لطفا از طریق بنر تو سایت ثبت نام کنند ببینم سایته اسکمه یا نه .کار نکنند فقط از طریق بنر من تو سایت عضو بشن .
اسکمه دیگه،شما حرف خودتم قبول نداری!؟

بالا