• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سوال؟

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
سلام لطفا به من بگید چطوری باید کامپیوتر رو به تلویزیون وصل کنم؟ یعنی از تلویزیون به جای مانیتور استفاده کنم؟ به عبارت بهتر تصاویر مانیتور را روی تلویزیون و کانال av داشته باشم:)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
اولا کارت گرافیکی ات باید S-Video داشته باشه ( همین ها که یه پورت گرده که چندتا جای پین داره ) ... بعدش باید کابل svideo یا RCA داشته باشی ( طبیعتا بستگی به این داره که TV ات Svideo می خوره یا نه ... اگه نمی خوره باید کابلش رو بگیری که یه سر svideo ه و یه سر AV ... خود فروشنده ها می دونن ) ... باید درایور کارت گرافیک ات هم نصب باشه ( نسخه جدید بهتره ) ... بعدش که این کارا رو کردی ... میری توی Properties و توی setting یه صفحه هستش که می تونی توش drag drop کنی ( یعنی چیزی که می خوای رو بکشی توش ) و ضمنا Tv رو بجای مونیتور انتخاب کنی ...

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
سلام مرسی از راهنمایی:) من کارت گرافیکم nvidia gforce fx 5200 هستش که از همین پورت ها هم که میگین داره:) من میتونم عکس کاری رو که سوال کردم انجام بدم یعنی از tv out که در پشت تلویزیون است کابل 2 شاخه audio -video رو وصل کنم به audio -video in روی پورت و بدین ترتیب تصاویر تلویزیون رو روی مانیتور داشته باشم :) اما عکسش رو بلد نیستم:( لطفا راهنمایی کنید

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
حتما باید s-video باشه :( با همین audio -video (ورودی-خروجی صوت و تصویر)نمیشه:(

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام مرسی از راهنمایی:) من کارت گرافیکم nvidia gforce fx 5200 هستش که از همین پورت ها هم که میگین داره:) من میتونم عکس کاری رو که سوال کردم انجام بدم یعنی از tv out که در پشت تلویزیون است کابل 2 شاخه audio -video رو وصل کنم به audio -video in روی پورت و بدین ترتیب تصاویر تلویزیون رو روی مانیتور داشته باشم :) اما عکسش رو بلد نیستم:( لطفا راهنمایی کنید
ببین شما باید خروجی داشته باشی از کارت گرافیکت ... اینی که گفتی به این معنیه که ورودی داری ، پس بدرد کار فعلی ات نمی خوره ... چون شما می خوای سیگنال گرافیکی رو خارج کنی از PC ات ...
حتما باید s-video باشه :( با همین audio -video (ورودی-خروجی صوت و تصویر)نمیشه:(
لزوما نباید svideo باشه ... اما معمولا خروجی کارت های گرافیک معمولی ، به فرم svideo هستش ... این Audio/Video یی که گفتی ظاهرا ورودیه ...

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
فکر میکنم منظورش از audio/video کابل سوزنی باشه
دوست عزیز سر طرف کامی شما باید حتما مثل پورت پشت کارت گرافیکت (خروجی) باشه طرف تلویزیون هر چی باشه میشه تبدیلش کرد و زیاد مهم نیست

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
خیلی ممنون از راهنمایی های شما:) باید بگم مشکلم حل شد:happy: همون طور که گفتم من کارت capture دارم و مشکلم این بود که تصاویر رو از tv به pc میتونستم منتقل کنم اما در عکسش مشکل داشتم که با راهنمایی های شما به قسمت هایی که گفته بودید رفتم و در قسمت مانیتور به جای monitor out گزینه tv out رو انتخاب کردم و.....
دو تا نکته ظریف اینجا بود:1-اصلا به s-video ویا کابل های دیگر نیاز نبود و با همین کابل های audio-video (بابا همون ها که 3 رنگ قرمز -سفید-زرد داره) میشد این کارو کرد:) 2-زمانی گزینه tv out فعال میشد و شما می توانستید اون رو انتخاب کنید که کابل رو (حالا هر نوعی )به تلویزیون وصل کرده باشید در غیر این صورت فعال نمیشد
باز هم ممنون:D :)

peshkel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من همچین پورتی که شما گفتی ندارم
:(
اینم مشخصات کارتم:
Nvidia GeForce Mx Integrated GPU
Memory : 64MB

seymour

مدیر بازنشسته