• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سوال از فلش کاران حرفه ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
سلام!
دوستان من طراحی بنر فلش های ساده رو یاد گرفتم و میخام حالا حرفه ای تر بشم و چند تا سوال دارم!

اول اینکه چطوری یه ماشینو متحرک میکنن که لاستیکش حرکت میکنه و اینا باید از اکشن اسکریپت استفاده کنیم یا نه؟

دوم اینکه چطوری بدن انسان رو متحرک (دست تکون میخوره و...) میکنن و چطوری بدن رو میسازن؟میشه با نرم افزار های تولید انیمشن(کارتونی) طراحی کرد و بعد وارد صفحه کنم؟

یه سوال دیگه تبلیغ بالای فروم رو که ماله آی تک هست میبینین؟وقتی که شروع میشه بک گراند زرد داره و چند تا چیز اونجا میچرخن و روی کلمه آی تک یه جور نوره یه همچنین چیزی میاد اون چطوری هست؟

ممنون میشم جواب بدین!

اگه آموزشی هم داشتین (در حد نیمه حرفه ای و حرفه ای)از فلش ممنون میشم اشاره کنید؟

ضمناً مثل فلش 8 یا ادوبی فلش میشه با سویش مکس 4 هم طراحی کرد یعنی میتونه مثل اون بدن انسان و ... رو متحرک کنه؟

میدونم جواباش کلی میشه ولی خوب :)دی)
لطفاً آموزش دارین هم بزارین

blog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سلام!
دوستان من طراحی بنر فلش های ساده رو یاد گرفتم و میخام حالا حرفه ای تر بشم و چند تا سوال دارم!

اول اینکه چطوری یه ماشینو متحرک میکنن که لاستیکش حرکت میکنه و اینا باید از اکشن اسکریپت استفاده کنیم یا نه؟

دوم اینکه چطوری بدن انسان رو متحرک (دست تکون میخوره و...) میکنن و چطوری بدن رو میسازن؟میشه با نرم افزار های تولید انیمشن(کارتونی) طراحی کرد و بعد وارد صفحه کنم؟

یه سوال دیگه تبلیغ بالای فروم رو که ماله آی تک هست میبینین؟وقتی که شروع میشه بک گراند زرد داره و چند تا چیز اونجا میچرخن و روی کلمه آی تک یه جور نوره یه همچنین چیزی میاد اون چطوری هست؟

ممنون میشم جواب بدین!

اگه آموزشی هم داشتین (در حد نیمه حرفه ای و حرفه ای)از فلش ممنون میشم اشاره کنید؟

ضمناً مثل فلش 8 یا ادوبی فلش میشه با سویش مکس 4 هم طراحی کرد یعنی میتونه مثل اون بدن انسان و ... رو متحرک کنه؟

لطفا کمکشون کنید بنده هم می خوام بدونم این قسمتو

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
بنر سازای ایرانی همه اینجور موارد از نمونه بنرهای خارجی کپی میکنن توی تبلیغات یاهو بیشتر از فلش استفاده میشه و اکثر سمپلها از تبلیغات یاهو برداشته شده به مرور زمان برای خودشون یک مجموعه جمع میکنن و توی بنرها ازش استفاده میکنن با sothink decompiler کرکش پیدا میشه نمونه بنر دیکامپایل کن کم کم دستت میاد هنری ندارن :D

یکسری نرم افزارهای جانبی هستن که افکت روی تصویر یا تکست میزارن این سایت تقریبا مجموعه کاملی از نرمافزارهای فلش جمع کرده swftools.com

فلش کارای حرفه ای که با نرم افزارهای 3 بعدی مثل تریدیمکس کار میکنن و خروجیش میدن توی فلش templatemonster.com از اینجا میتونی نمونه نگاه کنی و سطح کارات بالا ببری

PIC Maker

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
33
سلام!

ممنون میشم جواب بدین!

1- خیر اکشن نمیخواد اجزا رو جدا طراحی کنید و در یک مووی کلیپ روی یک دیگه قرار بدید . اینجوری راحت میتونید با لاستیک جدا spain بدید
2- این هم مثله ماشین هست و بدون هیچ اکشنی میشه ساده توسط خود نرم افزار فلش طراحی کرد. فقط باید اجرا رو جدا طراحی کنید (دست چپ . دست راست . سر . بدن . پای راست . پای چپ) چون میگید تازه کارید بهتره که دو بعدی طراحی کنید . بعنی اون زاویه ای که لازم دارید رو طراحی کنید as2
3- برای چرخش اجزا دورش از spain استفاده شده که با انیمیشن classic (ساده ترینش) میتونید راحت انجام بدید (تایم لاین - پروپرتیس) / برای نوی داخل نوشته هم از mask استفاده شده که یکی shape از نوع movie clip با فیلتر blur داخل مسک حرکت داده شده.

اگه میخواید این کار رو ادامه بدید سراغ Swish نرید و فلش رو کار کنید !

PIC Maker

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
33
بنر سازای ایرانی همه اینجور موارد از نمونه بنرهای خارجی کپی میکنن توی تبلیغات یاهو بیشتر از فلش استفاده میشه و اکثر سمپلها از تبلیغات یاهو برداشته شده به مرور زمان برای خودشون یک مجموعه جمع میکنن و توی بنرها ازش استفاده میکنن با sothink decompiler کرکش پیدا میشه نمونه بنر دیکامپایل کن کم کم دستت میاد هنری ندارن :D

یکسری نرم افزارهای جانبی هستن که افکت روی تصویر یا تکست میزارن این سایت تقریبا مجموعه کاملی از نرمافزارهای فلش جمع کرده swftools.com

فلش کارای حرفه ای که با نرم افزارهای 3 بعدی مثل تریدیمکس کار میکنن و خروجیش میدن توی فلش templatemonster.com از اینجا میتونی نمونه نگاه کنی و سطح کارات بالا ببری

خیر دوست عزیز . اینها توسط طراحان ایرانی انجام شده و طراح این بنر رو هم بنده قبلا باهاش در ارتباط بودم و اینجور چزا نیستش که بخوان همه کپی کنن.
سبک بنر های خارجی بکل فرق داره و اصلا یه چنین بنری رو شما تو سایت ها خارجی نمیتونید پیدا کنید. بنده طراح های خارجی رو میشناسم و نمونه هاشون رو هم دیدم. خارج بنر ساده استفاده میشه و کلا سبک طراحیش متفاوت هست.

بالا