• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سوال از فنی ها راجع به cng ماشین

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
سلام دوستان
من یه پرشیا دارم که از پایه گازسوز بوده یعنی از ایران خودرو گازسوز بوده ..
الان یکی دو ماهه وقتی رو گاز دارم راه میرم وقتی موتور گرم میشه یعنی 20-30 دقیقه با ماشین راه میرم انگار که گاز رسانی به ماشین کمتر میشه ... !! قطع نمیشه گاز ها
ولی مثلا داریم 120 تا میریم پا رو پداله یه هو میبینی یه افت سرعت میاد یعنی هرچی رو پدال گاز میزنی اصلا ماشین گاز نمیخوره .. یه چند ثانیه که گاز نمیدی دوباره ماشین درست میشه ولی باز چند ثانیه درست باز همینجوری میشه !! .. جدیدا که سرد شده وقتی بخاری روشن میکنم زودتر اینجوری میشه .. یعنی این قضیه رابطه مستقیم با گرم شدن ماشین داره ...
دو بار ماشین رو دستگاه زدم واسه سی ان جی عینه دوبارم گفت مشکل نداره !! نمایندگی بردم یارو گفت ماشینت فیلر میخواد .. فیلر کردیم درست نشد !! دوباره بردم نمایندگی یارو گفت باید ببینم چطوری میشه ..
سوارش کردیم 20 مین راه رفتیم ماشین آخ هم نگفت ..
ولی وقتی پیادش کردم یه ربع بعد باز شروع کرد !! یعنی لامصب یه جوریه تعمیرگاه میبینه سالم میشه :D
رو بنزین همه چیز درسته ها ولی رو گاز اینجوری میکنه .. قبلا اصلا همچین مشکلی وجود خارجی نداشت !!
دوتا فیلتر گاز رو هم عوض کردم ولی بازم نشد !
خلاصه که هرکی اینکارس یا این تجربه رو داشته کمکم کنه که عجیب گیرم .. نمیخوام بیشتر پول تو جیب این تعمیرگاها کنم واسه پیدا کردن ایراد های الکی !!

بالا