• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سوال بی ربط

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سلام بچه ها
ببخشید ، خودم میدونم اینجا جاش نیست ، ولی خوب هرچی گشتم جاش رو هم پیدا نکردم ! میخوام یه دامنه رو ثبت کنم طوری که از بن و ریشه مال خودم باشه (واسطه نداشته باشه ) توی register.com میگه سالی 20 دلار که خیلی گرونه ، شما جای دیگه رو سراع ندارید که ارزون تر این کار رو بکنه ؟
خیلی ممنون و ببخشید :blush:

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
NIC.com
این هم هست و لی اینم 35 دلار میگه
ولی نمیدونم از همین شرکت های داخلی چطوری از همین NIC ثبت می کنن به 8500 تومن

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ببین یه نمونه برات گیر آوردم .

فروش استثنائی دامین های com و net و org فقط 4000 تومان ، دامین های صدف مستقیما در OnlineNIC یکی از معتبر ترین شرکت های ثبت دامین رجیستر می شوند.
دامین ها همراه با کنترل پنل اختصاصی به مشتری داده می شود. جهت ورود به کنترل پنل از قسمت اسفاده کنید.
اینم سایتش

به اینجا هم یه سری بزن

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
اگه خودت کردیت کارت داری و دنبال یک Registrar خیلی خوب میگردی . من www.ooodomains.com معرفی میکنم . قیمت $13.50 هست ولی کنترل هاش بی نظیره

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من خیلی ها رو میشناسم که با NIC.com دامنه ثبت میکنن ، ولی این یه بدی داره و اون اینه که اگه طرف نخواد دومینت رو سال دیگه بهت نمیده ، حالا فرض کن یه سال برزای این سایت جون کندی و واقعا به جایی رسیده و NIC.com هم میگه برو با همون registrant هماهنگ کن . من یه دفعه فقط میخواستم registrant ام رو عوض کنم 2 ماه طول کشید ،NIC.com هم میگفت من مطمئنم NIC.com با شما همکاری لازم رو میکنه .
دنبال یه جام که واقعا معتبر باشه و دامنه مستقیما دست خودم باشه .
کنترل پنل دامین هم چیز مهمی نیست خیلی دوتا dns اه و چهار تا مشخصات صتحب سایت که بالاخره توی همه کنترل پنل ها هست !
این صدف هم که معلوم نیست کیه ، در ضمن اینی که میده 4500 حتما وقتی میخوای ازش بخریمیگه باید یه هاست بخری اونم ببا قیمت فضایی !!! ما که دیگه میدونیم :))

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
ouriran.com فکر کنم 10 هزار تومن میگیره ولی ریسک و ترس نداره

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از mazoolagh :
ouriran.com فکر کنم 10 هزار تومن میگیره ولی ریسک و ترس نداره
این که هاست هاشو قیمت خوب باباش میگیره !!!! 5 مگ 48 تومن ! تاحالا کسی دیده :blink: :lol:

من ترجیه میدم از registrant نگیرم برای اینکه ممکنه این سایت واقعا در سطح جهانی کارش بگیره و اونوقته که صاحب دامین خودم نیستم ! مگه اینکه registrant واقعا کارش درست باشه مثلا اگه دامین گوگل رو هم داشت یهو هوس کار های ناپسند به سرش نزنه !

nabavionline.com رو که همه یادتونه ، چند روز پیش خوب نبوی اومدبود توی تلویزیون میگفت من حاضرم دامین خودم رو ازشون بخرم بهم نمیفروشن :wacko: ! از این کارا زیاد میشه یه دفعه هم یه همچین بلایی سرم اومده دیگه نمیخوام در این یک مورد ریسک کنم ! در ضمن چون خودمم کریدیت کارد ندارم مجبورم که بگم از خارج برام بریزن برای همین میخوام در حد اقل قیمت باشه .

بالا