• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سوال حقوقی خیلی حیاتی

finger

Registered User
لایک‌ها
12
سلام.
ما یه خونه اجاره کردیم.با 10 تومن پیش.بنگاه دار تو قولنامه ما نوشته که ما 10 تومن به صورت امانت پیش بنگاه برای جبران خسارات احتمالی و قبض و .. گذاشتیم که بعد از تصفیه به ما برمیگردونه اما تو قولنامه طرف ننوشته.در واقع ده تومنو به یارو نداده و نخواسته که بفهمه طرف.
میخواستم بدونم ممکنه بتونه ما رو موقع تخلیه اذیت کنه و نده/؟
اگر بله الان چکار میشه کرد؟

code8

Registered User
لایک‌ها
8
سلام.
ما یه خونه اجاره کردیم.با 10 تومن پیش.بنگاه دار تو قولنامه ما نوشته که ما 10 تومن به صورت امانت پیش بنگاه برای جبران خسارات احتمالی و قبض و .. گذاشتیم که بعد از تصفیه به ما برمیگردونه اما تو قولنامه طرف ننوشته.در واقع ده تومنو به یارو نداده و نخواسته که بفهمه طرف.

خوب اگه تو قولنامه نوشتید و طرفی هم که ازش کرایه کردید قولنامه را پس دیده خونده امضا کرده و یه نسخه هم داره

یعنی طرف موقع کرایه کردن شما رو ندیده بهتون اجاره داده ؟ مگه میشه !

تو قولنامه خودتون باید امضا کسی که ازش کرایه کردید باشه ;) بنگاه که واسطه هست

الان به نظر من برید به صاحب خونه جریان رو بگید , میتونید شکایت کنید , هم شما هم صاحب خونه

پ ن : رشته بنده حقوق نیست بر اساس تجربیات شخصیم گفتم

finger

Registered User
لایک‌ها
12
سلام.
ببینید قولنامه رو اول نوشت با کاربن تمام قسمتاش مثل همه جز همین قسمت.یعنی کاربن رو در آورد و قولنامه مالک رو گذاشت کنار و این ودیعه رو تو قولنامه ما فقط نوشت. اون بنده خدا هم رفته بود.من اولش نفهمیدم بعد که پول رو گرفت فهمیدم.
هشدار--------
اگر میرید اردکان یا کلا شهری که تازه رمق گرفته به خاطر مهاجرها خیلی مواظب باشید.پر آدم عوضی تازه به دوران رسیدست...کارت بانکیتون رو به هیچ عنوان ندین دستشون... یا نقدی تسویه کنید یا همه چی رو خودتون بزنید.حتی اگر یه آدم معتبر بود.

AmirKhanTala

Registered User
لایک‌ها
4
سلام.

بله. میتونه اذیت کنه.

مراجعه کنید به شورای حل اختلاف در اتحادیه املاک.(پل چوبی)

کد رهگیری دارید یا نه ؟

AmirKhanTala

Registered User
لایک‌ها
4
ضمنا چون هر 3 برگ مثل هم نیست و برای شما قسمتی رو نوشته که برای بقیه ننوشته، بدجورد میتونید اذیتش کنید.

finger

Registered User
لایک‌ها
12
از همه ممنون.
کد رهگیری ندارم.باید ازش بگیرم؟
من فقط میخوام اینو بدونم که باید الان معامله رو فسخ کنم یا نه!چون شرایطش واسه ما خوبه و فقط مشکلش همینه که نمیدونم میتونه پول رو پس نده یا نه.
یعنی اگر نتونه اذیت کنه من فعلا به روش نیارم تا مدت اجاره تموم شه(سه ماهه هست مدت اجاره)

بالا