• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سوال خیلی فوری: مشکل با حافظه ی W550

hossein_3650

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.اقا ما دیشب یه w550i خریدم.گوشی قشنگ کار میکرد.ولی از وقتی کابلشو زدم به گوشی وقتی میرم عکس بگیرم عکس نمیندازه و فیلم هم نمیگیره.فکر کنم ایراد از مموریش باشه چون وقتی اومدم یه اهنگ با بلوتوث از کسی بگیرم زد مموری فوله در صورتی که مموریش خالیه خالیه.اقا تو رو خدا بگین من چیکار کنم.اگه اشکال از مموریشه یه کد به من بدین تا مموریشو فرمت کنم.ممنون

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
با همون خود گوشی یه منو داره به نام مستر ریست بکن ببین درست میشه؟؟

ببینم شما کابل رو وقتی زدی به کامپیوتر بعد که خواستی بکشی اول eject کردی از تو my computer یا نه؟ همین جوری کشیدی؟؟

باید هر بار ابتدا eject بشه بعد کابل رو بکنید اگه نه توی دفتر چه اش هم نوشته ممکنه به گوشی اسیب برسه

hossein_3650

Registered User
لایک‌ها
0
من همین جوری کشیدم.eject که میگی کجا هست؟
مستر ریست هم کردم ولی درست نشد.من فکر کنم که اشکال از رم باشه.مثل نوکیا کدی نداره که مموریه گوشی رو بشه فرمت کرد؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بابا دمتون گرم...خب گوشی میخرید دستور العمل و دفترچه اش هم یه نیگا بکنید بد نیست دیگه.... اینا وقتی وصل میشن مثل مموری کارت ریدر یه درایو مجازی توی my computer میسازن باید برید روش راست کلیک کنید و گزینه eject رو بزنید تا ابتدا به طور کامل از PC جدا بشه بعد بکشید کابل رو ازش....همین جوری خب معلومه قاط میزنه...تو دفترچه اش هم نوشته که....

hossein_3650

Registered User
لایک‌ها
0
1-بابا من نصب کردم ولی درایوی تو my computer ایجاد نشد.
2-چشم اقا من از این به بعد eject میکنم.فقط تو رو خدا شما بگو من چیکار کنم تا گوشی درست بشه؟
3-بلاخره میشه مموریشو فرمت کرد یا نه؟

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
ببین من W900 دارم ... یه همچین مشکلی پیش اومد ... یعنی کابلو کشیدم ... ولی گوشی دیگه بالا نمیومد ... مموریت آسیب دیده ... باید ببریش گارانتی ... اگرم نداره گارانتی ، فقط ببر زیر زمین علائدین - مدرسه موبایل ... کارش درسته ...
بازم یکی از دوستام هم همین مشکل برای W550 هش پیش اومده بود .... دقیقا مثل تو .
هیچ راهی جز فلش نداره ... گارانتی یا مدرسه موبایل

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بله راهی دیگه نداره...همون که اقا بهنام گفت...

تا دیگه حواست باشه هرچیزی که به عنوان یه مموری خارجی به ویندوز وصل میشه ابتدا باید eject بشه بعد کنده بشه...چه گوشی چه مموری ریدر و هر چیزی ...

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
دوست من گوشی های سری W گاهاض دچار اختلالات اینچنینی می شوند مخصوصاً همین W550i اگر مشکلت ثابت است و با مستر ریست و سایر کارها حل نشد دو راه داری!

چون اصطلاحاً فلش گوشییت دچار مشکل شده است :

1- به اینجا برو و بعد از دانلود نرم افزار آپدیت اتوماتیک و اجرای آن سعی کن Firmware گوشیت را آپدیت کنی با اینکار درصدی احتمال تصحیح مشکلات گوشی شما هست.

2- خیلی احتمال دارد که اینکار به دلیل ایراد موجود با موفقیت انجام نشود. در این صورت زیرزمین علاالدین بهترین جای رفع مشکل شماست وقت خود را هدر نده . بین 7 تا 15 هزار تومان بستگی فقط به انصاف طرف دارد و 40 تا 50 دقیقه زمان خرج شماست.:(

بالا