• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سوال در مورد اضافه کردن سایت به اکانت گوگل

hilman2000

Registered User
لایک‌ها
23
میخوام وقتی کلمات کلیدی سایتم رو سرچ میکن و اکانت گوگلم باز هست سایتم رو تو نتایج سرچ با رتبه بالا نشون بده
باید چه جوری لینک سایتم رو تو گوگل بدم که با باز شدن اکانت گوگل اگاه کسی کلمات کلیدی مورد نظر من رو سرچ کرد سایتم رو نشون بده؟

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
نشون دادن لینک های شما در رتبه های بالا ربطی به اکانت شما و باز بودن اکانت شما نداره.

hilman2000

Registered User
لایک‌ها
23
نشون دادن لینک های شما در رتبه های بالا ربطی به اکانت شما و باز بودن اکانت شما نداره.

چرا خودم قبلا تست کردم

مثلا تو یه کلمه یه سایت وقتی اکانت گوگل مدیر سایت باز بوده تو صفحه اول بوده وقتی هم که اکانتش بسته بوده دیگه تو صفحه اول نبوده

میخوام ببینم چه جوری میشه سایت رو تو این حلقه های گوگل اضافه کرد

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
وقتی تو اکانت گوگل خودت هستی نتایج فقط برای شما عوض می شه و چون بیش تر رو سایت خودت تو نتایج کلیک می کنی برای شما سایت خودتون رو بالاتر نشون می ده وگرنه برای بقیه ربطی نداره.

hilman2000

Registered User
لایک‌ها
23
وقتی تو اکانت گوگل خودت هستی نتایج فقط برای شما عوض می شه و چون بیش تر رو سایت خودت تو نتایج کلیک می کنی برای شما سایت خودتون رو بالاتر نشون می ده وگرنه برای بقیه ربطی نداره.

برای کسانی هم که تو حلقه های گوگل پلاس من باشند همین حکم رو داره و واسه اون ها هم بالا نشون میده

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
این اتفاق میفته ولی شما هیچ کاری نمیتونی بکنی ، معمولا وقتی به دفعات زیاد روی لینک سایت خودت کلیک میکنی تو کش مرورگر ذخیره میشه ، و گوگل اون سایت رو برای شما بالاتر میاره، که البته هیچ کمکی به پیشرفت سایت نمیکنه چون همون لحظه اگر شما با یه مرورگر دیگه تست کنید این اتفاق نمیفته .

hilman2000

Registered User
لایک‌ها
23
این اتفاق میفته ولی شما هیچ کاری نمیتونی بکنی ، معمولا وقتی به دفعات زیاد روی لینک سایت خودت کلیک میکنی تو کش مرورگر ذخیره میشه ، و گوگل اون سایت رو برای شما بالاتر میاره، که البته هیچ کمکی به پیشرفت سایت نمیکنه چون همون لحظه اگر شما با یه مرورگر دیگه تست کنید این اتفاق نمیفته .

ادیت شد....

بالا