• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سوال در مورد افزنه all in one seo pack

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
سلام :)

آقا توی افزونه all in one seo pack به نظرتون کدوم گزینه ها رو تیک بزنم و کدومو نزنم؟!

Use noindex for Archives

Use noindex for Tag Archives

Use noindex for Categories

والا توی این آموزشها یکی میگه بزن یکی میگه نزن!!!

سایت هم تفریحی هست

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
بله هر کی یه چیزی میگه چون بستگی به راهبرد و نوع سایت داره همه بحث بر سر اینه که محتوای تکراری کاهش یابد و صفحات با ارزش تر ایندکس شن بفرض در کل دسته ها با ارزش نیستند اما در کل چیزی که بنده فکر میکنم اگر تعداد تگ محدود دارید در حد زیر 5 تا که استاندارد هست بزازید ایندکس شن

دسته ها اگر بهشون بکلینک دادید و روشون کار میکنید بزارید ایندکس شن مثل سایت جهانیها و در نهایت آرشیو رو noindex کنید

me-pc

Registered User
لایک‌ها
360
بله هر کی یه چیزی میگه چون بستگی به راهبرد و نوع سایت داره همه بحث بر سر اینه که محتوای تکراری کاهش یابد و صفحات با ارزش تر ایندکس شن بفرض در کل دسته ها با ارزش نیستند اما در کل چیزی که بنده فکر میکنم اگر تعداد تگ محدود دارید در حد زیر 5 تا که استاندارد هست بزازید ایندکس شن

دسته ها اگر بهشون بکلینک دادید و روشون کار میکنید بزارید ایندکس شن مثل سایت جهانیها و در نهایت آرشیو رو noindex کنید

سایت 350 مطلب و 3500 برچسب داره! قبلا یعنی حدودا 200تا مطلب اولی بین 15 تا 20تا برچسب دارن!!!! ولی بعد اون 200تا دیگه خیلی کمتر برچسب گذاشتم! بین 2تا 5تا!

از اول هم تیک برچسبها رو زده بودم و اجازه ایندکس بهشون نمیدادم! الان بنظرتون این تیک رو بردارم بهتره؟!

اگه این تیک زده شده باشه دیگه عملا برجسب وارد نکنم! درسته؟!

سایت هم تفریحی هست!

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
برای سایت های تفریحی بهتره برچسب ها ایندکس بشن
برای هر مطلب 4-5 برچسب و نهایتا 7-8 برچسب بزنید
سایت های موسیقی و دانلود و ... رو تو این ضمینه ملاک قرار ندید که 90 تا برچسب دارن ! اونها طی هر شرایطی بدلیل لینک های پرقدرتشون بالا هستن و میمونن و کلا سئو on-page زیاد توی کارشون تاثیر نداره
بهمین دلیل هم هستش که توی این نوع سایت ها افت و خیز توی نتایج گوگل زیاده
در کل با تنظیمات افزونه سئو خیلی بازی نکنید و اجازه بدید گوگل به سایت شما و تنظیمات اون عادت کنه بدترین کار تغییر مداوم در تنظیمات سایت علی الخصوص افزونه سئو هست
و در هر صورت برای مطالبتون برچسب قرار دهید

AbbasTaraneh

Registered User
لایک‌ها
79
با سلام ...
پیشنهاد من اینه که از noindex archive فقط استفاده کنید , به این دلیل که category ها در سایت لینک های داخلی خوبی رو ایجاد میکنن ، و اکثر ورودی گوگل سایت های تفریحی نیز از Tag ها هستش...

با احترام ... ع.ت

بالا