• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سوال در مورد بلک لیست گوگل

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
سلام
من قبلا یه دامین داشتم که به خاطر این که قبلا حدود 20 هزار تا ایندکس داشت و من تمام مطالبش رو حذف کردم یه جورایی رفت تو بلک لیست چون اولا ورودی گوگل نداشت (روزی 3 -4 تا) و همچنین مطالب خیلی دیر اونم وقتی توی گوگل عنوانی که براش زده بودم رو سرچ می کردم اگر صفحه 3 یا 4 به بعد می اومد

روی این دامین یه سایت داشتم (همین که میگم روزی 3 یا 4 تا ورودی داشت) و برای همین مشکل باز این سایت رو حذف کردم اون موقع این سایت حدود 20 هزار تا ایندکس داشت

اما الان که حدود 20 روزه سایت رو حذف کردم ایندکس هاش به About 5,420 results رسیده و هر روز داره کم میشه

سوالی که داشتم اینه که اگه ایندکس هاش به صفر برسه بازم میشه روش سایت زد؟یعنی دامین دیگه توی بلک لیست نیست؟راهی نیست که بشه مشکل رو حل کرد؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
بالاخره دومین تو بلک لیست بوده یا نه
چون از صحبتها مشخصه که دقیق نمیدونید

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
بالاخره دومین تو بلک لیست بوده یا نه
چون از صحبتها مشخصه که دقیق نمیدونید

بله درسته خود هم دقیق نمی دونم، چون مدیر میهن سئو می گفت هست، اما جهان سئو می گفت نیست
مدیر میهن سئو می گفت این از نوع چهارم بلوک شده
در کل خودم هم فکر کنم که بلوک شده باشه چون حتی بعد از 3 ماه کار روش بازم روزی 2-3 ورودی داشت از گوگل

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
مگه قراره تا ابد بمونه تو بلك ليست ؟ فكر كنم يه مدت كه روش كار كني و يه خورده درست بشه باز گوگل آدم حسابت كنه و از بلك ليست درت بياره .

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
دومینت تو لیست سیاه نرفته ، وقتی میره تو لیست سیاه که ایندکسات یه دفعه صفر بشن که این اتفاق هم در اثر اسپم کاری میفته

دومین بخاطر 404 های زیاد و تغییر محتوا یه دومین بی ارزش حساب میشه واسه گوگل و هیچ راه حلی وجود نداره واسه درآوردنش از این مخمصه جز یک راهکار که روی بعضی دومینهام جواب داده

راهکار هم اینه (البته ممکنه کلا جواب نده و دیگه قید دومینتو باید بزنی) : روی دومینت سیستم اسپم راه اندازی کن ، و به گوگل ریپورت بده سایتتو تا بری تو لیست سیاه و تمام ایندکسات یه دفعه صفر بشن ، بعدش به گوگل درخواست بازنگری بده از گوگل وبمستر ، معمولا دو هفته طول میکشه دومینت اگه آی آر و پسوندهای کشورها نباشه تا در بیاد.بعد که در اومد تقریبا دومین مثل یه دومین تازه ثبت شده واسه گوگل ارزش داره

Last edited:

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
دومینت تو لیست سیاه نرفته ، وقتی میره تو لیست سیاه که ایندکسات یه دفعه صفر بشن که این اتفاق هم در اثر اسپم کاری میفته

دومین بخاطر 404 های زیاد و تغییر محتوا یه دومین بی ارزش حساب میشه واسه گوگل و هیچ راه حلی وجود نداره واسه درآوردنش از این مخمصه جز یک راهکار که روی بعضی دومینهام جواب داده

راهکار هم اینه (البته ممکنه کلا جواب نده و دیگه قید دومینتو باید بزنی) : روی دومینت سیستم اسپم راه اندازی کن ، و به گوگل ریپورت بده سایتتو تا بری تو لیست سیاه و تمام ایندکسات یه دفعه صفر بشن ، بعدش به گوگل درخواست بازنگری بده از گوگل وبمستر ، معمولا دو هفته طول میکشه دومینت اگه آی آر و پسوندهای کشورها نباشه تا در بیاد.بعد که در اومد تقریبا دومین مصل یه دومین تازه ثبت شده واسه گوگل ارزش داره

ممنون اقا حامد

یعنی اگه این کارو نکنم(اسپم) و ایندکس ها خود به خود به صفر برسه امکان حل مشکل وجود نداره؟

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
ممنون اقا حامد

یعنی اگه این کارو نکنم(اسپم) و ایندکس ها خود به خود به صفر برسه امکان حل مشکل وجود نداره؟

من سایت داشتم که چیلتر شده ، و کلا بستمش ولی هنوز بعد حدود 15 ماه 100 تا ایندکس داره تو گوگل

در کل اطلاعی ندارم که صفر بشه درست میشه مثل اولش یا نه ، ولی حدس خودم و تجربه ای که روی دومین های خودم داشتم اینه که درست بشو نیست

الان یکی از دومین هام ورودی خیلی خوبی از گوگل داشت یه سوتی برنامه نویسی توش دادم به علت محتوای یکسان خیلی از پستهاش کلا ورودیش به 10 و 20 تا در روز تبدیل شد ، بعد روش اسپم کاری راه انداختم ولی تو ورودی گوگلش هیچ تاثیری نداشت ، خود گوگل بعد یه مدت بدون اینکه ریپورتشو خودم بدم فهمید محتوای سایت اسپمه کلا بلاک شد دومین و ایندکساش صفر شد ، بعد اسپم ها رو از توش حذف کردم درخواست دادم تا بعد حدود یک ماه از بلاک در اومد ، و ایندکساش محتوای بدون اسپمش برگشت ، الان هم حدود 400 ورودی گوگل در روز میده که نسبت به 10 و 20 تا خیلی رشد کرده

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
به نظر من ریسک نکن ، نمی ارزه به ریسکش .

هیچکس از کار گوگل سر در نمیاره معلوم نیس که دوباره ارزش دومینت برگرده یا نه .

یه دومین جدید بگیری خیلی بهتره .

اینجارو ببین : site:aryapc.ir - Google Search

این سایت من اون موقع ورودی گوگل اش یهو افت شدیدی کرد 12 هزار تا هم ایدنکس داشتم ولی کلا سایتئ پاک کردم از خیر دومین هم گذشتم .
اما هنوز 600 تا ایندکس داره بعد از چند ماه

amirphp

Registered User
لایک‌ها
223
دوستان من هم دچار همین قضیه شدم و داره ایندکس های سایتم پاک میشه هر روز
از هرکی میپرسم یه چیزی میگه ولی بیشتر میگن دامنه ات اسپم شده
برای خارج شدن از اسپم گوگل باید چکار کنم؟
البته هنوز 1200 تا ایندکس دارم

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
@amirphp:

1- یعنی وقتی site: جستجو می کنید هم اندیکس هاتون کم شده؟

2- تگ زیاد استفاده می کنید؟ (بیش از 10تگ برای هر پست میشه تگ زیاد)

3- چقدر محتوای یونیک دارید؟

4- تو گوگل وبمستر ارور 404 دریافت کردید یا نه؟ (به تعداد زیاد)

5- اخیراً سرورتون داون بوده یا نه؟

6- گوگل با IP سایتتون مشکل نداره؟ (وضعیت سایتهایی که روی سروری که سایت شما میزبانی میشه رو در گوگل چک کنید)

javidhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
من سایت داشتم که چیلتر شده ، و کلا بستمش ولی هنوز بعد حدود 15 ماه 100 تا ایندکس داره تو گوگل

در کل اطلاعی ندارم که صفر بشه درست میشه مثل اولش یا نه ، ولی حدس خودم و تجربه ای که روی دومین های خودم داشتم اینه که درست بشو نیست

الان یکی از دومین هام ورودی خیلی خوبی از گوگل داشت یه سوتی برنامه نویسی توش دادم به علت محتوای یکسان خیلی از پستهاش کلا ورودیش به 10 و 20 تا در روز تبدیل شد ، بعد روش اسپم کاری راه انداختم ولی تو ورودی گوگلش هیچ تاثیری نداشت ، خود گوگل بعد یه مدت بدون اینکه ریپورتشو خودم بدم فهمید محتوای سایت اسپمه کلا بلاک شد دومین و ایندکساش صفر شد ، بعد اسپم ها رو از توش حذف کردم درخواست دادم تا بعد حدود یک ماه از بلاک در اومد ، و ایندکساش محتوای بدون اسپمش برگشت ، الان هم حدود 400 ورودی گوگل در روز میده که نسبت به 10 و 20 تا خیلی رشد کرده
بنده به هیچ وجه تایید نمی کنم!
اگر سایت شما بلاک شده لزومی نداره که اسپم بدید! تازه گوگل همیشه بازنگری نمی کنه شما خیلی خوش شانس بودی!
شما باید اول علت بلاک شدن رو پیدا کنی و سپس رفعش کنی. یکی از مهمترین راه های خروج از بلاک گوگل بعد از اصلاح محتوی گرفتن لینک از سایت های پیج رنک بالا به مدت طولانی هست .مثلا سایت رنک 5 سه ماهه یا شش ماهه

بالا