• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سوال در مورد تتر

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
سلام.
یه سایتی برای خرید یک محصولی این رو گذاشته

1.jpg

این توکنش TRC20 هست؟؟ سایت مبدا من شبکه انتقال TRC20 رو داره روی تتر...من روی این شبکه انتقال بدم مشکلی نداره ؟
پس اون عکس ترون چیه رو لوگوش؟ تتر روی TRX هم شبکه انتقال داره ولی خیلی زیاد FEE کم میکنه...حالا من میخوام بدونم این لوگو ترون منظورش چیه؟ من رو کدوم باید انتقال بدم ؟ یعنی چه روی ترون چه روی TRC20 فرقی نداره؟

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
سلام.
یه سایتی برای خرید یک محصولی این رو گذاشته

مشاهده پیوست 1327737

این توکنش TRC20 هست؟؟ سایت مبدا من شبکه انتقال TRC20 رو داره روی تتر...من روی این شبکه انتقال بدم مشکلی نداره ؟
پس اون عکس ترون چیه رو لوگوش؟ تتر روی TRX هم شبکه انتقال داره ولی خیلی زیاد FEE کم میکنه...حالا من میخوام بدونم این لوگو ترون منظورش چیه؟ من رو کدوم باید انتقال بدم ؟ یعنی چه روی ترون چه روی TRC20 فرقی نداره؟
TRC20 همون شبکه ترونه. تتر رو میشه روی چند شبکه انتقال داد که پر استفاده ترینش همین trc20 هست. اگه تتر مبدا و مقصد هر دو trc20 باشه مشکلی نیست.
در ضمن آدرس توکن های trc20 با حرف T شروع میشه.

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
TRC20 همون شبکه ترونه. تتر رو میشه روی چند شبکه انتقال داد که پر استفاده ترینش همین trc20 هست. اگه تتر مبدا و مقصد هر دو trc20 باشه مشکلی نیست.
در ضمن آدرس توکن های trc20 با حرف T شروع میشه.
ممنون.بله دقیقا چند شبکه برا انتقال داره...مثل شبکه اتریوم ، BEP20 و....یعنی trx هم یک شبکه انتقال جدا به غیر از TRC20؟

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
ممنون.بله دقیقا چند شبکه برا انتقال داره...مثل شبکه اتریوم ، BEP20 و....یعنی trx هم یک شبکه انتقال جدا به غیر از TRC20؟
trx شبکه نیست بلکه علامت اختصاری رمز ارز ترونه که یه شبکه اختصاصی به نام TRC20 داره.
مثل ارز اتریوم (ETH) که اسم شبکه اش ERC20 .

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
trx شبکه نیست بلکه علامت اختصاری رمز ارز ترونه که یه شبکه اختصاصی به نام TRC20 داره.
مثل ارز اتریوم (ETH) که اسم شبکه اش ERC20 .
خوب پس چرا یه شبکه برا انتقال بر پایه ترون داره؟ مثلا میگه 30 ترون باید FEE شبکه بدی که میشه تقریبا 2.5 دلار...ولی رو TRC20 انتقال بدی میشه 1 دلار FEE شبکه.

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
مثلا تو کیف پول اتمیک بخوای تتر انتقال بدی میگه باید 30 تا ترون بدی تا انتقال انجام بشه...عکس پیوست کردم.

teron.jpg

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
مثلا تو کیف پول اتمیک بخوای تتر انتقال بدی میگه باید 30 تا ترون بدی تا انتقال انجام بشه...عکس پیوست کردم.

مشاهده پیوست 1327739
اکثرا برای تتر trc20 یک دلار میگیرن، اتمیک ولت هزینه اضافی میگیره.
اتمیک ولت الان برای من 20 ترون (1.69 دلار) کارمزد نشون میده

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
اکثرا برای تتر trc20 یک دلار میگیرن، اتمیک ولت هزینه اضافی میگیره.
اتمیک ولت الان برای من 20 ترون (1.69 دلار) کارمزد نشون میده
از صرافی kifepool میخوام تتر انتقال بدم (البته برای تست ، خودم پولی اونجا ندارم ) اونجا هم trx داره..میگه 2.5 دلار بابت انتقال شبکه باید بدی...ولی نوبتکس همون 1 دلار رو میگره بر پایه trc20..
الان اتمیک والت روی تتر بخوام پول انتقال بدم trc20 نداره ، درسته؟

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
از صرافی kifepool میخوام تتر انتقال بدم (البته برای تست ، خودم پولی اونجا ندارم ) اونجا هم trx داره..میگه 2.5 دلار بابت انتقال شبکه باید بدی...ولی نوبتکس همون 1 دلار رو میگره بر پایه trc20..
الان اتمیک والت روی تتر بخوام پول انتقال بدم trc20 نداره ، درسته؟
کلا اتمیک ولت زیاد جالب نیست به نظر من از تراست ولت استفاده کن. از همون نوبیتکس هم انتقال بده به تراست ولت.

بالا