• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سوال در مورد دومین که backorder شده

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
یه دومین داشتم که تمدید نکردم
حالا که می خوام تمدید کنم میگه backorder باید بدی برای یکسال 49 دلار می خواد
این یعنی چی ؟
اگر ثبت کنم سال بعد هم باید 49 دلار ثبت تمدید کنم ؟

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
دامنه باطل شده، اونم که نوشته 49 به معنی تمدید نیست بلکه یعنی سعی میکنه موقع آزاد شدنش برات بگیرتش
کهاگر بتونه بگیرهمعمولا" خودش تمدید میکنه و نیاز به هزینه دیگه نیست و از سالهای بعد هم فی معمولی تمدید رو باید بپردازید.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
دامنه باطل شده، اونم که نوشته 49 به معنی تمدید نیست بلکه یعنی سعی میکنه موقع آزاد شدنش برات بگیرتش
کهاگر بتونه بگیرهمعمولا" خودش تمدید میکنه و نیاز به هزینه دیگه نیست و از سالهای بعد هم فی معمولی تمدید رو باید بپردازید.

نفهمیدم ! منم میگم باطل شده چون تمدید نکردم ! تو هویزش هم مشخصات خودم هنوز ثبت هست !
پس فکر نکنم کسی گرفته باشه اش!
پس این 49 دلار برای اینه که سعی میکنه برام بگیره ؟

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
نفهمیدم ! منم میگم باطل شده چون تمدید نکردم ! تو هویزش هم مشخصات خودم هنوز ثبت هست !

نه اون مال شما نیست
مثلا من 49 دلار میدم کمین میکنه اگر شما تمدید نکردی برای من میگره نتونست یا منصرف شدم 49 دلار برمیگرده تو اکانت
شما باید برای تمید از پنل اقدام کنی نه اینکه دامینت رو سرچ کنی
این مشخصات هنوز هست برای اینه که یه مدت دامین معلق میشه یعنی قابل استفاده نیست ولی باز میتونی از پنل تمدید کنی با نرخ عادی....

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
متوجه نشدم ! دامنه هنوز تو اکانت شما هست؟ اگه آره که داخل از تو پنلت میتونی تمدید کنی( رو دامنه کلیک میکنی و در صفحه جدید Renew رو میزنی)
ولی اگه از پنلت خارج شده بگو دقیقا چه تاریخی منقضی شده تا ببینم تو چه مرحله ای هستش .
اگر بیشتر از 37 روز از تاریخ انقضا گذشته باشه نمی تونی تمدیدش کنی.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
متوجه نشدم ! دامنه هنوز تو اکانت شما هست؟ اگه آره که داخل از تو پنلت میتونی تمدید کنی( رو دامنه کلیک میکنی و در صفحه جدید Renew رو میزنی)
ولی اگه از پنلت خارج شده بگو دقیقا چه تاریخی منقضی شده تا ببینم تو چه مرحله ای هستش .
اگر بیشتر از 37 روز از تاریخ انقضا گذشته باشه نمی تونی تمدیدش کنی.

نه تو اکانتم نیست! تاریخ منقضی شدنش 2012/01/12 بود حدودا
خب الان مشخص هست که کی دومین رو گرفته ؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
نه اون مال شما نیست
مثلا من 49 دلار میدم کمین میکنه اگر شما تمدید نکردی برای من میگره نتونست یا منصرف شدم 49 دلار برمیگرده تو اکانت
شما باید برای تمید از پنل اقدام کنی نه اینکه دامینت رو سرچ کنی
این مشخصات هنوز هست برای اینه که یه مدت دامین معلق میشه یعنی قابل استفاده نیست ولی باز میتونی از پنل تمدید کنی با نرخ عادی....

خب من الان پس دومینم معلق هست درسته چون مشخصات من تو هویزش هست دومین تاپی نیست برای استفاده شخصی هست
دومینش اینه
حالا چطوری می تونم بفهمم کی از معلق بودن درمیاد ؟

arton

Registered User
لایک‌ها
36
خب من الان پس دومینم معلق هست درسته چون مشخصات من تو هویزش هست دومین تاپی نیست برای استفاده شخصی هست
دومینش اینه
حالا چطوری می تونم بفهمم کی از معلق بودن درمیاد ؟

دامنه ات رو یکی دیگه ثبت کرد :cool: فکر کنم خودت تمدید کردی؟
از اینجا میتونی ببینی کی ثبت شده و یا کی انقضا میشه : کلیک کن

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
دامنه ات رو یکی دیگه ثبت کرد :cool: فکر کنم خودت تمدید کردی؟
از اینجا میتونی ببینی کی ثبت شده و یا کی انقضا میشه : کلیک کن

جالبه مشخصات خودم هست اما پارک شده روی سدو!
خودمم نمی تونم بگیرمش!

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
خودمم نمی تونم بگیرمش!

اگر تو اکانت تون نیست برای تمدید یه ایمیل بدید به ساپورت بگید قصد تمدید دارم شاید برگردونند تو اکانت برای تمدید ....

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
نبايد ميذاشتي بك اردر بشه . دامنه يك پرسه داره كه بايد اونو طي كنه . حتي خودشون هم چند بار قبل اينكه دامنه منقضي بشه هفته ها قبلش بهت ايميل ميدن كه اقا داره تموم ميشه ها . بذار دوران اين بك اردر هم بگذره كلا باطل بشه بره دوباره از اول ثبت كن .

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
خودمم نمی تونم بگیرمش!

والا خیلی عجیبه ، حتی استاتوس دامنه نشون میده که تمدید شده! یعنی همه چیز نشون میده که دامنه رو تمدید کرده باشی!
خیلی ساپرت خوبی داره ، یا همین ایمیل به ساپرتش یه میل بفرست ببین جریان چیه، اگر راه داشته باشه حتما بر میگردونن

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
والا خیلی عجیبه ، حتی استاتوس دامنه نشون میده که تمدید شده! یعنی همه چیز نشون میده که دامنه رو تمدید کرده باشی!
خیلی ساپرت خوبی داره ، یا همین ایمیل به ساپرتش یه میل بفرست ببین جریان چیه، اگر راه داشته باشه حتما بر میگردونن

نه این کاملا طبیعی هست اون تمدید یه جورایی الکی هست قبلا این دامین ها تو name.net که یه جور بروکر برای نیم دات بود برای فروش میذاشت که جمع کردند الان با سدو کار میکنند بعد از هولد 25 روزه دامین فکر کنم تو نیم دات کام 10 روز برای third party ها عرضه میشه که اگر خوب باشه picked up میشه معمولا نشد چرخه دامین طی میشه

این کارو آنلاین نیک هم قبلا انجام میداد تو ایران بعضی ها میگفتن آنلاین نیک دزده و این حرفا دامین مارو اکسپایر نکرده دزدیده و فروخته و.... (البته این همین کار نیم دید منفی کرد نسبت بهش) که این قانونی هست قانون این و اون قسمتی که قرمز کردم با این که تو چرخه دومین نیست ولی برمیگرده به عبارتی که icann زیر چرخه نوشته :

Some registrar activity post-expiration may not be reflected in the life cycle chart above.

کد:
http://www.icann.org/en/resources/registrars/gtld-lifecycle

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
نه این کاملا طبیعی هست اون تمدید یه جورایی الکی هست قبلا این دامین ها تو name.net که یه جور بروکر برای نیم دات بود برای فروش میذاشت که جمع کردند الان با سدو کار میکنند بعد از هولد 25 روزه دامین فکر کنم تو نیم دات کام 10 روز برای third party ها عرضه میشه که اگر خوب باشه picked up میشه معمولا نشد چرخه دامین طی میشه

این کارو آنلاین نیک هم قبلا انجام میداد تو ایران بعضی ها میگفتن آنلاین نیک دزده و این حرفا دامین مارو اکسپایر نکرده دزدیده و فروخته و.... (البته این همین کار نیم دید منفی کرد نسبت بهش) که این قانونی هست قانون این و اون قسمتی که قرمز کردم با این که تو چرخه دومین نیست ولی برمیگرده به عبارتی که icann زیر چرخه نوشته :

کد:
http://www.icann.org/en/resources/registrars/gtld-lifecycle

این واسه خودم اتفاق افتاده حتی یه سری ازم یه دامنه رو گرفتن و یکی دیگه گویا خریده بودش، با اینکه تمدیدش کرده بودن پسش گرفتم( مجانی)، اخطار دادن که همچین کاری رو دوباره تکرار نمیکنن .

خب این دامنه رو یا کسی تو این third party ها خریده که باید هویز عوض میشد( مال من عوض شده بود) یا اینکه کسی نخریده و تمدید هم نشده و به قول شما چرخه دامنه طی شده.

در این حالت استاتوس دامنه باید تو مرحله redemption priod باشه ولی نیست. یعنی تمام شواهد نشون میده که تمدید شده باشه! حالا شاید من این موقع شبی مغزم قاطی کرده :D

که البته دور از ذهن نیست

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
اینا تو redemption priod نیست، خریده باشن که پس نمیده...

هوایز .us اینجوری تا آخرین لحظه حتی pendingdelete هم تغییر نمیکنه بادات کامفرق داره ولی اگر تو سدو بفروشن تغییر میکنه

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
دوستان زیر دیپلمش چی میشه ؟
یعنی الان احتمال اینکه دومین دوباره ازاد بشه هست یا نه ؟

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
مایه ش یه ایمیل یک خطی با همون ایمیله که اگه امکانش هست دامنه رو به پنلم برگردونید تا تمدید کنم.
نام کاربری و خود دامنه رو هم زیرش بنویس.

Support@name.com

• Like
Reactions: H+R

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
مایه ش یه ایمیل یک خطی با همون ایمیله که اگه امکانش هست دامنه رو به پنلم برگردونید تا تمدید کنم.
نام کاربری و خود دامنه رو هم زیرش بنویس.

Support@name.com

ایمیل زدم نوشته ما نمی تونیم کاری کنیم باید از داخل پنل تمدید کنید
به نظرتون ارزش داره بک اوردر بدم ؟
بعد الان وقتی کسی نگیره به ضررشون نیست ؟ چون از سدو مگه چقدر براشون درمیاد ؟

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
ایمیل زدم نوشته ما نمی تونیم کاری کنیم باید از داخل پنل تمدید کنید
به نظرتون ارزش داره بک اوردر بدم ؟
بعد الان وقتی کسی نگیره به ضررشون نیست ؟ چون از سدو مگه چقدر براشون درمیاد ؟

آخه یعنی چی از تو پنل باید تمدید بشه؟ خب چواب بدید تو پنلم نیست و بپرسید ایا این دامنه آیا Expire شده یا نه

میتونی جوابشون رو اینجا بزاری؟

میگم احیانا" یه اکانت دیگه نداری که این دامنه تو اون باشه و یادت رفته باشه ؟

===

به نظر من دامنه ای نیست که کسی بخاد بگیرتش و یک اردر بخاد ولی خب ...

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
الان یاد این تاپیک افتادم و دامنه رو چک کردم همون طور که حدس میزدم واقعا تمدید شده. این اصلا باطل نشده و شما یه جای کار داری اشتباه میکنی

بالا