• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سوال در مورد نرم افزار Tell me more

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,582
سلام ، من یه دشواری که با نرم افزار دارم اینکه بعضی از فعالیت ها رو تا ته می رم ولی وقتی برمی گرده به صفحه اصلی (Home ) اون فعالیت رو 25 درصد نشون می ده

این هم عکس :

golden b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
معمولا در قسمت دیالوگ این مورد پیش میاد بستگی به گزینه های داره که در طول دیالوگ انتخاب میکنید. مثلا گزینه ای رو انتخاب میکنید که مکالمه کامل نمیشه. اگه گزینه مناسبتر انتخاب کنید ممکنه دیالوگ بیشتری داشته باشید.

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,582
معمولا در قسمت دیالوگ این مورد پیش میاد بستگی به گزینه های داره که در طول دیالوگ انتخاب میکنید. مثلا گزینه ای رو انتخاب میکنید که مکالمه کامل نمیشه. اگه گزینه مناسبتر انتخاب کنید ممکنه دیالوگ بیشتری داشته باشید.
از سایت Irlanguage.ir پرسیدم گفتند که وقتی 100 درصد رو نشون می ده که همه تمرین ها رو درست انجام داده باشی .
اینو بی خیال شدم الان با رز استون کار می کنم.

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
از سایت Irlanguage.ir پرسیدم گفتند که وقتی 100 درصد رو نشون می ده که همه تمرین ها رو درست انجام داده باشی .
Podcast گوش کنی بهتر نتیجه میگیری :)

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211

چند وقته با این نرم افزار ها کار میکنی؟
چقدر تاثیر داشته؟

روزی چقدر وقت میذاری؟

کدوم بهتره؟

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,582
چند وقته با این نرم افزار ها کار میکنی؟
چقدر تاثیر داشته؟

روزی چقدر وقت میذاری؟

کدوم بهتره؟
tell me more برای افرادی که سطح زبانشون یکم بالاتر از ابتدایی هست مناسب تره ، اما تمریناتش user friendly نیست. مثلا باید یک کلمه رو تو جدول پیدا کنی .گفته میشه اونایی که با این نرم افزار کار کردن تو شرایط واقعی بهتر عمل می کنن .
من با رزاستون کار می کنم . چون تمریناتش اگرچه زیاد و تکراری هست اما به اندازه tell me more سخت نیس .رز استون گرافیگ جذاب تری داره و به خاطر تکرارهای زیاد بهتر یادم می مونه .
هر دوشون امکانی دارن که تلفظ صحیح کلمات رو چک می کنن که
tell me more هوشمندتر عمل می کنه !
برنامه من اینه :
روزی 40 دقیقه نصرت
یک ساعت رز استون
و نیم ساعت مرور لغات دبیرستان با لایتنر
الان مث بچه ای هستم که کم کم می تونه منظور دیگران رو بفهمه ، از وقتی هم تصمیم گرفتم فکر یادگیری زبان در یه سه و ماه و چهار ماه رو ول کنم و برای مسلط شدن به خودم دو سال
فرصت بدم بیشتر و بهتر میخونم
ببخش طولانی شد : دی

بالا