• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سوال در مورد گواهینامه المثنی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سلام به همه دوستان

میخواستم گواهینامه المثنی بگیرم. گواهینامه ماشین رو گمش کردم.

رفتم یه سری مدارک میخواد. ازمایش چشم پزشکی هست.

میخواستم بپرسم گواهینامه المثنی که بگیریم تمدید هم میشه. من گواهینامم 2 سال مونده بود ازش. الان اگه المثنی بگیرم اعتبارش 10 ساله هست ؟

و اینکه امتحان شهر و اینا که نیاز نداره ؟ فقط مدارک و گواهی دکتر برای چشم پزشکی نیازه دیگه ؟

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
فکر کنم که اعتبارش 10 ساله میشه...
امتحان شهری و اینا هیچی نداره!
میرید معاینه چشم چند تا سوال میپرسه و تموم...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فکر کنم که اعتبارش 10 ساله میشه...
امتحان شهری و اینا هیچی نداره!
میرید معاینه چشم چند تا سوال میپرسه و تموم...

ممنونم. این قضیه تمدید رو اشنایی دارید که ازش بپرسید ؟ من امروز رفتم پلیس +10 ادم از سر و کول هم میرفتن بالا ...... نتونستم از متصدیش بپرسم.

saman008

Registered User
لایک‌ها
26
کسی می دونه اگه بخواهم عکس روی گواهینامه رو به دلیل کیفیت نامطلوبش عوض کنیم چه مراحلی داره؟

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
سلام عزیز...

شما مدارکی که نیاز داری شماره گواهینامه هست به همراه عکس 4*3 و کارت ملی و صد البته هزینه تمبر گواهینامه.

در صورتی که شماره گواهینامه رو ندونی باید ازشون بخواهی که از روی شماره ملی بهت بدن.

از نظر رویه اداری زیاد سخت نیست ولی پلیس10+ مصیبتی هست.

پیشنهاد میکنم 6 تا عکس و 2 سری کپی از پشت و روی کارت ملی و 2 سری کپی از تمام صفحات شناسنامه به همراه اصل مدارک با خودت داشته باشی.
نمیدونم اخیرا این کار رو پلیس10+ هم کردن یا نه ولی بعضی جاها POS میزارن مستقیم وصلش میکنن به سیستم خود سیستم آنلاین به کارت خوان میگه مبلغ و شماره حساب مقصد رو تو هم کارت رو میکشی دیگه دردسر نداره بری بانک و اینا

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
در مورد تمدید باید بگم که ازین گواهینامه های هوشمند میاد برات. شبیه کارت سوخته. از تاریخی میاد دستت پنج سال اعتبار داره. تمدید کردن گواهینامه بخاطر مشکلاتیه که ممکنه تو این پنج سال واسه راننده رخ بده. مشکلات بینایی و عدم توانایی جسمی و ...
وقتی که شما واسه درخواست المثنی میری پیش پزشک به این معنیه که انگار شما داری تمدید میکنی! پس از تاریخی که درخواست میدی تا پنج سال اعتبار خواهد داشت

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته ۵ ساله نیست

دوباره ۱۰ ساله شده

ارسال شده توسط برنامه تاپاتاک

بالا