• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سوال ساده ; لپ تاپ قدیمی و ویندوز 8 میشه?

F3RYX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خواهرم یه لپ تاپ نسبتا قدیمی داره ( قبلا لپ تاپ خودم بود) خودم 6 سال پیش گرفته بودم الان ويندوزش خیلی خراب شده باید عوضش کنم , حالا نمیدونم میشه ویندوز 8 نصب کرد روش یا همون 7 رو نصب کنم?
مدل Dell n5010 core i5 هست ...
اگر میشه , درایور هاش رو چیکار کنم سایتی هست که سخت افزار رو شناسایی کنه و درایور پیشنهاد بده برای دانلود , درایور های کيبرد و تاج پد رو هم میخواد ....

behzad00

Registered User
لایک‌ها
1,110
5010 رو بنده شخصا ویندوز 8 رو روش نصب کردم فقط اگه گرافیکش فقط آنبرده اینتل هستش مشکلی ندارید ولی اگه دوتا کارت گرافیک داره گرافیک دومش یعنی ATI با ویندوز 8 مشکل داره و به محض نصب درایور صفحه سیاه میشه وباید درایور رو جذف کنی.

Farzad Hashemigahrouei

Registered User
لایک‌ها
185
7 نصب کن بهتر از 8 هست 8 الکی شلوغش کرده بیشترم شبیه گوشی میشه تا لب تاب
البته 8 فابریک یه چیز دیگس

F3RYX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
5010 رو بنده شخصا ویندوز 8 رو روش نصب کردم فقط اگه گرافیکش فقط آنبرده اینتل هستش مشکلی ندارید ولی اگه دوتا کارت گرافیک داره گرافیک دومش یعنی ATI با ویندوز 8 مشکل داره و به محض نصب درایور صفحه سیاه میشه وباید درایور رو جذف کنی.

گرافيکش هايبريد نیست فقط ati هست , پس باید بیخیال 8 بشم نه?
آخه برای لپ تاپ خودم 8 هست خیلی سرعتش بالاست ( البته خود سيستمش هم قویه) خواستم ویندوز جفتش رو عوض کنم ...
ممنون

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام
خواهرم یه لپ تاپ نسبتا قدیمی داره ( قبلا لپ تاپ خودم بود) خودم 6 سال پیش گرفته بودم الان ويندوزش خیلی خراب شده باید عوضش کنم , حالا نمیدونم میشه ویندوز 8 نصب کرد روش یا همون 7 رو نصب کنم?
مدل Dell n5010 core i5 هست ...
اگر میشه , درایور هاش رو چیکار کنم سایتی هست که سخت افزار رو شناسایی کنه و درایور پیشنهاد بده برای دانلود , درایور های کيبرد و تاج پد رو هم میخواد ....
سلام. شما آخرین نسخه معتبر خوب Windows 8.1 Ultimate-64Bit رو از بازار تهیه کنید و نصب کنید. احتمال بسیار بسیار زیاد بدون نیاز به نصب درایور همه چیز ردیف خواهد بود.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
احتمال زیاد با نصب ویندوز 8.1 یا حتی ویندوز 10 درایورها اتوماتیک نصب میشن .

بالا