• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سوال

shahram2pac

Registered User
لایک‌ها
571
اقا من 3 ساعت دیگه امتحان ریاضی پایه پیام نور دارم نخوندمه برم سر جلسه یا نرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:| نظرتون بگید غیبت رو امتحان تو کارنامه پایان ترم صفر حساب میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
نمی دونم اما فکر کنم 0 حساب بشه. بابا برو ؛ با اعتماد به نفس بالا برین توی برگه :| آخرش هم که داری برگه رو می دی یک تیکه کلفت به ناظر بنداز بیا بیرون که پرچمت بیاد بالا ;)

shahram2pac

Registered User
لایک‌ها
571
ترم قبل اصول حسابداری 1 بردم :) معدل کارنامه رو 8 کرد:general403:

shahram2pac

Registered User
لایک‌ها
571
نمی دونم اما فکر کنم 0 حساب بشه. بابا برو ؛ با اعتماد به نفس بالا برین توی برگه :| آخرش هم که داری برگه رو می دی یک تیکه کلفت به ناظر بنداز بیا بیرون که پرچمت بیاد بالا ;)
والا ناظرا یه آدمای لاشین میان جیب همه رو میگردن:| دست میزدن دم گوش دخترا که هنزفری بلوتوث نداشته باشن :|

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
والا ناظرا یه آدمای لاشین میان جیب همه رو میگردن:| دست میزدن دم گوش دخترا که هنزفری بلوتوث نداشته باشن :|
خب ، شما که می دونی بلد نیستی و می خوای نری. درنهایت 0 می شی ؛ اما برو اونجا ، 3 ، 4 بگیر ( شاید هم بهتر بگیری ) ؛ آخرش هم یک تیکه کلفت بنداز که هم دلت خنک شه ، هم پرچمت بره بالا ;) از بیکاری که بهتره ...

shahram2pac

Registered User
لایک‌ها
571
خب ، شما که می دونی بلد نیستی و می خوای نری. درنهایت 0 می شی ؛ اما برو اونجا ، 3 ، 4 بگیر ( شاید هم بهتر بگیری ) ؛ آخرش هم یک تیکه کلفت بنداز که هم دلت خنک شه ، هم پرچمت بره بالا ;) از بیکاری که بهتره ...
برم تو شهر یه ساندویچ بخورم بهتر نیس؟؟؟:|

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
برم تو شهر یه ساندویچ بخورم بهتر نیس؟؟؟:|
می گم که ؛ میل خودته. اما نظر من اینه که برو سرجلسه امتحان و چیزهایی که می خوای بنویس. خیلی هم ریلکس تقلب کن. اینطوری یک 4 ، 5 می شی خوش شانس و حرفه ای هم باشی تا 10 میری ( قبول می شی ). اگه کسی فهمید تقلب می کنی و یا تقلبات رو کردی و تموم شد. برو بیرون یک تیکه کلفت به ناظر بنداز و ترجیحا همه کف کنن و بخندن ؛ اینطوری هم شاید نمره ای بیاری ، هم از فرداش همه میشناسنت و کلی دختر باهات دوست می شن ;) و بعد با دخترا برو شهر و ساندیچ بخور :|

shahram2pac

Registered User
لایک‌ها
571
می گم که ؛ میل خودته. اما نظر من اینه که برو سرجلسه امتحان و چیزهایی که می خوای بنویس. خیلی هم ریلکس تقلب کن. اینطوری یک 4 ، 5 می شی خوش شانس و حرفه ای هم باشی تا 10 میری ( قبول می شی ). اگه کسی فهمید تقلب می کنی و یا تقلبات رو کردی و تموم شد. برو بیرون یک تیکه کلفت به ناظر بنداز و ترجیحا همه کف کنن و بخندن ؛ اینطوری هم شاید نمره ای بیاری ، هم از فرداش همه میشناسنت و کلی دختر باهات دوست می شن ;) و بعد با دخترا برو شهر و ساندیچ بخور :|

دقیقا من نظرم همین بود چون تمام امتحانای ما تستی هست ولی امروز نمونه سوالا نگاه کردم تنها درسی که تشریحیه همینه/ 6 نمره هم دست استاده که من نرفتم سر کلاس :general403: ولی 1 درصد اگه برم تیکه کلفت رو حتما میندازم باش:D;)

shahram2pac

Registered User
لایک‌ها
571
ممنون از نظرات ما بریم آماده شیم فعلا بای :general105:

بالا