modernyanni
مدیر بازنشسته
سلام به دوستان خوبم
واقعیتش اینه که من خیلی در زمینه گوشی وارد نیستم
فقط میشه گفت در زمینه گوشی فضولی کردم و پا توی کفش بزرگتر ها و اساتیدی که در این زمینه صاحب نظرن کردم همین
تجربه کمی هم که داشتم رو تا حد امکان در زمینه گوشی و گوشی بازی با دوستان خوبم به اشتراک گذاشتم
واقعیت قضیه اینه که میخوام گوشی جدید بخرم
ترجیحا اندروید
اینا برام مهمه :
1- دوربینش خوب باشه ( پیکسل مهم نیست )
من کیفیت دوربین 8 مگاپیکسلی اس 3 9300 و یا 16 مگا پیکسلی اس 5 رو بهتر از 20 مگا پیکسلی
خانواده زد میدونم ( البته این نظر شخصی منه و سلیقه ای هست . شاید این بد سلیقگی من باشه )
منظورم اینه که اینکه روی کاغذ یا اسما چند مگا پیکسل هست برام مهم نیست
کیفیتش برام مهمه
2- دوم این که سایز گوشی بزرگ نباشه خوش دست باشه
سایز ال سی دی زیر 5 باشه مثلا 4.8 اینچ
اس 5 گوشی خوبیه و فوق العاده است و من هم تجربه کردم قبلا اما سایزش از نظر من خوش دست نیست ( اینم بد سلیقگی منه دی
یا خانواده نوت سامسونگ واقعا گوشی های خوبی داره اما تجربه قبلی من در مورد نوت 2 و 3 اینه که یه هفته بیشتر نتونستم باهاش کنار بیام
بعد نهایت یه هفته فروختم یا دلیل اینکه تا حالا سمت نوت 4 نرفتم هم همینه چون میدونم بعد 1 هفته شاید هم کمتر میفروشمش
3- کیفیت ال سی دی در حد super amoled یا ips باشه یعنی کیفیت خوبی داشته باشه
4-زود از دور نیفته و قدیمی نشه ( حالا شاید این یک مقداری گویا نباشه و کلی باشه )
5- باطری قابل قبولی داشته باشه
6-اندروید روونی داشته باشه
7- از برند هواوی و ... هم راستیتش خوشم نمیاد ( اینم باز به همون سلیقه بر میگرده )
8-وین فون و ویندوز فون رو هم فعلا نمیخوام تجربه کنم
این موارد به ذهنم میرسه و برام مهمه
ممنون میشم پیشنهاد بدید
واقعیتش اینه که من خیلی در زمینه گوشی وارد نیستم
فقط میشه گفت در زمینه گوشی فضولی کردم و پا توی کفش بزرگتر ها و اساتیدی که در این زمینه صاحب نظرن کردم همین
تجربه کمی هم که داشتم رو تا حد امکان در زمینه گوشی و گوشی بازی با دوستان خوبم به اشتراک گذاشتم
واقعیت قضیه اینه که میخوام گوشی جدید بخرم
ترجیحا اندروید
اینا برام مهمه :
1- دوربینش خوب باشه ( پیکسل مهم نیست )
من کیفیت دوربین 8 مگاپیکسلی اس 3 9300 و یا 16 مگا پیکسلی اس 5 رو بهتر از 20 مگا پیکسلی
خانواده زد میدونم ( البته این نظر شخصی منه و سلیقه ای هست . شاید این بد سلیقگی من باشه )
منظورم اینه که اینکه روی کاغذ یا اسما چند مگا پیکسل هست برام مهم نیست
کیفیتش برام مهمه
2- دوم این که سایز گوشی بزرگ نباشه خوش دست باشه
سایز ال سی دی زیر 5 باشه مثلا 4.8 اینچ
اس 5 گوشی خوبیه و فوق العاده است و من هم تجربه کردم قبلا اما سایزش از نظر من خوش دست نیست ( اینم بد سلیقگی منه دی
یا خانواده نوت سامسونگ واقعا گوشی های خوبی داره اما تجربه قبلی من در مورد نوت 2 و 3 اینه که یه هفته بیشتر نتونستم باهاش کنار بیام
بعد نهایت یه هفته فروختم یا دلیل اینکه تا حالا سمت نوت 4 نرفتم هم همینه چون میدونم بعد 1 هفته شاید هم کمتر میفروشمش
3- کیفیت ال سی دی در حد super amoled یا ips باشه یعنی کیفیت خوبی داشته باشه
4-زود از دور نیفته و قدیمی نشه ( حالا شاید این یک مقداری گویا نباشه و کلی باشه )
5- باطری قابل قبولی داشته باشه
6-اندروید روونی داشته باشه
7- از برند هواوی و ... هم راستیتش خوشم نمیاد ( اینم باز به همون سلیقه بر میگرده )
8-وین فون و ویندوز فون رو هم فعلا نمیخوام تجربه کنم
این موارد به ذهنم میرسه و برام مهمه
ممنون میشم پیشنهاد بدید
Last edited: