• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه فرصت،یه همکاری !

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
مخلصیم !:)

آقا یه فرصت پیش اومده ،خودم یه برنامه براش دارم اما گفتم از فسفر دیگر وبمستر ها نیز استفاده کنم !

یکی از دوستام که در زمینه ترجمه و تدریس زبان انگلیسی فعاله،خیلیم بالاشه خداییش،از بی پولی مینالید !

از صب تا شبم داره تو آموزشگاه های زبان درس میده ،اما تا الان یه قرون نتونسته پس انداز کنه !

بش گفتم بابا ببین به چی علاقه داری براش یه سایت بیار بالا به انگلیش هم باشه که چه بهتر بعد چند وقت خوب بری جلو کمک خرجت میشه ! گفت نه

بلدم و نه جراتشو دارم !!!جرات ؟! :blink:

در آخر به این نتیجه رسیدیم که من سایتو بیارم بالا و کاراشو کنم و اون فقط ترجمه کنه !(آره قرار شد فارسی بزنیم !) روزی 1 ساعتم شسته رُفتش وقت

آزاد داره واسه برناممون ! که تقریبا میتونه 10 تایی پست 300 کلمه ای رو بدون فُشار ! ترجمه کنه تو این زمان !

حالا پیشنهاد شما چیه ؟!

چه سایتی به نظرتون با این تیمک(تیم کوچک! :دی) راه بندازیم که خوب بره جلو ؟! یعنی بعد 1 سال بشه رو کمک خرجش واسه این رفیقمون حساب

کرد؟!

pedal

Registered User
لایک‌ها
21
من پیشنهاد می کنم وب فارسی رو فراموش کنید. درآمدی که از مشابه انگلیسی هر طرحی که دارید، می توانید بدست آورید به مراتب بیشتر است.

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
خوب چرا خارجی نمیزنه؟
اشنا اونور اب داره یا نه؟

منم بش میگم خارجکی بزنیم ،دلار کجا ریال کجا ! باورت میشه میگه نه بابا امکان نداره !؟!؟!!!

اونو نمیدونم اما خودم چند تایی فک فامیل اونور دارم ،اتفاقا یکیشونم هفته پیش خونه ما بود از لندن !!:D

من پیشنهاد می کنم وب فارسی رو فراموش کنید. درآمدی که از مشابه انگلیسی هر طرحی که دارید، می توانید بدست آورید به مراتب بیشتر است.

اتفافا نظر منم خارجکی بود اولش اما چیزی که هست اینه که شما انگلیسی رو باید یا کپی پیست کنی یا تولید محتوا ! تولید محتوا که خیلی زمانبره و این دوستمم اینقدر تایم نداره ،کپی پیست خارجکیم که گوگل از .... آویزیون میکنه ! پس میمونه ترجمه که فارسی بزنه کپی پیست هم حساب نمیکنه گوگل !

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
ها بچه ها !؟! درست میگم ؟!

نظر بدین لطفا نیایین بخونین و بای بای !!:D

بالا