• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه مساله در مورد مایکرو ویو

bahri-d

Registered User
تاریخ عضویت
28 آپریل 2009
نوشته‌ها
1,340
لایک‌ها
225
محل سکونت
تهران
یه مدتیه یه چیزی ذهنمو درگیر کرده و اونم اینه که شما وقتی یه چیزی که دارای غشاء هست میگذاری تو ماکرو ویو مثل زرده تخم مرغ بعد از پختن اگه با جسم نوک تیز بهش بزنید میترکه و پخش میشه همه جا . حالا غذایی که ما میخوریم و تماما از سلولهای گیاهی و حیوانی تشکیل شده که خودش و اجزاء تشکیل دهندش دارای غشاء هستند وقتی که خورده میشن ممکنه تو بدنمون که معلومم نیست کجای بدنمون هستن بترکن ؟
 

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 آگوست 2008
نوشته‌ها
1,866
لایک‌ها
526
سن
95
محل سکونت
آسمانها و فراتر از آن
اون بخاطره افزایش حجم درون تخم مرغ هستش مثل همون یخ :ی
 

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,270
لایک‌ها
8,207
محل سکونت
My Sweet Home
یه مدتیه یه چیزی ذهنمو درگیر کرده و اونم اینه که شما وقتی یه چیزی که دارای غشاء هست میگذاری تو ماکرو ویو مثل زرده تخم مرغ بعد از پختن اگه با جسم نوک تیز بهش بزنید میترکه و پخش میشه همه جا . حالا غذایی که ما میخوریم و تماما از سلولهای گیاهی و حیوانی تشکیل شده که خودش و اجزاء تشکیل دهندش دارای غشاء هستند وقتی که خورده میشن ممکنه تو بدنمون که معلومم نیست کجای بدنمون هستن بترکن ؟

سلام

توی سیستم گوارش انسان ها کلی آنزیم ترشح میشه که باعث هضم و جذب مواد غذایی میشه. سیستم گوارش هم از بخش های مختلفی تشکیل شده که توی هر قسمت یکسری آنزیم خاص و متفاوت با قسمت های دیگه ،برای مواد غذایی مختلف ترشح میشه.کلا ماده ای توی بدنمون نمی ترکه به اون معنا که شما می فرمایید. چون مواد غذایی ، تحت تاثیر آنزیمها قرار می گیرن ، نه امواج ماکرو ویو.
 
بالا