• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه مشکل با برنامه Subtitle Workshop داشتم اگه ممکنه ...

light moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان من تازه کار با این برنامه رو شروع کردم .. برنامه جالبیه .. اما نمیدونم چرا save نمیشه :( با همه فرمتهاشم ذخیره اش کردم اما اصلا حجم فایل ذخیره شده نصف حجم فیلم نیست .. خواهش میکنم یه توضیح کامل بهم بدین ..
ممنونم

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
قرار هم نیست باشه! اون یه فایل text base زیرنویس هست و حجمش هم خیلی کم.

light moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
قرار هم نیست باشه! اون یه فایل text base زیرنویس هست و حجمش هم خیلی کم.

دونگ فان بوبای عزیز ممنون .. خب ببین من اگه بخوام این فیلم زیرنویس شده رو بریزم روی سی دی باید چیکار کنم ؟ بهرحال باید با یه فرمت تصویری ذخیره اش کنم دیگه .. مگه نه؟

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
نه عزیز جان....
شما مثلا یه فیلم divx داری ....زیرنویسش رو با این برنامه درست و میزون میکنی....مثلا به صورت filmname.srt
ذخیره میکنیش...بعدا میزاریش کنار divx ....و برنامه ها مثل مدیا پلیر خودشون اتوماتیک تشخیص میدن...
باید اینجوری باشه مثلا :
filmname.avi
filmname.srt
....
اینجوری خیلی از dvd player ها هم تشخیصش میدن...

اگه بخواهی هارد ساب بشه یعنی بیاد رو تصویر و همش تو یه فایل باسد از virtual dub استفاده کنی که با سطح دانایی فعلی شما یکم سخته!

light moon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نه عزیز جان....
شما مثلا یه فیلم divx داری ....زیرنویسش رو با این برنامه درست و میزون میکنی....مثلا به صورت filmname.srt
ذخیره میکنیش...بعدا میزاریش کنار divx ....و برنامه ها مثل مدیا پلیر خودشون اتوماتیک تشخیص میدن...
باید اینجوری باشه مثلا :
filmname.avi
filmname.srt
....
اینجوری خیلی از dvd player ها هم تشخیصش میدن...

اگه بخواهی هارد ساب بشه یعنی بیاد رو تصویر و همش تو یه فایل باسد از virtual dub استفاده کنی که با سطح دانایی فعلی شما یکم سخته!

دونگ فای بوبای به خاطر توجهت ممنونم... من همین بعد از ظهر هوس زیر نویس کردن فیلم کردم اونم با دیدن یه پست تو این بخش.معذرت میخوام اما زیاد متوجه نشدم چی گفتی اگه میشه یه خورده واضحتر توضیح بده چون واقعا بهش احتیاج دارم .. میبینی که دارم تند تند سر میزنم .. بازم ببخشید

بالا