• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه مشکل با modem

starboy_amir

Registered User
لایک‌ها
0
من یه مشکلی جدیدا پیدا کردم که نمی دونم از چیه .
وقتی کسی به تلفونه خونه زنگ می زنه این ور مودم شروع می کنه به بوق زدن و پشتش تلفونم شروع می کنه به بوق زدن و نمی شه صحبت کرد و مجبورم سیمی که به مودم وصل هست رو بکشم تا درست بشه .
من تا 1 ماه پیش هاچین مشکلی نداشتم ولی از وقتی windows media center رو کردم xp sp2 اینجور شده و باید حتما سیم مودم رو بکشم وقتی تو اینترنت نیستم .
اگه کسی می تونه یه راهنمایی کنه ممنون می شم .
مودمم Hitech hsf voice modem v92 هستش .

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
مودم شما روی حالت دریافت فکس با اولین بوق هست. اگر microsoft fax باشه توی Printers and faxes دیده میشه که از اونجا میتونین درستش کنین (طبق معمول right click و بعد properties)

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
اگر نشد خب طبيعتا يکي از تنظيمات عوض شده.
مي توني درايور مودمت رو پاک کني و دوباره نصب کني. البته اگر کاري که دوستمون mazoolagh گفتند، نتيجه نداد اين کار رو انجام بديد

starboy_amir

Registered User
لایک‌ها
0
نه همچین چیزی نیست .
درایورمم از با microsoft update نصب شده اگه پاک کنم در دسر دارم .
شما تنضیمات مودم رو رو حالت خاصی میزارید ؟

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
منم تازه مودمم رو عوض کردم که به ویستا بخوره. ولی یعضی وقتا که چراغ اتاقو خاموش می کنم یا تلفن رو ور می دارم یا زنگ میزنه کامپیوتر روشن میشه :D چکنم؟!
گفتم الکی تاپیک نزنم اینجا هست دیگه :)

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
منم تازه مودمم رو عوض کردم که به ویستا بخوره. ولی یعضی وقتا که چراغ اتاقو خاموش می کنم یا تلفن رو ور می دارم یا زنگ میزنه کامپیوتر روشن میشه
در setup مادربرد یک گزینه برای روشن شدن سیستم از طریق مودم وجود داره که باید ان را disable کنید
( به محض ری استارت ، دکمه delete یا F1 یا F2 (وابسته به مادر برد) را چندین بار فشار درهید تا وارد setup شوید)

starboy_amir

Registered User
لایک‌ها
0
مشکل من حل شد
درایوری که خود ویندوز نصب می کنه رو نصب کردم دیگه صدا از اسپیکر نمیاد از خود مودم میاد و دیگه هم به تلفن کاری نداره .
ضمنا در مورد این ویستا من هیچ مشکلی از لحاظ درایور نداشتم فقط احساس کردم تو بازی ها و بیشتر برنامه ها سرعتش کمتر از xp هستش .
البته فکر کنم بخاطر کمبود رم بودش . الانم می خوام یه رم 512 اضافه کنم ولی نمی دو نم چه مارکی بگیرم که با رمای خودم سازگار باشه یعنی باس 400 کمتر نشه .

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
در setup مادربرد یک گزینه برای روشن شدن سیستم از طریق مودم وجود داره که باید ان را disable کنید
( به محض ری استارت ، دکمه delete یا F1 یا F2 (وابسته به مادر برد) را چندین بار فشار درهید تا وارد setup شوید)
این کارو کردم ولی جواب نداد.

بالا