• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه مشکل بزرگدارم

reza.dj92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:( سلام کسی کمک کنه !!!!!!!!!! ؟:wacko:
من میخوام یه سایت بسازم من از دامین tk استفاده میکنم من در این هاست های رایگان عضو شدم بعد برای تکمیل عضویت یه لینک به ایمیل من ارسال میکنه بعد من روی اون لینک که کلیک میکنم وارد یه سایت میشه که باید کد امنیتی وارد کنی تا به سایت اصلی بره ولی من هرچی اون کد میزنم ارور میده مطمئن هستم که درست وارد میکنم از مرورگر موذیلا 4 استفاده میکنم من میخوام یه سایت رایگان بسازم البته فعلی برای این که یاد بگیرم چطوری میشه سایت ساخت بعدا هاست دامین بخرم سایت بسازم من دامین دارم ولی برای این که دامین به هاست وصل کنم عضو چند سایت هاست رایگان شدم ولی همشو ن یه ایمیل میدن که یه لینک توش هست اون لینکه باید یه کد بزنی که هرچی کد وارد میکنم ارور میده میگه 1 خطا یا 3خطا نمیدونم مال چیه من اون لینک میزارم ولی سو استفاده نکنید http://securesignup.net/activate.php?user=asadi_6300159&[email protected] درضمن من یه وبلاگ تو پرشین بلاگ دارم ولی از وبلاگ نویسی خسته شدم میخوام یه سایت بسازم ولی فعلا میخوام بدون هذینه باشه اینم آدرس وبلاگم www.reza-pc.persianblog.ir اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه ممنون میشم من میخوام یه سایت رایگان بسازم در این رابطه هم اگه کسی کمک کنه ممنون میشم

Qomes-Host.ir

Registered User
لایک‌ها
0
آخه دوست عزیز وقتی با 12000 تومن میشه یک هاست 100 مگ سالانه خرید دیگه ارزش داره وقتتو صرف اینا کنی آخرش معلوم نیست چی بشه.

اگر مایل بودی در خدمتیم:

www.qomeshost.com

Arya Man

Registered User
لایک‌ها
3

reza.dj92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا من کمک میخوام نه تبلیغ

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
علی اقا اگر امکانش هست تاپیکهای قدیمی رو بالا نیارید. چون تاپیکهای جدیدی که زده میشه و بعضی هاش هم جنبه اموزشی داره میره پایین ;)

بالا