• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه مشکل در مورد فرستادن اس ام اس!!!

MrAmir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل عجیب!کمک!
من دیروز یه N70 گرفتم:blush: اما باش نمیتونم Sms بفرستم !پیغام Unable to send message و میده:blink: .نمیدونم مشکل از کجاست ؟؟ تنظیمات گوشی رو هم چند با چک کردم از اونم نبود!:( 2 تا خط دیگه توش گذاشتم با اونا فرستاد !:wacko: خط خودمم تو یه 3250 گذاشتم با اونم نفرستاد ولی بعدش خط خودمو تو یه 1110 گذاشتم با اون فرستاد و هیچ مشکلی نداشت.:wacko:
خدمان مشترکین هم رفتم گفتن از گوشیته!!:eek: من کاملا گیج شدم نمیدونم مشکل از کجاست؟؟ گفتم شاید از سیم کارتم باشه اخه قبلا یه Motorola V3i داشتم بعد از اینکه خودم Update کردم دیگه اس ام اس نفرستاد رفتم پرسیدم گفتن از سیم کارتته قدیمیه 3 ولته باید5 ولت باشه. بعدش سر این جریان کپی سیم کارت ها خودشن سیم منو سوزوندن و یه سیم دیگه بم دادن !!!!!: o :eek: :eek:
گفتم نکنه از ورژن نرم افزار گوشیه بردم برا فلش یارو نمیدونم چه کار کرد فکر کنم انگار فلش نکرد فقط #7370#* رو زد گفت درست نمیشه.خودم از طریق سایت نوکیا Update کردم سرعت گوشی خیلی بیشتر شد ولی درست نشد !!!:wacko: :wacko:
اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم:blush:

MrAmir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا هیچ کس نبود جواب منو بده :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :( ;) ;)

بالا