• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه مشکل راجع به برنامه وین رر

mehdi-iust

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه دوستان پی تی

راستش یه مشکل داشتم که میخوام هر چه سریعتر حل بشه.راستش من دیروز یه فیلمی را از اینترنت میخواتم دانلود کنم واون فیلم به چند تا پارت که هر کدام فرمتشان دات رر بود تقسیم شده بود. وهمونطور که میدونید برای دیدن اینجور فیلمها باید همه پارتها را درست وسالم دانلود کنی تا بتونی با برنامه وین رر کل آنها را باهم اکستراکت کنی. ولی من نتونستم یک قسمت از این پارتها را دالنود کنم. حالا میخواسم ببینم چجوری میتونم بدون ان یک پارت ودر واقع هر پارت را به طور جداگانه اکستراکت کنم و هر پارت را جداگانه تماشا کنم.

ممنون- مهدی

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
اون چیزی که 2-3 جای مختلف خوندم اینه که اگه یه part از این جور فایل های چند قسمتی رو نداشته باشی ، نمی تونی ازش استفاده کنی
164.gif
... چون هر part ی به دیگری وابسته اس و اگه هر کدوم از اینا نباشه ، کل اون rar غیرقابل استفاده میشه ....
flat.gif

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
در راستای تایید سخنان سیمور عزیز
منم تا اونجا که میدونم اینا یه فایل هستن که موقع زیپ کردن اکه طرف بخواد از این امکان برنامه استفاده میکنه و خوده برنامه فایل رو مثلا 3 تا میکنه ولی نه 3 تا فایل جداگانه و اینا به هم وصلن توسط خود کدهایی که برنامه در آخر هر قسمت میزاره و نمیشه قسمت قسمت دیده شون. اگر دقت کرده باشین وقتی که اکسترک میکنیم فقط روی یه فایل کلیک میکنین و خوده برنامه قسمتهارو میچسبونه به هم هر قسمتیش نباشه ارور میده.
21.gif

بالا