• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه مشکل عجیب با سی دی رام!!!!!کمک کنید تا دیونه نشدم!

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
من یه سی دی آموزشی گرفتم که یه قفل خفن هم روش هست.
این سی دی اوتوران هست و من دقیقا توی 40 تا دستگاه چک کردم توی همه به صورت اوتوران اجرا می شه.
اما توی سی دی رام من اوتوران اجرا نمی شه و حتی محتویات سی دی هم نمایش داده نمی شه
سی دی رام من هیچ مشکلی نداره...مارکش gtex هست و اگر یه سی دی رو بگذاری توی چرخ گوشت باز می خونه!!!!یعنی هر سی دی باشه
مشکل مهم اینه که دستگاه من هیچ سی دی رو اوتو ران اجرا نمی کنه....یعتی فایل ستاپ رو باز نمی کنه

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
شايد autorun رو غير فعال کردی. يا خودش شده.

arashkhan

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
7
من یه سی دی آموزشی گرفتم که یه قفل خفن هم روش هست.
این سی دی اوتوران هست و من دقیقا توی 40 تا دستگاه چک کردم توی همه به صورت اوتوران اجرا می شه.
اما توی سی دی رام من اوتوران اجرا نمی شه و حتی محتویات سی دی هم نمایش داده نمی شه
سی دی رام من هیچ مشکلی نداره...مارکش gtex هست و اگر یه سی دی رو بگذاری توی چرخ گوشت باز می خونه!!!!یعنی هر سی دی باشه
مشکل مهم اینه که دستگاه من هیچ سی دی رو اوتو ران اجرا نمی کنه....یعتی فایل ستاپ رو باز نمی کنه

مثل این دخترای کامپیوتر ندیده صحبت نکن. شاید تنظیمات اتورانش فعال نیست.

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
مثل این دخترای کامپیوتر ندیده صحبت نکن. شاید تنظیمات اتورانش فعال نیست.
سلام
خوب هستيد
دوست عزيز بهتر نيست بجاي اينكه همان گون كه نقل شد و همچنين دست انداختن كاربران يك راست جواب سئوال كاربر @gh@m@hdi رو بديد.
من خيلي از آقايون و آقا پسر ها را مي شناسم كه نميدانند كه چگونه با كامپيوتر كار كنند !!!
---------------
اما در ارتباط با سئوال
اصولا سي دي ها يك استاندارد دارند كه اگر داده ها به بصورت اين استاندارد بروي سي دي نوشته نشوند در بعضي از دستگا ها ي cd و dvd رام ها و رايتر ها خوانده نميشوند. و همچنين كپي برداري از روي اين نوع مديا ها بصورت معمول و استاندارد تقريبا غير ممكن است . بايد از روش هاي 1 به 1 و يا ديگر روش ها استفاده شود .از اين خاصيت براي قفل گذاري روي سي دي ها استفاده ميشود . ( بيشتر درايور هاي جديد قايليت تصحيح غلط هاي استاندارد را دارند تقريبا 99% ولي نه همه نوع علط هاي استاندارد را )
همانطور كه اشاره شد ممكن است دستگاه شما نميتواند اين روش غير استاندارد را شناسايي كند لذا سي دي خوانده نميشود .
بعضي از ديگر قفل ها توسط تغييرات شيفت كننده بايتي محافظت ميشوند . مثلا بحاي نوشتن abcd روي سي دي مينويسند bcde و بعد هنگامي كه اتو ران اجرا ميشود ( در حالت معمول اين اتو ران را نميشود ديد - برنامه اي كه اين اتو ران را نشان ميدهد ISOBUSTER است ) و اين تركيب را تصحيح كرده و قسمت هاي پرو تكت شده قابل رويت است . از آنجايي كه ميگوييد قابليت ران شدن بصورت اتوماتيك روي كامپيوتر شما فعال نيست ممكن است قفل اين سي دي از اينگونه باشد .
يك دسته ديگر از قفل ها با ايجاد ترا كاي) شيار هاي ) اين وليد( نا معتبر ) و ادرس فايل هاي اينوليد كار محافظت را انجام مي دهند در اين حالت درون سي دي چيزي ديده نميشود تا برنامه قفل گذار بصورت اتو ران اجرا شود و اين ادرس دهي را در حافظه تصحيح كند . كه باز مثل قفل سري قبل روي دستگاه شما بنا بر بحث انجام شد مشكل ساز شده است .

اما در مورد اتوران بعضي از برنامه ها اين قابليت را غير فعال ميكنند ممكن است اين مورد باعث شده اتو ران دستگاه غير فعال شده باشد . براي حل ان ميتوانيد از روش زير استفاده كنيد
روي درايو مديا سي دي و يا دي وي دي درون ماي كامپيوتر كليك كنيد و properties را زده و در تب autoplay ببنيد ايا روي اكشني بصورت پيش فرض انتخاب شده است يا نه ؟ اگر اين چنين بود گرينه promet me ... را انتخاب كنيد
همچين به اين مسير در ريجيستري رفته
کد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\CDRom
و ببنيد مقدار كيليد Autorun برابر 1 باشد اگر نبود مقدار اين كليد را برابر يك كنيد
اگر اين ايتم وجود نداشت ان را با نام AutoRun = دقيقا بهمين صورت ) از نوع dword بسازيد و مقدارش را برابر 1 كنيد .
براي اطلاعات بيشتر در اين زمينه به ادرس زير مراجعه كنيد

اميدوارم كمك كنه

arashkhan

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سلام
خوب هستيد
دوست عزيز بهتر نيست بجاي اينكه همان گون كه نقل شد و همچنين دست انداختن كاربران يك راست جواب سئوال كاربر @gh@m@hdi رو بديد.
من خيلي از آقايون و آقا پسر ها را مي شناسم كه نميدانند كه چگونه با كامپيوتر كار كنند !!!

عزیز من منظور من دست انداختن و از این کارها نیست. منظور من یه چیز دیگه بود که گیرنده خودش گرفت.

بالا