mehdirm666
Registered User
سلام.
من به یک مشکل عجیب غریب در ام برخوردم و از شما می خوام که کمکم کنید .
من وقتی می خوام قالب Individual رو عوض کنم بعد از جای گزاری کد ها وقتی می خوام سایت رو دوباره سازی اگر دوباره سازی همه فایل ها رو انتخواب کنم صفحه ریبویلد روی Rebuilding Individual pages 1 - 40 ... میمونه و بعد از یه مدت پیغام :
رو میده . ولی اگه دوباره سازی قالب های دیگه غیر از Individual رو انتخواب کنم این مشکل نیست . :blink:
یه چیز دیگه . من یه وبلاگ جدید ساختم و کد هام رو رو جایگزین کردم "" مشکلی نداشت "" .:blink:
لطفا کمک .
من به یک مشکل عجیب غریب در ام برخوردم و از شما می خوام که کمکم کنید .
من وقتی می خوام قالب Individual رو عوض کنم بعد از جای گزاری کد ها وقتی می خوام سایت رو دوباره سازی اگر دوباره سازی همه فایل ها رو انتخواب کنم صفحه ریبویلد روی Rebuilding Individual pages 1 - 40 ... میمونه و بعد از یه مدت پیغام :
ERROR
The requested URL could not be retrieved
--------------------------------------------------------------------------------
While trying to retrieve the URL: http://www.****.ir/cgi-bin/mt/mt.cgi?
The following error was encountered:
Read Error
The system returned:
(104) Connection reset by peerAn error condition occurred while reading data from the network. Please retry your request.
Your cache administrator is webmaster.
--------------------------------------------------------------------------------
Generated Sun, 06 Nov 2005 05:45:37 GMT by cache (squid/2.5.STABLE7)
رو میده . ولی اگه دوباره سازی قالب های دیگه غیر از Individual رو انتخواب کنم این مشکل نیست . :blink:
یه چیز دیگه . من یه وبلاگ جدید ساختم و کد هام رو رو جایگزین کردم "" مشکلی نداشت "" .:blink:
لطفا کمک .