• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه مشکل عجیب با قالب ...

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
سلام.
من به یک مشکل عجیب غریب در ام برخوردم و از شما می خوام که کمکم کنید .
من وقتی می خوام قالب Individual رو عوض کنم بعد از جای گزاری کد ها وقتی می خوام سایت رو دوباره سازی اگر دوباره سازی همه فایل ها رو انتخواب کنم صفحه ریبویلد روی Rebuilding Individual pages 1 - 40 ... میمونه و بعد از یه مدت پیغام :

ERROR
The requested URL could not be retrieved

--------------------------------------------------------------------------------

While trying to retrieve the URL: http://www.****.ir/cgi-bin/mt/mt.cgi?

The following error was encountered:

Read Error
The system returned:

(104) Connection reset by peerAn error condition occurred while reading data from the network. Please retry your request.

Your cache administrator is webmaster.

--------------------------------------------------------------------------------

Generated Sun, 06 Nov 2005 05:45:37 GMT by cache (squid/2.5.STABLE7)

رو میده . ولی اگه دوباره سازی قالب های دیگه غیر از Individual رو انتخواب کنم این مشکل نیست . :blink:

یه چیز دیگه . من یه وبلاگ جدید ساختم و کد هام رو رو جایگزین کردم "" مشکلی نداشت "" .:blink:

لطفا کمک .

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از mehdirm666 :
سلام.
من به یک مشکل عجیب غریب در ام برخوردم و از شما می خوام که کمکم کنید .
من وقتی می خوام قالب Individual رو عوض کنم بعد از جای گزاری کد ها وقتی می خوام سایت رو دوباره سازی اگر دوباره سازی همه فایل ها رو انتخواب کنم صفحه ریبویلد روی Rebuilding Individual pages 1 - 40 ... میمونه و بعد از یه مدت پیغام :

رو میده . ولی اگه دوباره سازی قالب های دیگه غیر از Individual رو انتخواب کنم این مشکل نیست . :blink:

یه چیز دیگه . من یه وبلاگ جدید ساختم و کد هام رو رو جایگزین کردم "" مشکلی نداشت "" .:blink:

لطفا کمک .
اکانت اينترنتتو عوض کن !

shahkey

Registered User
لایک‌ها
5
چون مطالب زیاد هست سرور time-out میکنه !
مشکل اصلی ام تی اینجاست
تو ببین چند تا مطلبو ریبلد میکنه بعد این پیامو میده؟

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از shahkey :
چون مطالب زیاد هست سرور time-out میکنه !
مشکل اصلی ام تی اینجاست
تو ببین چند تا مطلبو ریبلد میکنه بعد این پیامو میده؟
نه ! تايم اوت نيست !
کد:
(104) Connection reset by peerAn error condition occurred while reading data from the network. Please retry your request.
يا سرور شما خيلي خيلي شلوغه ، يا اکانت اينترنتتون خيلي خيلي سرعتش کمه !
شما از يه کارت اينترنت ديگه استفاده کن نتيجشو بگو !

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
با تشکر از همگی شما .
تعداد مطالب من در حدود 220 تا هست .
سرورم هم زیاد شلوغ نیست .
حالا من فردا میرم و از یه شرکت دیگه کارت می گیرم و نتیجه رو بهتون میگم .
در ضمن :
من با کد های دیگه که از نظر اندازه (بزرگی کد) کمتر بودند امتحان کردم اروور نداد . ولی با این کد که ساختم این مشکل رو داره .

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از mehdirm666 :
با تشکر از همگی شما .
تعداد مطالب من در حدود 220 تا هست .
سرورم هم زیاد شلوغ نیست .
حالا من فردا میرم و از یه شرکت دیگه کارت می گیرم و نتیجه رو بهتون میگم .
در ضمن :
من با کد های دیگه که از نظر اندازه (بزرگی کد) کمتر بودند امتحان کردم اروور نداد . ولی با این کد که ساختم این مشکل رو داره .
چون مدت زيادي طول ميکشه فکر ميکنم باعث بشه خطاي 104 بده . (کانکشن ريست)

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان من کارت رو عوض کردم . درست نشد هیچی
تازه یه مشکل جدید هم اضافه شده دیگه اون پیغام خطای بالا رو نمیده . اینترنت سرور error 500 رو میده :blink: :blink: :( .​

کد:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

اینم بگم که با کد اصلی ام تی یا کد های دیگه مشکلی نداره . فقط با این کد سر لج افتاده . بدبختی اینجاست که این کد فقط اینجا مشکل داره . توی وبلاگ های دیگه به خوبی کار میکنه .

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
error 500 يعني يا permission فايل مربوطه رو روي 755 نذاشتي و يا اون سطر اول cgi رو که مسير perl رو ميده به درستي تنظيم نکردي و يا شايد Group ID يا Ownership ها روي اکانتت به هم خورده و يا خيلي مسائل ديگه، اول به permission نگاه کن اگر مشکلي نداشت با هاستت بايد تماس بگيري و اون جواب گو باشه.

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از aaber_piade :
error 500 يعني يا permission فايل مربوطه رو روي 755 نذاشتي و يا اون سطر اول cgi رو که مسير perl رو ميده به درستي تنظيم نکردي و يا شايد Group ID يا Ownership ها روي اکانتت به هم خورده و يا خيلي مسائل ديگه، اول به permission نگاه کن اگر مشکلي نداشت با هاستت بايد تماس بگيري و اون جواب گو باشه.
و همچنين به قسمت ارور لاگ سي پنل برو و از اونجا ببين چي شده اين ارور رو داده !

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
یکی از اروور هاش اینه (البته یکی که نه "یکی در میان")

[Sun Mar 12 23:02:28 2006] [error] [client 85.185.252.202] File does not exist: /home/nsdsite/public_html/404.shtml

mAmluX

Registered User
لایک‌ها
0
هیچ کدوم از مواردی که در بالا مطرح شد نیست
من چون خودم این مشکل رو داشتم دقیقا این رو لمس کردم

و اما راه حل :

1- برو توی فایل مربوط به تنظیمات ام تی و تعداد مطلب در هر بار ریبیلد کردن را از 40 به 10 و یا کمتر تغییر بده
2- یه ایمیل به پشتیبانی هاستت بزن بگو تایم اوت سایتت رو افزایش بدهند
3- مشکلت حل شد - اینجوووی!

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از mAmluX :
1- برو توی فایل مربوط به تنظیمات ام تی و تعداد مطلب در هر بار ریبیلد کردن را از 40 به 10 و یا کمتر تغییر بده

با تشکر
این کارو کردم ولی بازم نشد . آخه نمیدونم مگه 200 - 300 تا پست چی داره که ام تی کپ کرده :blink:

به نقل از mAmluX :
2- یه ایمیل به پشتیبانی هاستت بزن بگو تایم اوت سایتت رو افزایش بدهند
حالا این کارو می کنم شاید خدا فرجی ، چیزی داد درست شد .

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از mehdirm666 :
یکی از اروور هاش اینه (البته یکی که نه "یکی در میان")

[Sun Mar 12 23:02:28 2006] [error] [client 85.185.252.202] File does not exist: /home/nsdsite/public_html/404.shtml
يکي بالاتر و بکب پايين ترش رو بگو !
اين اصلا ربطي نداره ! :blink:

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
من با ادمین سرورم تماس گرفتم . اونا گفت که بالا بردن تایم اوت از نظر امنیتی مشکل داره و بر اساس استاندارد تعریف شده و ممکنه attack DDOS به سرور ها نفوذ کنه . (این جوری دیگه ندیده بودم!!!):exclamati
حالا چی کار کنم ؟
من برای قالب آرشیو تکی مجبورم از قالب استاندارد ام تی
icon8.gif
استفاده کنم .

ITX

Registered User
لایک‌ها
0
من با ادمین سرورم تماس گرفتم . اونا گفت که بالا بردن تایم اوت از نظر امنیتی مشکل داره و بر اساس استاندارد تعریف شده و ممکنه attack DDOS به سرور ها نفوذ کنه . (این جوری دیگه ندیده بودم!!!)

خب راست گفته دیگه...راه حل مشکلت هیچ کدوم از اینا که بچه ها گفتن نیست(البته با عرض پوزش از برو بچ)...توی قالبت چه اسکریپت های استفاده کردی؟ بعضی وقتا یه سری اسکریپ توی قالب استفاده که میکنی این ارور رو میده.یه خورده به مختون فشار میاوردین قالب تکی رو با یه تم دیگه تست میکردی ریبیلد هم میکردی ببینی مشکلش حل میشه یا نه! 99% از قالبته!

mAmluX

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از ITX :
خب راست گفته دیگه...راه حل مشکلت هیچ کدوم از اینا که بچه ها گفتن نیست(البته با عرض پوزش از برو بچ)...توی قالبت چه اسکریپت های استفاده کردی؟ بعضی وقتا یه سری اسکریپ توی قالب استفاده که میکنی این ارور رو میده.یه خورده به مختون فشار میاوردین قالب تکی رو با یه تم دیگه تست میکردی ریبیلد هم میکردی ببینی مشکلش حل میشه یا نه! 99% از قالبته!
طبق گفته های خودش همون قالب تکی را روی یک وبلاگ با تعداد پست کمتر امتحان کرده و مشکلی نداشته فقط وقتی تعداد پست ها زیاد باشه این مشکل پیش میاد.
راستی اون پلاگین paginate که تو صفحه اصلی استفاده میکنی را هم بردار ببین فرقی میکنه یا نه!

بالا