• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه مشکل عجیب با یه فایل تورنت

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
من مجبورم این فایل رو دانلود کنم یکی دیگه هم هست حجمش از این کمتره ولی seeds نداره فقط peers داره منم ترجیح دادم اینو دانلود کنم که هم seeds داره هم peers هم کیفیتش بهتره این فایل تا حدود 320mb رو عالی دانلود کرد بعد دیگه دانلود صفر شد حتی یه بار هم ویندوز رو عوض کردم بازم همین اندازه دانلود کرد اینم بگم من هیچ محدودیتی روی اپلود نزاشتم که سرعتم صفر بشه الان بعضی وقتها اپلود صفره ولی باز کار میفته خیلی وضع اپلود از دانلود بهتره:f34r: یکی از بچه ها میگفت مشکل از seeds هست که نداری منم اون موقع نداشتم ولی بعضی موقع ها دو هم میشه seeds ولی دانلود از یک هم بیشتر نمیشه:blink: کاری میشه کرد که ادامه این فایل رو دانلود کرد:wacko:

x5252.jpg

سرعت من 128 هست adsl هم دارم تا یک ماه دیگه قرار دادم هم تموم میشه نمیدونم چند روز خسارت میدن اگه خیلی خوش شانس باشم یک ماه هم خسارت میدن میشه دو ماه امیدوارم بتونم تو این دو ماه این فایل رو دانلود کنم اگه اپلود تاثیر داره من هیچ وقت برنامه رو نبندمش
181.gif

یکی از بچه ها میگفت ( اگه با azureus دانلود کنی فقط به لیچرهایی وصل میشه که 17% از فایل رو دارند ولی با bitcomet به لیچرهایی با درصد بالاتر هم وصل میشه
شما bitcomet رو نصب کن و بعد برو تو option->preferences ->tasks و تیک add .bc! file extension رو بردار و بعدش می تونی بقیه فایل رو با bitcomet دانلود کنی)من برنامه bitcomet رو نصب کردم این کارهایی که دوستمون هم گفت انجام دادم ولی نتونستم بقیه فایل رو با bitcomet دانلود کنم
upset[1].gif
خودشم نیست جواب بده اگه اینم کمکم کنید تست کنم ممنون میشم
head_hurts_kr[1].gif

خیلی ممنونم از تمام کسانی که کمکم کنن
blue[1].gif

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
من تو تورنت خیلی وارد نیستم ولی فکر کنم سیدر هات هیچکدوم از اون قسمت فایل به بعد رو ندارن که نمیتونی بگیری

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
من تو تورنت خیلی وارد نیستم ولی فکر کنم سیدر هات هیچکدوم از اون قسمت فایل به بعد رو ندارن که نمیتونی بگیری
امکانش هست جالب اینجاست روزی مثلا 10mb میتونم ازش دانلود کنم اونم با سرعت 2 کاریش نمیشه کرد که این سیدرها پیداشون بشه
42.gif

sunny4u

Registered User
لایک‌ها
8
خب شما وقتی bitcomet رو نصب کردی بایستی اول فایل تورنت رو باهاش باز کنی (فایلی که پسوند .torrent داره) و وقتی ازت می پرسه کجا میخوای فیلم رو سیو کنی, باید browse کنی به همون جایی که فایل رو با azureus سیو کردی. بعدش شروع میکنه به چک کردن فایل و اگر همچی درست پیش بره بهت میگه که مثلا 20 درصد از فایل کامل شده و بعد شروع میکنه به دانلود کردن از ادامه فایل.

در ضمن من الان تورنت رو چک کردم و همون چند نفری هم که درصد بالایی از فایل رو داشتند, زدن به چاک! و حدود 150 نفری رو 22 درصد گیر کردند. به نظر من فعلا با همون azureus دانلود کن که فعلا عوض کردن کلاینت فایده ای نداره. سرعت آپلود رو در azureus بذاری رو 5KB کافیه.

اگر هم بلدی با emule کار کنی, برو یه سرچ تو emule بکن پشیمون نمیشی!

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
خب شما وقتی bitcomet رو نصب کردی بایستی اول فایل تورنت رو باهاش باز کنی (فایلی که پسوند .torrent داره) و وقتی ازت می پرسه کجا میخوای فیلم رو سیو کنی, باید browse کنی به همون جایی که فایل رو با azureus سیو کردی. بعدش شروع میکنه به چک کردن فایل و اگر همچی درست پیش بره بهت میگه که مثلا 20 درصد از فایل کامل شده و بعد شروع میکنه به دانلود کردن از ادامه فایل.

در ضمن من الان تورنت رو چک کردم و همون چند نفری هم که درصد بالایی از فایل رو داشتند, زدن به چاک! و حدود 150 نفری رو 22 درصد گیر کردند. به نظر من فعلا با همون azureus دانلود کن که فعلا عوض کردن کلاینت فایده ای نداره. سرعت آپلود رو در azureus بذاری رو 5KB کافیه.

اگر هم بلدی با emule کار کنی, برو یه سرچ تو emule بکن پشیمون نمیشی!
پس بلخره خودت امدی
40.gif

جالب اینجاست من الان 22.1 درصدش رو دانلود کردم
39.gif

این emule چیه
42.gif
کمک میکنی ممنون میشم
156.gif

بالا