• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه مشکل عجیب نغییر نام هارد لپ تاپ

mahdidutt

Registered User
لایک‌ها
571
مشکل تغییر کرد به موضوع زیر
مشکل هنگ لپ تاپ موقع اینترنته که کلافه کرده منو/هم حالت عادی هم به محض کار انداختن قندشکن.ار قندشکن که نیست چون تو حالت عادی هم هنگ دارم و باید دکمه پاور رو چند ثانیه نگه دارم تا خاموش بشه
همه راه ها رو امتحان کردم.ویروس کشی -نصب مجدد ویندوز-پاک کردن درایورها و گرفتنجدیدترین اپدیت اونا از سایت اصلی سازنده از جمله درایور گرافیک و وایرلس

Last edited:

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
مشکل تغییر کرد به موضوع زیر
مشکل هنگ لپ تاپ موقع اینترنته که کلافه کرده منو/هم حالت عادی هم به محض کار انداختن قندشکن.ار قندشکن که نیست چون تو حالت عادی هم هنگ دارم و باید دکمه پاور رو چند ثانیه نگه دارم تا خاموش بشه
همه راه ها رو امتحان کردم.ویروس کشی -نصب مجدد ویندوز-پاک کردن درایورها و گرفتنجدیدترین اپدیت اونا از سایت اصلی سازنده از جمله درایور گرافیک و وایرلس
سلام. در خصوص تغيير نام هاردديسك مطمئنا نرم افزاريه. شما خودتون دستي Label رو تغيير بديد. در خصوص هنگ كردن هم اگر مطمئنيد كه مشكل نرم افزاري نيستش و ويروس و ... نداره ، بايد سيتم رو باز كرده و وضعيت فنها رو بررسي كنيد. شايد نياز به سرويس و خاك گيري و روغن كاري داشته باشن. اگر اين كار رو هم كرديد و بازم مشكل داشتيد احتمالا رم دستگاه شما يا منبع تغذيه ايراد پيدا كرده است.

mahdidutt

Registered User
لایک‌ها
571
یه اشکال تو تست هارد هست ولی فکر نکنم از مشکل کابل باشه
hlrw09ovura7fu7l12ap.jpg

بالا