• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه نتورک عالی با پورسانتی بی نظیر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sina73

Registered User
لایک‌ها
1
باسلام خدمت دوستان
میخواستم یه نتورک واقعی و عالی رو خدمت شما معرفی کنم البته من خودم بعد از این که به شرکت نت کارا رفتم و پرزنت شدم و دیدم عالیه این تایپک رو زدم این شرکت محصولاتی از چرم شتر مرغ رو عرضه میکنه مانند کیف و کفش و ... خوب تا این جاش که یک خرید و فروش هست اما شما در ازای خرید این محصول عضو نت کارا میشوید و امتیاز به شما تعلق میگره دیگه مانند نتورکهای قبلی نمیخوا یک به یک و سه به سه از این جور چیزها بشید خوب اینجور هم نمیشه توضیح داد خودتون میدونید که اگه بخوام اینجوری توضیح بدم هیچ کس در این زمینه فعالیت نخواهد کرد پس بهتره شما یه سری به سایت این شرکت بزنید بعد از اون اگه دوست داشتید می تونیم با شماره من تماس بگیرید تا هر وقتی که شما دوست داشتید بزاریم و بیشتر با این سیستم اشنا بشیم سایتش www.net-kara.com هست و موبایل برای تماس هم
09123357915 فرجی
البته میتونید برام هم اف بزارید [email protected]
البته محل این شرکت هم در سعادت اباد هست کلیه کارهای این شرکت ثبت شده و دارای مجوز هست فقط این رو بگم که شما بعد از عضو شدن میتونید برید تو هرجا دوست داشتید تابلو یا اگهی یا هر کار تبلیغی که بخواهید انجام بدید چون کسی با شما کاری نداره
در ضمن از دوستانی که بعد از این تایپک میخوان نظر بدن که این هم یکی از اون کلاهبرداریهاست یا الکیه دلیل خودشون رو هم بیارن که چرا مگین کلاهبرداریه یا الکیه چون مقدار پولی که بابت عضو شدن میدید از همون جا هم به همون مقدار جنس بر میدارید با تشکر
لطفا اگه کسی خواست تماس بگیره از ساعت یک بعد الظهر تا شش بعد الظهر در خدمتشون هستم

sina73

Registered User
لایک‌ها
1
اره چرا نباشه این همه برای هایپ و دوبلر و ... هست یک دونه هم برای نتورک

sina73

Registered User
لایک‌ها
1
این رو که بعد از اینکه من این تایپک رو ایجاد کردم زدی پس من سهل انگاری نکردم تا تایپک الکی ایجاد کنم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سایتشون که زیاد تعریفی نداره

sina73

Registered User
لایک‌ها
1
خوب سایتش محصولات رو معرفی میکنه و درمورد نتورکش هم خودت میدونی تو سایت نمیشه بطور دقیق توضیح داد شما اگه دوست داشته باشید میتونید با من تماس بگیرید تا بیشتر راهنمایی کنم به نظر من که خودم تو ای بی ال بودم این بهترین نتورکی هست که تاحالا دیدم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
منظورم زیاد طراحیش نبود

شکل معرفی محصولاتش. نمیتونست کسهای بهتر و اطلاعات بیشتری بذاره ؟؟

در ضمن چطوری میشه خرید ؟؟؟

sina73

Registered User
لایک‌ها
1
درسته چون این سایت تازه راه اندازی شده و در کل این شرکت کارش نتورک هست محصولات اینها رو میتونید در شرکت انتخاب کنید چون تنوع محصول هم زیاد هست البته خودم زیاد به ارایه محصولاتشون تو سایت توجه نکرده بودم که بعد از این بعد از مراجعه به شرکت حتما به اونهامیگم نوع خرید هم این هست حالا اینجا مثال رو خرید بسته یک امتیازی میگیم که برای عضویت شما مبلغ 147200 تومان رو پرداخت میکنید کارت عضویت رو دریافت میکنید شمادر اینجا میتونید محصولات رو که یک امتیازی هستند رو انتخاب کنید و همون جا دریافت کنید حالا از اینجا کار شما شروع میشه که بر اساس زیر مجموعه هایی که شما میزنید کمسیون خودتون رو دریافت میکند البته خودتون میدونید توضیح دادن این کار در اینجا امکان پذیر نیست من به شما توصیه میکنم که یک روز وقت بزارید باهم به شرکت نت کارا بریم تا از نحوه کار بیشتر اشنا بشیم

mohamad_oops

Registered User
لایک‌ها
11
بعید میدونم افراد زیادی بیان
15_4_129.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا