• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه نظر درباره عکس من بدین

marzban

Registered User
لایک‌ها
0
عكستون خيلي خوب شده
ولي نكته ي عمده اي كه در اين عكس مشاهده مي شود هدف من نبودن آن است.(چيزي كه بار ها و بار ها به آن اشاره كردم)
شما مي تونستيد كادر بندي مناسب تري انتخاب كنيد تا كار زيبا تري تحويل ميگرفتيد.
همينطور اگر زمان نور دهي بيشتر مي كرديد باز هم كار تون زيبا تر ميشد.
شما اگر از درجات بالاي ديافراگم استفاده ميكرديد عمق ميدان وضوح بيشتر مي شد و عكس جلوه ديگري پيدا مي كرد.
براي مثال يكي از عكس هاي خودم را در اينجا قرار ميدم كه با دوربين مكانيكي گرفتم

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از babak22ir :
سلام دوستان.
من یه عکس با دوربین canon A70 گرفتم.
یه نظر شما چطوره؟ خوبه؟ بده!؟ یه نظری بدین!!!

مرسی
http://www.filegone.com/y2r8
يادش سبز ! يه زماني (سال دوم راهنمايي) کلاس عکاسي ميرفتم ! هيچي هم ازش حاليم نشد !
ولي يه همچين عکسي گرفتم ! البته سيا سفيد ! خودمم ظاهرش کردم ! چقد کيف ميکردم اون موقه ها !
جووني ! کجايي !

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
سلام دوست من ديگه چه فرقي ميکنه خوب هست يا بد ديگه شما خريديش .اما اين دوربين تو زمان خودش يه دوربين رويايي بود. اما از عکستون بگم . عکستون خيلي کادر و ترکيبندي شلوغي داره و هدفي توش دنبال نشد از نظر کار فني مشکلي توش نيست ولي از نظر کار هنري کمي ضعيف هستش. موفق باشي . عکسهاتم تو تاپيک اخرين عکسي که گرفتم بذار . ممنون

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
اي منحرف تو اين قسمت نيا . نابود گر . ترميناتور . بدجنس خبيس برو دور شو . شاهد ديگه اين سمتها نيا.

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نظر من به اندازه کافی دیافراگم باز بوده! اگر از این بیشتر باز می ماند آسمان و ساختمانها روشنتر می افتادند و اون جلوه شب از بین می رفت!!!
البته اگر در کادربندیش هم دقت بیشتری می کردید کارتون بهتر میشد!!!

marzban

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از persian-earning :
به نظر من به اندازه کافی دیافراگم باز بوده! اگر از این بیشتر باز می ماند آسمان و ساختمانها روشنتر می افتادند و اون جلوه شب از بین می رفت!!!
البته اگر در کادربندیش هم دقت بیشتری می کردید کارتون بهتر میشد!!!
دوست عزيز ديافراگم بايد بسته مي شد نه اينكه باز باشه.

ramin_njf

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
اگر ميشه يکي توضيح بده ديافراگم با شاتر چه رابطه اي دارن

اگر ديافراگم باز باشه نور بيشتري به فيلم ميرسه و اگر هم شاتر بيشتر باز بمونه باز هم نور بيشتري به فيلم

ميرسه . وضعيت اين يکي با ديگري چه فرقي ميکنه ؟ منظورم اينکه اثر شون در کجا معلوم ميشه ؟

خلاصه توضيح بدين ديگه دستتون درد نکنه

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
به نقل از phoyo_live :
اي منحرف تو اين قسمت نيا . نابود گر . ترميناتور . بدجنس خبيس برو دور شو . شاهد ديگه اين سمتها نيا.
قبول دارم این شاهد یه ذره منحرفه . چند بار بردیمش کانون اصلاح و تربیت ( کات ) درست نشده که نشده.
میگم میخوای من به جاش بیام پست بزنم؟
به بلابلا بگم یا ملی . یا مهدی 206 یا بحرینی.
بابا اینجا همه اینکاره هستن.
:lol:

marzban

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از ramin_njf :

اگر ديافراگم باز باشه نور بيشتري به فيلم ميرسه و اگر هم شاتر بيشتر باز بمونه باز هم نور بيشتري به فيلم

ميرسه . وضعيت اين يکي با ديگري چه فرقي ميکنه ؟ منظورم اينکه اثر شون در کجا معلوم ميشه ؟

دوست عزيز قبل از اينكه هر توضيحي خدمت شما لطفا لينك زير را مشاهده نمائيد(وب سيت خودمه)
http://www.parsshot.com/index.php?action=fullnews&showcomments=1&id=11
در صورتي كه مشكل ديگر داشتيد در خدت گذاري حاظرم

MCP

کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از ramin_njf :

اينجا رو هم يه نگاه بنداز

ramin_njf

کاربر فعال
لایک‌ها
5
هر دو مقاله رو خوندم هم ياد گرفتم هم گيج شدم يعکني نتيجه گيري نکردم

البته اين نتيجه گيري رو قبلا" کردم حالا شما بگين درست بوده يانه

درزماني که نور کم هست بايد سرعت شاتر کم باشه تا زمان نوردهي زياد بشه ولي نميدونم وضعيت ديافراگم

بايد چطور باشه اگر بايد بازتر يابسته تر باشه علتش رولطف کنيد بگين

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
خوب اگه زيادي باز بذاري عمق ميدان کم ميشه يعني فاصله هيپو گرافي ( اگه اشتباه ننوشته باشم) کاهش پيدا ميکنه و ميدان وضوح و فوکاس دوربينتون کم ميشه. و همينطور چون شاتر رو زياد باز گذاشتي و دياف ه باز گذاشتي باعث ميشه که سنسور بيش از حد نور بخوره . پس نتيجه بگير که هر چه ميزان سرعت شاتر رو کم کردي يعني به ثانيه رسوندي بايد به همون ميزان هم دياف رو تنگ کني تا نور کمتري به سنسور برسه و تصاوير جلوه جالبتري داشته باشن . تو عکسهايي که از حرکت ماشين توشب ميگيري بايد تا جايي که ممکنه دياف رو تنگ کني تا خطوط چراغهاي ماشين باريک بشه و زيبا . يا علي . رامين دوربين چي خريد ؟؟؟ موفق باشي گلم.

ramin_njf

کاربر فعال
لایک‌ها
5
به نقل از phoyo_live :
خوب اگه زيادي باز بذاري عمق ميدان کم ميشه يعني فاصله هيپو گرافي ( اگه اشتباه ننوشته باشم) کاهش پيدا ميکنه و ميدان وضوح و فوکاس دوربينتون کم ميشه. و همينطور چون شاتر رو زياد باز گذاشتي و دياف ه باز گذاشتي باعث ميشه که سنسور بيش از حد نور بخوره . پس نتيجه بگير که هر چه ميزان سرعت شاتر رو کم کردي يعني به ثانيه رسوندي بايد به همون ميزان هم دياف رو تنگ کني تا نور کمتري به سنسور برسه و تصاوير جلوه جالبتري داشته باشن . تو عکسهايي که از حرکت ماشين توشب ميگيري بايد تا جايي که ممکنه دياف رو تنگ کني تا خطوط چراغهاي ماشين باريک بشه و زيبا . يا علي . رامين دوربين چي خريد ؟؟؟ موفق باشي گلم.

علي يار کاکو

من همه رو سوال پيچ کردم ولي دست اخر A510 خريدم برا همين هم تا حالا صداشو درنياورده بودم ولي باز هم

براي من اماتور خوبه :(

توي تايپيک مموري sdيا mmcيه سوال کردم ميشه جوابمو انجا بدي ممنون ميشم

بالا