• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه همچین قالبی کسی سراغ داره ؟ ... یا میتونه برام بزنه ؟

sir Hadi

Registered User
لایک‌ها
73
بیخیال بحث های پست های پایینی کسی میتونه این قالب رو برام ریپ کنه؟ هزینه؟
این www.serialbaran66.org
===========================
سلام
بچه ها همچین قالبی واسه وردپرس ، فری داریم؟ معلومهکه نه :D ====> www.serialbaran66.org
کسی بخواد برام بزنه چند درمیاد .... قالبو کامل ببینید ..... قسمتو پستاش همچین استایلی میخوام داشته باش || مام میخواییم سایت فیلم بزنیم
قیمت فضایی ندین خواهشا ... الله وکیلی منم وضع مالیم خرابه ... وگرنه سایت میخواستم چیکار :D
مخلص همگی

Last edited:

desiner_web

Registered User
لایک‌ها
97
سلام در خدمت شما هستم برای طراحی چنین قالبی
سایت من www.2project.ir
شماره تماس 09148194571
آیدی یاهو :[email protected]
برادر برای طراحی چنین قالبی حداقل هزینه ای که از شما میگیرم 300 تومن هست .

sir Hadi

Registered User
لایک‌ها
73

Corner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
445
سایت فیلم نظر ضرره همش

meysamkh76

Registered User
لایک‌ها
40
سوالی داشتی من در خدمتم. در مورد هر چیزی. 3 سال تو کاره فیلم و موزیک هستم

sir Hadi

Registered User
لایک‌ها
73
سایت فیلم نظر ضرره همش

این راهو من یدور کامل رفتم نرو
الله وکیلی داداشا ؟ توضیحی چیزی ؟ چرا ؟چی شده مگه؟
سوالی داشتی من در خدمتم. در مورد هر چیزی. 3 سال تو کاره فیلم و موزیک هستم
چاکرتم داداش الان که نصف شبه :D ظهر ایشالله میام دست بوست ;)

SRHSoft

Registered User
لایک‌ها
48
کلی باید هزینه هاست و تبلیغات کنی تا وب سایتت شناخته بشه
بعد از اون طرفی هزینه بارگذاری فیلم و همه اینا رو در نظر بگیر
فیلتر شدن دامنه و خرید مجدد دامنه
اگه وضع مالیت خوب نیست توصیه می کنم راه نندازی
خواستی می تونم همینو برات ریپ بزنم مشکلی نیست ولی خوب به خاطر کار خودت می گم می تونی یه سایت دیگه با یه موضوع دیگه راه بندازی با هزینه کمتر ولی درامد مناسب تر

meysamkh76

Registered User
لایک‌ها
40

چاکرتم داداش الان که نصف شبه :D ظهر ایشالله میام دست بوست ;)
در خدمتم. سایت فیلم برای شروع خوب نیست کلی سرمایه میخواد برای شروع و درصد گرفتن سایت خیلی کمه! پ.خ بدن راهنماییت کنم چه کار کنی.

sir Hadi

Registered User
لایک‌ها
73
ای بابا نا امید شد اصلا :(
حداقل سرمایه چقدر باس باشه؟ دوستان تجربه دار لطفا ج بدین :(
بازم دمتون گرم

meysamkh76

Registered User
لایک‌ها
40
ای بابا نا امید شد اصلا :(
حداقل سرمایه چقدر باس باشه؟ دوستان تجربه دار لطفا ج بدین :(
بازم دمتون گرم
من با کمترین هزینه میتونم براتون سایت موزیک بزنم. که همون در امد سایت فیلم رو داره سایت موزیک! تمام تجربیات خودم رو در اختیار شما میذارم تا ضرر هایی که من کردم رو شما نکنید. موفق باشید

shahriar_q

Registered User
لایک‌ها
40
کلی باید هزینه هاست و تبلیغات کنی تا وب سایتت شناخته بشه
بعد از اون طرفی هزینه بارگذاری فیلم و همه اینا رو در نظر بگیر
فیلتر شدن دامنه و خرید مجدد دامنه
اگه وضع مالیت خوب نیست توصیه می کنم راه نندازی
خواستی می تونم همینو برات ریپ بزنم مشکلی نیست ولی خوب به خاطر کار خودت می گم می تونی یه سایت دیگه با یه موضوع دیگه راه بندازی با هزینه کمتر ولی درامد مناسب تر
منم اینا رو تایید میکنم بعد شما فکر کن چند تا سایت غول تو زمینه فیلمو سریال داریم میدونی چقدر سخته کنار اینا بالا اومدن ... درسته تو هر زمینه ای یسری قوی هستن ولی فیلم و موزیک به نظر من اشباع شده و همونطور که دوستمون هم گفت اصلا به دردسراش نمی ارزه مثلا ما خودمون vps داشتیم به عنوان هاست دانلودمون بعد با نوسانات بازار و دلارو این داستانا هزینه میرفت بالا ...یا مثلا همیشه باید تن لرزه داشته باشی ی وقت محتوایی نذاری که فیلترت کنن کلا نمی ارزه دنبال ی ایده جدید تر باش .

sir Hadi

Registered User
لایک‌ها
73
من با کمترین هزینه میتونم براتون سایت موزیک بزنم. که همون در امد سایت فیلم رو داره سایت موزیک! تمام تجربیات خودم رو در اختیار شما میذارم تا ضرر هایی که من کردم رو شما نکنید. موفق باشید
بهش فکر میکنم.....
منم اینا رو تایید میکنم بعد شما فکر کن چند تا سایت غول تو زمینه فیلمو سریال داریم میدونی چقدر سخته کنار اینا بالا اومدن ... درسته تو هر زمینه ای یسری قوی هستن ولی فیلم و موزیک به نظر من اشباع شده و همونطور که دوستمون هم گفت اصلا به دردسراش نمی ارزه مثلا ما خودمون vps داشتیم به عنوان هاست دانلودمون بعد با نوسانات بازار و دلارو این داستانا هزینه میرفت بالا ...یا مثلا همیشه باید تن لرزه داشته باشی ی وقت محتوایی نذاری که فیلترت کنن کلا نمی ارزه دنبال ی ایده جدید تر باش .
چه سایتی مثلا میتونی مخاطب زیادی مثل سایت دانلود فیلم و در امد خوبی داشته باشه ؟
البته خدماتی باشه ... چون با تبلیغات نمیشه کار زیادی کرد !!

SRHSoft

Registered User
لایک‌ها
48
چه سایتی مثلا میتونی مخاطب زیادی مثل سایت دانلود فیلم و در امد خوبی داشته باشه ؟
البته خدماتی باشه ... چون با تبلیغات نمیشه کار زیادی کرد !!
الان تو هر زمینه ای چند تا سایت هستن مثلا بازی انلاین و یا نرم افزار ولی متاسفانه تو زمینه پروژه های دانشجویی سایت معتبری پیدا نشده که بتونه تمام رشته ها رو پوشش بده
شما می تونی سایتش رو بزنی بعد چند نفر از هر رشته پیدا کنی تا پروژه های اون رشته رو برات اوکی کنن و یه درصدی از هر فروش به شما برسه این یکیش
دومیش سایت فروش قالب هست که اونم باز باید با چند نفر دیگه کار کنی در واقع کار هایی که من میگن اینه که شما صاحب سایت باشی و بقیه بیان فایل ها شون رو برای فروش بذارن و یه درصدی به شما برسه
با یه تبلیغ تو سایت ها دیگه سایتت سریع شناخته میشه و میاد بالا
باز اگه خودت طرح دیگه ای مد نظرت هست بگو تا بررسی کنم و بهترین راهی که می دونم برای رسیدن بهش رو خدمتت بگم

WebPardaz

Registered User
لایک‌ها
210

sir Hadi

Registered User
لایک‌ها
73
الان تو هر زمینه ای چند تا سایت هستن مثلا بازی انلاین و یا نرم افزار ولی متاسفانه تو زمینه پروژه های دانشجویی سایت معتبری پیدا نشده که بتونه تمام رشته ها رو پوشش بده
شما می تونی سایتش رو بزنی بعد چند نفر از هر رشته پیدا کنی تا پروژه های اون رشته رو برات اوکی کنن و یه درصدی از هر فروش به شما برسه این یکیش
دومیش سایت فروش قالب هست که اونم باز باید با چند نفر دیگه کار کنی در واقع کار هایی که من میگن اینه که شما صاحب سایت باشی و بقیه بیان فایل ها شون رو برای فروش بذارن و یه درصدی به شما برسه
با یه تبلیغ تو سایت ها دیگه سایتت سریع شناخته میشه و میاد بالا
باز اگه خودت طرح دیگه ای مد نظرت هست بگو تا بررسی کنم و بهترین راهی که می دونم برای رسیدن بهش رو خدمتت بگم
اره یه چیزی تو مایه های تم فارست میتونه واقعا خوب کار کنه ....... بهش قکر نکرده بودم :-؟

SRHSoft

Registered User
لایک‌ها
48
اره یه چیزی تو مایه های تم فارست میتونه واقعا خوب کار کنه ....... بهش قکر نکرده بودم :-؟
اون هم هست ولی خوب سایت RTL تم و مونستر تمپلت دارن همینکار رو انجام میدن با در نظر گرفتن وب سایت های شخصی و این 2 تا سایت با حجم تبلیغاتی که می کنن اون هم زیاد جوابگو نیست مگه این که بیای یک سری کار هایی رو تو زمینه بک لینک و بالابردن پیج رنک گوگل انجام بدی که وقتی کاربر تو گوگل سرچ کرد قالب وردپرس سایت شما رو هم نشون بده
اگه جایی سوالی و یا راهنمایی خوستی بفرما در خدمتم
تو راه اندازی هم می تونم بهت کمک کنم.چه تو تولید محتوا و چه تو راه اندازی و طراحی سایت
سایتم
خوشحال میشم تا کمک کنم.

Corner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
445
سایت موزیک مجاز به نظر من بزن سریع رشد میکنه و درامد همکاری در فروش و پاپ آپش زندگیت رو توپ میکنه . همین انجمن سایت موزیک هست ماهی 8 میلیون درامد داره ! روزی حاضرم قسم بخورم نیم ساعت بیشتر وقت نمیزاره . اسمش رو نمیگم که ناراحتی پیش نیاد.

sir Hadi

Registered User
لایک‌ها
73
سایت موزیک مجاز به نظر من بزن سریع رشد میکنه و درامد همکاری در فروش و پاپ آپش زندگیت رو توپ میکنه . همین انجمن سایت موزیک هست ماهی 8 میلیون درامد داره ! روزی حاضرم قسم بخورم نیم ساعت بیشتر وقت نمیزاره . اسمش رو نمیگم که ناراحتی پیش نیاد.
مرسی از نظرت دوست عزیز ..... دست همتونو میبوسم بخاطر راهنمایی هاتون
ولی واقعا این سیستم فروش تمپلیت درگیرم کرده
اون هم هست ولی خوب سایت RTL تم و مونستر تمپلت دارن همینکار رو انجام میدن با در نظر گرفتن وب سایت های شخصی و این 2 تا سایت با حجم تبلیغاتی که می کنن اون هم زیاد جوابگو نیست مگه این که بیای یک سری کار هایی رو تو زمینه بک لینک و بالابردن پیج رنک گوگل انجام بدی که وقتی کاربر تو گوگل سرچ کرد قالب وردپرس سایت شما رو هم نشون بده
اگه جایی سوالی و یا راهنمایی خوستی بفرما در خدمتم
تو راه اندازی هم می تونم بهت کمک کنم.چه تو تولید محتوا و چه تو راه اندازی و طراحی سایت
سایتم
خوشحال میشم تا کمک کنم.
بله حرفتون کاملا منطقی هست
میتونیم با حجم زیاد تبلیغات کاررو راه بندازیم .... پولش رو هم با قرض وقوله درست میکنم
چون من واقعا نمیتونم هزینه طراجی اختصاصی این سیتسم رو بدم
گشتم سیستمی PHP در این باره پیدا کردم هزینه ای حدود 30$ داره برای خریدش
بنده اگه مسئله جدی بشه میخرمش ، کار ترجمه و درست کردنش برای زبون فارسی رو هم انجام میدم
قبلا هم همین کار رو با اسکریپت دیگه ای کردم ولی تو درست کردن درگاهش(درگاه پرداخت) موندم ....... ، به نظر شما هزینه تقریبیش برای این که سیستم روبرای درست کردن بعضی قسمت هاش و البته درگاه به یه برنامه نویس بدیم چقدر درمیاد؟
در ضمن به نظر شما اگه قسمتی برای فروش پوسته های انگلیسی ایجاد کنیم میتونه کار بکنه؟

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
داداش اگر خواستی سایت موزیک بزنی حتما بهم پ خ بده همکاری کنیم

بالا