• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه ویروس عجیب

mahdidutt

Registered User
لایک‌ها
571
دوستان سیستم من یه ویروس عجیب گرفته که فایل های درون فلش رو shortcut می کنه هر چی باشه چه فولدر چه فایل صوتی و تصویری .با انتی ویروس و حتی تغییر نوع ویندوز هم مشکل حل نشد.چکار کنم.انتی ویروس چیزی به نام ویروس پیدا نمیکنه.اگه از طریق پ خ راهنمایی کنید بهتره

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
این رو هارد اکسترنال داداشم هم گرفته بود با اویرا گرفتش.ازش دقیق میپرسم بهت میگم پاک کردنش یکم دنگ و فنگ داره

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
برادرم این رو گفت:
برای دسترسی به اطلاعات پوشه ها در نوار ابزار بالای صفحه اسم فولدر تو وارد کن بمحض وارد کردن اسم پسوند.lnk می یاد باید پسوند رو پاک کنی و enter بزنی میتونی وارد فولدر بشی.تمام اطلاعات فلش و هاردتو می تونی از این طریق برداری.اما برای حذفش تمام اطلاعات درایو ویندوزتو که می خوای بردار بعد انتی ویروس AVIRA رو نصب و درایو ویندوز چک و فلش و هارد اکسترنال رو اسکن و فرمت کن به احتمال خیلی زیاد ویندوز بعد از اسکن و RESTART بالا نمیاد و باید ویندوز جدید نصب کنی.

mahdidutt

Registered User
لایک‌ها
571
برادرم این رو گفت:
برای دسترسی به اطلاعات پوشه ها در نوار ابزار بالای صفحه اسم فولدر تو وارد کن بمحض وارد کردن اسم پسوند.lnk می یاد باید پسوند رو پاک کنی و enter بزنی میتونی وارد فولدر بشی.تمام اطلاعات فلش و هاردتو می تونی از این طریق برداری.اما برای حذفش تمام اطلاعات درایو ویندوزتو که می خوای بردار بعد انتی ویروس AVIRA رو نصب و درایو ویندوز چک و فلش و هارد اکسترنال رو اسکن و فرمت کن به احتمال خیلی زیاد ویندوز بعد از اسکن و RESTART بالا نمیاد و باید ویندوز جدید نصب کنی.

مرسی امتحان می کنم ببینم چی میشه

pooche

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان سیستم من یه ویروس عجیب گرفته که فایل های درون فلش رو shortcut می کنه هر چی باشه چه فولدر چه فایل صوتی و تصویری .با انتی ویروس و حتی تغییر نوع ویندوز هم مشکل حل نشد.چکار کنم.انتی ویروس چیزی به نام ویروس پیدا نمیکنه.اگه از طریق پ خ راهنمایی کنید بهتره

نمیدونم دوست عزیز این پست بدردت میخوره یا نه اما با این دو رنم افزار به شرط اینکه به روز اپدیت باشن مینونی مشکلت رو حل کنی

1.Autorun Virus Remover

ESET Smart Security 4.x .2

hamedmohamadi

Registered User
لایک‌ها
50
اين ويروس رو اگه ديدن برام آپ كنين لازمش دارم

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
این ویروس جدیدا پخش شده اگه دستگاه مبتلا شده باشه هیچ راهی نداره احتمالن انتی ویروست از کار انداخته نمیشانشتش

برای من پیش اومد مجبور شدم ویندوز عوش کنم انتی ویروس ناد بریزم اپدیت کنم بعد اسکن کنم درایوامو

اینم بگم جالب اینجاست اون پوشه های اصلی hidden میکنه بعد shortcut سازه از اسم هر پوشه مگه پاک میشه بد بختی کشیدم

km2010

Registered User
لایک‌ها
0
اين ويروس رو اگه ديدن برام آپ كنين لازمش دارم

اینه :D:D:D

m4a0qu1ob2el46puc6s.jpg

خواستی بهت بدمش

خیلی خطر ناک نیست

بفرستیم روی آپلود سنتری آدرس های فایل هاشو شرکات کنه بخندیم :lol:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
درایوها وفولدرها را از لیست درختی باز کنید تا این مشکل ها پیش نیاد. خدا را شکر 7 هم که لیست درختی به طور پیش فرض کنار my computer اش هست.

بالا