• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه پروژه دانشجویی داشتم - لطفا بیاید و پست رو بخونید

black_fire667

Registered User
لایک‌ها
59
دانشگاه و اینترنت و نادری و زیتون و کیانپارس
سلام دوستان

یه پروژه دانشگاهی داریم - استاد گیر داده که با تکنوۀوزی جدید مایکروسافت یعنی uwp نوشته بشه! برنامه نویسی یونیورسال
یک دیتابیس حاوی نمرات دانشجوهاست! به محض ورود یک رکورد به دتابیس مذکور دانشجویی که نمرش زده شده از تمره اش باخبر بشه با استفاده از یه برنامه تحت ویندوز که سمت کلاینت هست!
برای اطلاع از آخرین تغییرات دیتابیس باید از SqlDependency استفاده کنید!
به محض اضافه شدن نمره دانشجوی مربوطه باید یه نوتیفیکیشن مثل ویندوز ده که کنار ظاهر میشن نشون داده بشه و نام استاد - نام درس و نمره رو نشون بده!
به این تکنولوژی هم Toast Notification میگن!
توجه کنید که دانشجوی یک با شماره دانشجویی x و دانشجوی بعد با شماره Y باید بتونن در آن واحد تغییرات نمره ایشون رو ببینن!

دانشجو زمانی که برنامه رو اجرا کرد باید بتونه مجموع نمراتی که اعلام شده که از آخرین زمانی که برنامرو چک کرده بود توی یه نوتیفیکیشن ببینه که شامل متن زیر بشه مثلا : شما 5 نمره اعلام شده دارید -
خب دوستان هر کسی هر سوالی داشت بپرسه!
اگر با uwp نتونستین بنویسین اشکالی نداره زیاد - ولی اولویت با این هست!
لطفا پیام بزارید . ممنون

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
جسارتن به استادتون بگید این پروژه بیشتر شبیه ه تجاریه تا دانشجویی :| 100 درصد یکی به استاده سفارش داده اینم میخواد بسپره به دانشجوهاش

black_fire667

Registered User
لایک‌ها
59
دانشگاه و اینترنت و نادری و زیتون و کیانپارس
جسارتن به استادتون بگید این پروژه بیشتر شبیه ه تجاریه تا دانشجویی :| 100 درصد یکی به استاده سفارش داده اینم میخواد بسپره به دانشجوهاش
داداش تمام کلاس گفتن مینویسن با تایمر! من رفتم کلی تحقیق کردم!!!
حالا چجوریاست نمیدونم! ولی اینکه به ما گفته چیزی نیست که تجاری باشه!
ولی مسلما بخشی از یه پروژه بزرگتره حتما که سفارش گرفته

بالا