ایشون بعد از اینکه من اعتراضم رو نسبت به پروژه مطرح کردم و خواستار عودت پولم رو داشتم ایشون از من وقت خواستند تا کارخودشون رو توجیه کنند . به من فرمودند من 10 دقیقه دیگر تماس خواهم گرفت و صحبت خواهیم کرد . این صحبت برای دیروز حدودا ساعت 12 ظهر بوده . من پس از گذشت 15 دقیقه تماس گرفتم و با ایشون در نانوایی جواب بنده رو با اینکه خودم 10 دقیقه دیگر تماس خواهم گرفت دادند . من دوباره منتظر ماندم . 15 دقیقه بد تماس گرفتم که ایشون دیگه به تلفن من جواب ندادند . بالای 100 بار به موبایل و دفتر ایشون تماس گرفتم ولی جواب ندادند .
جالب این هست که بعد از اینکه جواب من رو ندادند و بوق آزاد میخورد . گوشی یکدفعه از دسترس خارج شد . آخر شب هم خاموش شد . من هم از این امر به شدت ناراحت شده و این امر رو به پای این گذاشتم که ایشون من رو دارند میپیچونند .
هر کس دیگه ایی هم جای من بود وقتی پول رو کامل داده و پروژه ایی رو دریافت کرده که اصلا با اصل درخواست من مطابق نبوده و ارزش 1000 تومان هم نداشته همین فکر رو میکرد . من هم تصمیم گرفتم این مطلب رو داخل اینجا بزارم تا بقیه هم بدونند و دچار این مشکلات نشوند .
البته به ایشون اس ام اس هایی دادم که بهشون متذکر بشم این کارشما یعنی اخاذی و کلاهبرداری و سوئ استفاده
با کمال تعجب ایشون صبح امروز بعد از تماس من گوشی رو برداشته و شاکی از این قضیه بودند که چرا من اس ام اس دادم
. جالب هست که ادعا میکنند من امروز صبح ایمیل زدم و در ایمیل متذکر شدند که گوشی خود رو داخل مغازه ایی جای گذاشتند . و نتونستند جواب من رو بدهند .
در صورتی که این ایمیل رو میتونستند دیروز بدهند اگر واقعا همچین اتفاقی افتاده بود ...
حالا من بابت اون اس ام اس ها از ایشون عذر خواهی کردم
هرچند ایشون از نظر وقتی و مالی به من ضرر زدند و من این پروژه رو تو باب رفاقت برای دوستم میخواستم و قرار دوشنبه تحویل بده . و من برای ابروی خودم مجبور شدم 50 تومان دیگر به یکی از دوستان تو پارس کودرز بدم .
ولی با تمام این تفاسیر ایشون نه گوشی جواب میدهند و نه جواب ایمیل
و پول بنده رو هم پس نمیدهند ....
شما جای من بودید اسم این کار رو چی میگذاشتید
این شرکت محترمانه کلاهبرداری میکند
http://webvillage.ir/
جالب اینجاست که در فوتر سایتشون نوشتند
سهم بسیار ناچیزی از درآمد این مجموعه صرف امور خیریه می گردد[/
COLOR]
آدرس شرکت و تلفن این شرکت کلاهبردار
تلفن تماس: 7748373-0251 فکس دفتر: 7742713-0251 آدرس: قم، خیابان صفائیه، کوچه 31، پلاک 9، واحد 3 ساعات مراجعه و تماس شنبه تا پنج شنبه 9 الی 17