• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه چیزی مثل سایت فیم نما

Adel

Registered User
لایک‌ها
5
والا من یک فروشگاه برای یک سایت نوشتم بدک نیست محیطش دقیقیا مثل

البته با امکانات بیشتر و البته این سایت http://www.filmnema.com یکم تغیرات کوچک و جزیی داده که کاری نداره و امکان پرداخت هزینه بصورت آنلانی با 5 نوع حساب بانکی که خریدار می تونه بعد از بستن فاکتورش و دادن آدرس و مشخصات و .. خودش که در دو مرحله برای اداره پست و برای مسول سایت به بخش پرداخت آنلاین بره که م یتونه بروی ایگولد یا مستر کارت یا پای پال بره یا می تونه بره بانک سامان یا پارسیان

امکان نطر دادن برای هر کالا و .... هم داره خبرنامه و .. هم داره معرفی شرکت و کانکت هم روی خود فروشگاه هستش

و هر نوع تمی هم بخواین راحت روش نصبت میشه بدون هیچ مشکلی و دسته بندیاشم بصورت بخش و مجموئعه هستش یعنی مثلا بخش سی دی که می سازید داخل بخش سی دی مجموعه قبلم یا .. هم میشه ساخت

البته تمش همونطور که گفتم روی هر تمی بخواین فری نصب می کنم

قیمتشم پایینه چون برای یک کار از قبل استفاده کردم قسمتش 100 تومان هست اگه هم بخوایی زباین به غیر از فارسی هم بهش اضاف کنی برای هر زبان 20 تومان بیشتر میشه

اگه خواستی پیام شخصی بده

موفق و پیروز باشی ( قیمتی که گفتم اگه کسی از قبل ننوشته باشه برای یک کار دیگه اگه بخواد بنویسه خیلی پایین می گه چون قیمت همونطور که حامد گقت کسی بخواد بنویسه 600 تومان هستش )

خواستی پیام شخصی بده

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
جالب اینجاس یه بنده خدایی به من گفت برام بنویس 40 هزار تومن بیشتر نمیتونم بدم !!!!!

راستی حامد جان شما برای فرم ارتباط با ما فکر کنم 40 تومن بگیری درسته؟!!!!!!!!!!!!!!

نمیدونم واقعا بعضی ها فکر نمیکنند یا ما رو گرفتن؟؟؟؟؟؟/

Adel

Registered User
لایک‌ها
5
سیاوش ان خوب اینجا ایرانه و هر کس مشتری خاص خودشو داره به نظر من آدم یککارو می کنه باید سود بکنه بعدش که سودشو کرد می تونه یکم پایین تر بگه

100 درصد اگعه حامد هم قبلش یک چیزی رو از قبل آماده رکده باشه برای یک مشتری قبلیش 100 درصد به مشتری 2 همون قیمت نمیده

ولی آدم الاف هم زیاده بعضیا می بینی با 20 تومان هم یا کمتر از این کارا بکنند که به نظر من اگه فری انجام بدن اگه بخوان این قیمتا بگیرن حداقل یک چیزی واسشون می زاره

amnhak

Registered User
لایک‌ها
0
خداییش 100 تومن خوبه. ولی شما سایت شهر سی دی رو ببین. اگر میخوای همچین چیزی رو داشته باشی با بخش خبری با من تماس بگیر.

hba

کاربر فعال صفحات داینامیک
کاربر فعال
لایک‌ها
1
اولا بگم شما تو کار نیستی و بعلاوه بعضی دوستان
الکی قیمت رو پایین می ارند
من یه برنامه ساده دارم می نویسم نه خیلی ساده حدود 2 ماه ازم وقت فول گرفته 5 میلیون تومن
بعد می خواهی این رو که زمان می گیره 40 تومن بنویسم نه داداش همون 600 تومن خواستی بگو

کانتکت رو هم چون اماده نوشته قبلا و ساده هست رایگان میدم میبینی که تو امضام هم هست

هر چیزی قیمتی داره شما داری Template monster که سی دیش بیرون ریخته رو می فروشی تو سایت می خواهی من برنامه ای که کلی روش زمان می زارم رو نفروشم

بالا