• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه کمک اساسی میخوام در مورد راه اندازی سایت

djhamido2

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من میخوام یه سایت قوی داشته باشم لطفاً راهنماییم کنید
1-من میخوام یه دامنه ی دات کام داشته باشم. حتی الامکان رایگان باشه اگرم نبود ارزون باشه لطفاً بگین چه شرکتی بهتره. و میخوام توی سایتم تبلیغات هم انجام بدم،منظورم اینه که شرکته نگه نباید و ...خلاصه محدودیت نزاره دیگه
2-آیا از جایی که دامنه میگیریم حتماً باید فضا رو هم از همون بگیریم؟
3-همه جا زده یک ساله میدن دامنه ها رو ، حالا اگه سر سال نخواد تمدید کنه و ببینه سایتمون خوبه میتونه بهمون نده دوباره؟میتونه یه همچین کاری انجام بده میزبان؟؟
4-مثلاً من الان یه سایت دارم(ندارما مثال میزنم)حالا رفتم از یه جا یه دامنه خریدم ، چجوری باید انتقالش بدم به اونجا؟سخته؟؟؟
5-کسی یه قالب سایت شیک و آماده ، جهت نرم افزار موبایل و اینجور چیزا نداره که در راه خدا به من بده تا وقتی که خودم حرفه ای بشم و قالبم رو بسازم؟؟ (یه چیزی میخوام ک تقریباً شبیه P30DOWNLOAD.COM باشه)
6-خواهش میکنم من رو حسابی راه بندازین(ممنون همه بچه های با معرفت پی تی هم هستم)

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
سلام
من میخوام یه سایت قوی داشته باشم لطفاً راهنماییم کنید
1-من میخوام یه دامنه ی دات کام داشته باشم. حتی الامکان رایگان باشه اگرم نبود ارزون باشه لطفاً بگین چه شرکتی بهتره. و میخوام توی سایتم تبلیغات هم انجام بدم،منظورم اینه که شرکته نگه نباید و ...خلاصه محدودیت نزاره دیگه
2-آیا از جایی که دامنه میگیریم حتماً باید فضا رو هم از همون بگیریم؟
3-همه جا زده یک ساله میدن دامنه ها رو ، حالا اگه سر سال نخواد تمدید کنه و ببینه سایتمون خوبه میتونه بهمون نده دوباره؟میتونه یه همچین کاری انجام بده میزبان؟؟
4-مثلاً من الان یه سایت دارم(ندارما مثال میزنم)حالا رفتم از یه جا یه دامنه خریدم ، چجوری باید انتقالش بدم به اونجا؟سخته؟؟؟
5-کسی یه قالب سایت شیک و آماده ، جهت نرم افزار موبایل و اینجور چیزا نداره که در راه خدا به من بده تا وقتی که خودم حرفه ای بشم و قالبم رو بسازم؟؟ (یه چیزی میخوام ک تقریباً شبیه P30DOWNLOAD.COM باشه)
6-خواهش میکنم من رو حسابی راه بندازین(ممنون همه بچه های با معرفت پی تی هم هستم)

1 - دات کام سالیانه 11 تومن هست
2 - خیر
3 - بله میتونه اگر بخواد دامین رو بدزده
4 - انتقال دامنه مشکلی نداره و هزینه معادل هزینه یک سال ثبت هست
5 - گوگل
6 - موفق باشی

djhamido2

Registered User
لایک‌ها
0
2 - خیر
5 - گوگل
6 - موفق باشی
دهان منم مثل وبچه هه تویه آواتارت باز موند با این پاسخهایی که دادی. دستت درد نکنه
مشتی مگه داری اس ام اس میدی و مشکل استفاده از کاراکتر داری ؟ عزیزم من میخوام بعد از خوندن جواباتون شروع به ایجاد سایت کنم. یه کم مقصل تر توضیح بدین دیگه. دمتون گرم

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
دهان منم مثل وبچه هه تویه آواتارت باز موند با این پاسخهایی که دادی. دستت درد نکنه
مشتی مگه داری اس ام اس میدی و مشکل استفاده از کاراکتر داری ؟ عزیزم من میخوام بعد از خوندن جواباتون شروع به ایجاد سایت کنم. یه کم مقصل تر توضیح بدین دیگه. دمتون گرم

عزیزنم شما هنوز علم به راه اندازی سایت رو ندارید (البته قصد توهین ندارم)

اول باید بدونید که دامنه چیه و هاست چیه ! و چوری میتونی راه اندازی کنی سایت رو !

اول از همه شما به یکی از سایت هایی که خدمات فروش هاست و دامین دارند برید و یه دونه هاست و دامنه بخرید تا بقیش رو بگم!

تمل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من باید از عوض شما از اون دوستمون تشکر کنم که زحمت کشیدند و شما رو راهنمایی کردند.
در ضمن با این اخلاق شما نمیتونی سایت رو مدیریت کنی. اول باید قدر شناسی رو یاد بگیری بعد شروع به کار بکنی.
در ضمن پیشنهاد ایشون و پست بعدی خیلی کامل بود. روش فکر کن و ببین هر چی گفتن برو عمل کن.
موفق باشید.

djhamido2

Registered User
لایک‌ها
0
عزیزنم شما هنوز علم به راه اندازی سایت رو ندارید (البته قصد توهین ندارم)

اول باید بدونید که دامنه چیه و هاست چیه ! و چوری میتونی راه اندازی کنی سایت رو !

اول از همه شما به یکی از سایت هایی که خدمات فروش هاست و دامین دارند برید و یه دونه هاست و دامنه بخرید تا بقیش رو بگم!

دوست عزیز دامنه معادل فارسی کلمه ی domain هستش و هاست هم ، همون فضایی هست ک میزبان در حجمهای متفاوت ارائه میده اگر اطلاعات بیشتری هم خواستی میتونی بگی تا ارائه بدم خدمتت

من باید از عوض شما از اون دوستمون تشکر کنم که زحمت کشیدند و شما رو راهنمایی کردند.
در ضمن با این اخلاق شما نمیتونی سایت رو مدیریت کنی. اول باید قدر شناسی رو یاد بگیری بعد شروع به کار بکنی.
در ضمن پیشنهاد ایشون و پست بعدی خیلی کامل بود. روش فکر کن و ببین هر چی گفتن برو عمل کن.
موفق باشید.

من از اون دوستمون تشکر کردم و معذرت میخوام اگه خودمونی پیام نوشتم و ناراحت شدند.

djhamido2

Registered User
لایک‌ها
0
سلام مجدد خدمت تمامی دوستان

آقا من یه دامین به آدرس WWW.AN2ROID.COM ثبت کردم.
الان توروخدا اگه میشه بگبن من چکار باید بکنم؟
چجوری و از چه شرکتی هاست رو بخرم؟
چجوری میشه که دامین رو به هاست مورد نظر تنظیم کرد؟؟؟
برای شروع راه اندازی اگه کسی هست که کمک بکنه ممنون میشم.
منتظر پاسخ های جامع و مفیدتون هستم

Si30KhaN

Registered User
لایک‌ها
117
شما بهتره اول یکی دو سال تو وب بچرخید و بفهمید اصطلاحاتو که این چیه اون چیه !
اینطور نمیشه هر سوالی که کسی جواب بده بهت چند تا سوال دیگه پشت سرش براش پیش میاد....
پیشنهاد میکنم اول با وبلاگ شروع کنی و ببینی که میتونی تو اون موفق باشی بعد به فکر گسترش کارت باشی

djhamido2

Registered User
لایک‌ها
0
شما بهتره اول یکی دو سال تو وب بچرخید و بفهمید اصطلاحاتو که این چیه اون چیه !
اینطور نمیشه هر سوالی که کسی جواب بده بهت چند تا سوال دیگه پشت سرش براش پیش میاد....
پیشنهاد میکنم اول با وبلاگ شروع کنی و ببینی که میتونی تو اون موفق باشی بعد به فکر گسترش کارت باشی

پسر تو چرا اینجوری ای آخه ؟ من 65 ساله تو وب دارم میچرخم. اگه نمیدونی نمیخواد چیزی بنویسی که ، ای بابا . آقا اگه کسی با عضویت ما تو این انجمن مشکل داره بگه ک دیگه سوال نکنیم.
این ک نشد راهنمایی که پست این دوستمون رو نگاه کن یاد بگیر :
QUOTE=alibozorg]سلام
دوست عزیز بهتره از وقتت نهایت استفاده رو ببری ، از همین الان با یه هزینه کم یه سایت راه اندازی کن و بعد از مدتی مثلاً 1 ماه می تونی درآمد هم داشته باشی...با وبلاگ فقط وقتت رو هدر میدی البته برای سرگرمی بد نیست...
اگه خواستی می تونم یه سایت برات راه اندازی کنم....

البته سایت رایگان هم می تونی راه اندازی کنی مثلاً به سایت زیر بری و ازش سرویس رایگان بگیری و بعد وردپرس نصب کنی....
freezoka.net
یا
vgig.ir

در کل هر سوألی داشتی بپرس چه در مورد سایت رایگان چه غیره...فقط وقتت رو روی بلاگفا هدر نده چون بلاگفا حتی اجازه تبلیغ هم بهت نمی ده...رزبلاگ هم بد نیست...[/QUOTE]

ایشون معلومه که از روی تجربه و دانش پست میدن. آخه من نمیدونم بعضی ها چطور میتونن اینقدر خود بزرگ بین باشن؟؟؟
بیخیال از تمامی دوستان ممنونم

MkVisual

Registered User
لایک‌ها
99
بر وزن پست شماره دو !!!

1. com. با ir. فرقی نداره فقط هزینه ی دومی کمتره ، اصلا دامنه ی مجانی توصیه نمیشه ! دلیلش هم فراوونه ... ( مگر این که بخواید آزمایش کنید که بازهم سرور مجازی ساز روی کامپیوتر شخصی مثل "زمپ" هست که کارتون رو راحت میکنه )

2. نه

3. تونستن رو که میتونه ولی اگه از جای مطمئن بخری این کار رو معمولا نمیکنن ، مگر این که طرف نامرد باشه ، و وقتی فهمید شما خیلی بازدید دارید و به سایت احتیاج دارد ، دامنه رو برای خودش بر میداره و از شما پول اضافی میخواد که البته از جای مطمئن این مشکل حله

4. خیلی هم راحته ، یه dns هست که باید کپی پیست کنید

5. برای کار شما "ورپرس" یا "جوملا" رو شدیدا توصیه میکنم که قالب های رایگان داره و خوشبختانه ساپورته فارسی هم داره (جوملا فارسی ، وردپرس فارسی) و قالب های فارسی و این جور چیز ها ...

6. شما از الان اچ تی ام ال و سی اس اس رو یاد بگیر ...

karbarevije

Registered User
لایک‌ها
1
2 - خیر
5 - گوگل
6 - موفق باشی

شوت تر از این حرف هاست که بخواد جواب بده
شما ارسال های این رو ببینید می فهمید که تمام ارسال هاش همینطوری هست

farazNet

Registered User
لایک‌ها
39
سلام

بنده به صورت آنلاین تدریس می کنم و کارم به صورت پروژه ای و 100% کاربردی می باشد

حدود 12 سال سابقه کار اجرایی و تدریس در دانشگاه و موسسات معتبر سطح کشور را دارم.

در صورت تمایل می توانید تست کنید

2381282-0912

سايت ساز فراز طراحی سایت و ارائه خدمات مرتبط با سرویسهای اینترنتی شامل میزبانی وب ، طراحی سایت ، طراحی پورتال ، طراحی پرتال،سئو seo ، بهینه

sh.n.n786

Registered User
لایک‌ها
94
:lol:
آدم یه پفک هم میخره تاریخ انقضاشو میبینه !!! :D
2011 !!!!!! فکنم تو نخش نبود :D

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
:lol:
آدم یه پفک هم میخره تاریخ انقضاشو میبینه !!! :D
2011 !!!!!! فکنم تو نخش نبود :D

همین الان یه سر به بخش "توسعه وب" بزن، جناب websitedesigner زحمت کشیدن برای نمایش امضا یا هر دلیل دیگه ای 10 - 15تا تاپیک رو نبش قبر کردن!

بالا