• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه کمک درباره سایت

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
سلام دوستان عزیز پی تی . اوقات خوشی داشته باشید . بنده قصد دارم به کمک یکی از دوستان سایت دانلود موبایل راه بندازیم . سی ام اسش که وردپرسه . بنظرتون بدیم وردپرسو فقط سئو کنن برای شروع خوبه . خلاصه هر راهنمایی ای درباره ی سایت به فکرتون میاد دریغ نکنید . ممنون میشم

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
هر که طاووس خواهد، جور هندوستان کشد:eek:
توی یاهو بهت گفتم، این راهی هست که باید خودت بری و تجربش کنی، توقع نداشته باش الان مثلا یکی از بچه های فروم بیاد و بهت خط بده، شما هم طبق همون پیشبری
اون چیزهایی که نیاز داری رو داری دادا، فقط 3 چیز مهمه
اولا نترس و شجاعت ریسک رو داشته باش
دوما هر کاری زحمتی داره و توی این کار نمیشه زحمتش رو با پول کشید
سوما هیچ وقت یادت نره، اگر بخوای یه سایت قوی داشته باشی حداقل پشتش باید 10-20 تا سایت شکست خورده داشته باشی;)

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
هر که طاووس خواهد، جور هندوستان کشد:eek:
توی یاهو بهت گفتم، این راهی هست که باید خودت بری و تجربش کنی، توقع نداشته باش الان مثلا یکی از بچه های فروم بیاد و بهت خط بده، شما هم طبق همون پیشبری
اون چیزهایی که نیاز داری رو داری دادا، فقط 3 چیز مهمه
اولا نترس و شجاعت ریسک رو داشته باش
دوما هر کاری زحمتی داره و توی این کار نمیشه زحمتش رو با پول کشید
سوما هیچ وقت یادت نره، اگر بخوای یه سایت قوی داشته باشی حداقل پشتش باید 10-20 تا سایت شکست خورده داشته باشی;)
به غیر از آخرین مورد بقیه موجوده:D

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
عزیز انقدر تاپیک در این مورد نزن ، تا حالا چند مورد تاپیک شبیه به این هم زده بودی دوستان هم راهنمایییت کردن ، باور کن 1000 تا دیگه هم بزنی به جز اونا چیز دیگه ای نمیگن بهت .

کانفیک یه پلاگین که نیست بگی بیاین یاد بدین ، سئو ، دانش میخواد + تجربه .

شما نه دانش داری نه تجربه ، دانشش رو میتونی از طریق منابعی که قبلا هم بهت معرفی شده بگیری و تجربه هم که همونیه که امین گفت بهت ، باید چند تا سایت بزنی ، شکست بخوری تا به نتیجه برسی.

مطمئن باش اولین سایتت به موفقیت کامل نمیرسه ، باید حتما تجربه قبلی هم داشته باشی.

پس بهترین ایده هات رو روی اولی اجرا نکن .

من جای تو باشم وقتم رو میذارم روی خوندن مقاله و تست روی وردپرس و . . .

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
عزیز انقدر تاپیک در این مورد نزن ، تا حالا چند مورد تاپیک شبیه به این هم زده بودی دوستان هم راهنمایییت کردن ، باور کن 1000 تا دیگه هم بزنی به جز اونا چیز دیگه ای نمیگن بهت .

کانفیک یه پلاگین که نیست بگی بیاین یاد بدین ، سئو ، دانش میخواد + تجربه .

شما نه دانش داری نه تجربه ، دانشش رو میتونی از طریق منابعی که قبلا هم بهت معرفی شده بگیری و تجربه هم که همونیه که امین گفت بهت ، باید چند تا سایت بزنی ، شکست بخوری تا به نتیجه برسی.

مطمئن باش اولین سایتت به موفقیت کامل نمیرسه ، باید حتما تجربه قبلی هم داشته باشی.

پس بهترین ایده هات رو روی اولی اجرا نکن .

من جای تو باشم وقتم رو میذارم روی خوندن مقاله و تست روی وردپرس و . . .
من مقاله میخونم ولی چجوری رو وردپرس تست کنم؟ دونه دونه جواب میده؟

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
من مقاله میخونم ولی چجوری رو وردپرس تست کنم؟ دونه دونه جواب میده؟

عزیز خوندن مقاله که به جایی نمیرسه،
شما هم شدی مثل یکی از دوستان من، بهش میگفتم برو سیاره وردپرس فارسی رو بخون، فرداش میومد میگفت خوندم، میگفتم خوب پیشوند یکتا باید چجوری باشه؟ میگفت پیوند یکتا چیه؟:D
از نظر من شما یا الان یه سایت آزمایشی بزن (همونی که بهت گفتم 3.5 دامین آی آر+هاست نقره ای نت افراز) فقط روش سعی کن یادبگیری
هر بلایی دوست داری سرش بیار، مقالات رو بخون و تجربشون کن، به قول آقا محمد "ما هنوز خیلی جای ریسک داریم"
یا این که اصلا برو توی بلاگها و یک وبلاگ وردپرس بساز و آزمایش هات رو فعلا اونجا انجام بده، البته بلاگها خیلی محدود تره

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
ورد پرس واقعا سیستم مناسب و کارامدیه یکی از خصوصیاتش سیو کاریردیش هست که شما می تونی به راحتی با کمی جستجو مطالب مفید داخلی و خارجی فراوانی پیدا کنی از اموزش قدم به قدم بگیر تا حرفه ای فقط زمان بذار و کمی علاقه

Arash_Dm

Registered User
لایک‌ها
94

10 - 20 تا زیاده

3 تا هم باشه کافیه. البته اگه هر هفته یه سایت راه ننداخته باشه. :)

سلام دوستان عزیز پی تی . اوقات خوشی داشته باشید . بنده قصد دارم به کمک یکی از دوستان سایت دانلود موبایل راه بندازیم . سی ام اسش که وردپرسه . بنظرتون بدیم وردپرسو فقط سئو کنن برای شروع خوبه . خلاصه هر راهنمایی ای درباره ی سایت به فکرتون میاد دریغ نکنید . ممنون میشم

اگر تجربه ای در زمینه سئو و بهینه سازی نداری، سفارش بده برات انجام بدند. البته وردپرس خودش یه حداقل هایی رو داره، اما الان با این شرایط باید روی همه چی کار بشه، قالب، افزونه، تنظیمات مناسب وردپرس و ...

موفق باشید.

بالا