vahidoffline
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 27
- لایکها
- 0
اینم یه کونتر کاملا حرفه ای واسه کسایی که دوست دارند آمار دقیق سایتشون رو بدونند .
این کنتور کانترهای رایگان وبگذر و ابزارهای برتو رو میخوره و میزاره تو جیبش.(ببین دیگه چی هست)
برای مشاهده دومی این کانتر اینجا رو کلیک کنید.
البته این دمو در اصل آمار فروم منه.
راستی اینو بگم که قبلا تو همینجا یه دوست عزیزی این اسکریپت رو معرفی کرده بودند ولی همش انگلیسی بود حتی توضیحات ایشون..
ولی من هم خود اسکریپت رو فارسی کردم که در هنگام نصب میتونید زبان فارسی رو انتخاب کنید و هم در زیر بخشی از امکانات این کانتر رو معرفی میکنم.
حالا چرا لینک دادم به انجمنم چون والا من وقت ندارم هم اینجا آپلود کنم هم اونجا.باید یه جا آپلود کنم.
امکانات کانتر:
1.نمایش آمار امروز ،دیروز،کل
نمایش آمار بازدید کننده بر اساس ساعت و روز
نمایش بیشترین آنلاین همزمان و نمایش آنلاین در حال حاضر در سایت
نمایش آمار ماهانه به صورت درصدی
نمایش مشخصات سیستم بازدیدکننده همراه با آی پی
نمایش زبان بازدیدکننده
نمایش پرچم بازدید کننده که از کدام کشور اومده
نمایش قاره بازدیدکننده
نمایش اینکه از کدام صفحات وارد سایت شما شده اند
نمایش اینکه از کدام موتورهای جست وجو وارد شده اند
نمایش اینکه با سرچ چه ملماتی وارد سایت شما شده اند
و کلی امکانات دیگه که الان یادم نمیاد.
دمو رو حتما ببینید.راستی وقتی روی موتورهای جست وجو و کلمات کلیدی کلیک میکنید شاید چیزی نبینید و اینم به خاطر اینه که هنوز سایت من به موتورهای جست و جو معرفی نشده.
در ضمن اگه بعضی جاها دیدید معنی کلمات یه جوریه به بزرگی خودتون ببخشید چون من انگلیسیم زیاد خوب نبیده.
دانلود کونتر
این کنتور کانترهای رایگان وبگذر و ابزارهای برتو رو میخوره و میزاره تو جیبش.(ببین دیگه چی هست)
برای مشاهده دومی این کانتر اینجا رو کلیک کنید.
البته این دمو در اصل آمار فروم منه.
راستی اینو بگم که قبلا تو همینجا یه دوست عزیزی این اسکریپت رو معرفی کرده بودند ولی همش انگلیسی بود حتی توضیحات ایشون..
ولی من هم خود اسکریپت رو فارسی کردم که در هنگام نصب میتونید زبان فارسی رو انتخاب کنید و هم در زیر بخشی از امکانات این کانتر رو معرفی میکنم.
حالا چرا لینک دادم به انجمنم چون والا من وقت ندارم هم اینجا آپلود کنم هم اونجا.باید یه جا آپلود کنم.
امکانات کانتر:
1.نمایش آمار امروز ،دیروز،کل
نمایش آمار بازدید کننده بر اساس ساعت و روز
نمایش بیشترین آنلاین همزمان و نمایش آنلاین در حال حاضر در سایت
نمایش آمار ماهانه به صورت درصدی
نمایش مشخصات سیستم بازدیدکننده همراه با آی پی
نمایش زبان بازدیدکننده
نمایش پرچم بازدید کننده که از کدام کشور اومده
نمایش قاره بازدیدکننده
نمایش اینکه از کدام صفحات وارد سایت شما شده اند
نمایش اینکه از کدام موتورهای جست وجو وارد شده اند
نمایش اینکه با سرچ چه ملماتی وارد سایت شما شده اند
و کلی امکانات دیگه که الان یادم نمیاد.
دمو رو حتما ببینید.راستی وقتی روی موتورهای جست وجو و کلمات کلیدی کلیک میکنید شاید چیزی نبینید و اینم به خاطر اینه که هنوز سایت من به موتورهای جست و جو معرفی نشده.
در ضمن اگه بعضی جاها دیدید معنی کلمات یه جوریه به بزرگی خودتون ببخشید چون من انگلیسیم زیاد خوب نبیده.
دانلود کونتر