CATERING_MAN
کاربر تازه وارد
همین عنوانشو سرچ کنید فکنم شمارشونم میتونید گوگل کنید 
مشاوره راه اندازی رستوران و کترینگ(تهیه غذا) + آموزش گروهی پرسنل آشپزخانه
خدمات مشاوره ای
- ارائه مشاوره کامل رستوران ازطراحی سالن، منونویسی، تهیه ریسیپی کارت تا مرحله بهره برداری وآغاز به کار (تداوم کنترل بهره وری درصورت توافق)
- مشاوره، راه اندازی و تجهیز رستوران، تهیه غذا، فست فود و سایر مراکز غذایی- پذیرایی با تیم مجرب و کارآزموده ی علمی بر اساس متد های جدید و تحت نظر استادان آشپزی
-مشاوره پرزنت غذا، ارائه غذاهای خاص و نوآورانه و اصلاح ریسیپی های فعلی و ارتقاءکیفیت وزیبایی آنها
فرآیند خدمات ارائه غذا، معرف یک یا دسته ای از فعل و انفعالات است که به منظور تبدیل نیروی کار، تجهیزات، موادخام اولیه، روش های مدیریت و ... به محصول (غذا) و خدمات غذایی و پذیرایی انجام می شود و به علت اینکه در این مرحله یا قسمت، عملیاتی انجام می شود که ممکن است قسمت یا حتی همه آن برای مشتری ناشناخته باشد در ارتقاء کیفیت و فروش و در نتیجه افزایش رضایت مشتریان واحد های غذایی-پذیرایی بسیار مهم و ضروری می باشد.
•مشاوره تجهیزات مورد نیاز بر اساس کاربری، طراحی و چیدمان تجهیزات آشپزخانه، چیدمان میزهای پذیرایی و سالن،بررسی اقتصادی نوع کاربری (سنتی-فرنگی-دوگانه)، منونویسی، تهیه و تدوین ریسیپی کارتهای تخصصی، پرزنتیشن(ارائه غذا)، استخدام و گزینش پرسنل کارآمد، آموزش پرسنل آشپزخانه و رستوران (سرآشپز، آشپزها، کمک آشپزها، ظرفشورها و ...) ، تدوین و تفهیم شرح وظایف پرسنل، شروع بهره برداری، اصلاح ایرادات در کیفیت غذا، خدمات و آموزش
خدمات آموزشی
-آموزش تشریفات وپذیرایی به پرسنل پذیرایی هتلها و رستورانهای بین المللی
- آموزش گروهی سرویس دهی کارکنان واحد امورخدمات پذیرایی، مهمانداری و آبدارخانه
- آموزش عملی پرسنل رستورانی در زمینه تهیه انواع سالاد (بیش از 100مدل )
- آموزش گروهی، مشاوره و راه اندازی میزاردو، غذاهای فرنگی، غذاهای فانتزی، فینگرفود و ...
- آموزش گروهی دسر های خاص بین المللی که بعنوان "دسر بعد از غذا" سرو می شوند
- آموزش گروهی تهیه سوپ های خاص و مدرن و پیش غذاهای منحصر بفرد
-آموزش گروهی و راه اندازی بوفه و یا میز صبحانه / عصرانه
مشاوره راه اندازی رستوران و کترینگ(تهیه غذا) + آموزش گروهی پرسنل آشپزخانه
خدمات مشاوره ای
- ارائه مشاوره کامل رستوران ازطراحی سالن، منونویسی، تهیه ریسیپی کارت تا مرحله بهره برداری وآغاز به کار (تداوم کنترل بهره وری درصورت توافق)
- مشاوره، راه اندازی و تجهیز رستوران، تهیه غذا، فست فود و سایر مراکز غذایی- پذیرایی با تیم مجرب و کارآزموده ی علمی بر اساس متد های جدید و تحت نظر استادان آشپزی
-مشاوره پرزنت غذا، ارائه غذاهای خاص و نوآورانه و اصلاح ریسیپی های فعلی و ارتقاءکیفیت وزیبایی آنها
- پکیج مشاوره ای افزایش بهره وری، ارتقاء و بهبود فرآیندهای رستوران (شامل تهیه غذا، تالار و ...)
- بازبینی و اصلاح فرآیند های کسب و کار غذا
فرآیند خدمات ارائه غذا، معرف یک یا دسته ای از فعل و انفعالات است که به منظور تبدیل نیروی کار، تجهیزات، موادخام اولیه، روش های مدیریت و ... به محصول (غذا) و خدمات غذایی و پذیرایی انجام می شود و به علت اینکه در این مرحله یا قسمت، عملیاتی انجام می شود که ممکن است قسمت یا حتی همه آن برای مشتری ناشناخته باشد در ارتقاء کیفیت و فروش و در نتیجه افزایش رضایت مشتریان واحد های غذایی-پذیرایی بسیار مهم و ضروری می باشد.
- مهندسی مجدد فرآیندها ی رستوران و مراکز غذایی
- پکیج مشاوره ای راه اندازی رستوران و تهیه غذا
•مشاوره تجهیزات مورد نیاز بر اساس کاربری، طراحی و چیدمان تجهیزات آشپزخانه، چیدمان میزهای پذیرایی و سالن،بررسی اقتصادی نوع کاربری (سنتی-فرنگی-دوگانه)، منونویسی، تهیه و تدوین ریسیپی کارتهای تخصصی، پرزنتیشن(ارائه غذا)، استخدام و گزینش پرسنل کارآمد، آموزش پرسنل آشپزخانه و رستوران (سرآشپز، آشپزها، کمک آشپزها، ظرفشورها و ...) ، تدوین و تفهیم شرح وظایف پرسنل، شروع بهره برداری، اصلاح ایرادات در کیفیت غذا، خدمات و آموزش
خدمات آموزشی
-آموزش تشریفات وپذیرایی به پرسنل پذیرایی هتلها و رستورانهای بین المللی
- آموزش گروهی سرویس دهی کارکنان واحد امورخدمات پذیرایی، مهمانداری و آبدارخانه
- آموزش عملی پرسنل رستورانی در زمینه تهیه انواع سالاد (بیش از 100مدل )
- آموزش گروهی، مشاوره و راه اندازی میزاردو، غذاهای فرنگی، غذاهای فانتزی، فینگرفود و ...
- آموزش گروهی دسر های خاص بین المللی که بعنوان "دسر بعد از غذا" سرو می شوند
- آموزش گروهی تهیه سوپ های خاص و مدرن و پیش غذاهای منحصر بفرد
-آموزش گروهی و راه اندازی بوفه و یا میز صبحانه / عصرانه