سلام دوستان عزیز
من همین چند روز پیش سونی اریکسون کا 510 خریدم 144000 تومان. مثل اینکه ساخت مالزی هست! گوشی خیلی خوبی هست ولی بزرگترین عیبش اینه که کارت حافظه نمی خوره و با حافظه داخلی 28 مگا بایت اونهایی که به دنبال گوش دادن به موسیقی هستند باید قیدش رو بزنن. صفحه نمایش کا 510 با اینکه 262144 رنگ هست ، اما در نور مستقیم خورشید کاملاً ناخواناست و مسلماً به پای صفحه نمایش های ساخت سامسونگ نمیرسه. دوربین گوشی واقعاً کیفیت خوبی داره. با وجود اینکه فاقد فلش و فوکوس اتوماتیک هست ولی عکسهای بسیار خوبی می گیره حتی در نور کم( اگه خواستید نمونه عکسهایی که گرفتم رو می گذارم ). امکانات ارتباطی گوشی هم که کامل هست: پورت USB، اینفرارد، بلوتوث و ... .صدای بلندگوی گوشی هم خیلی خوبه ولی البته در حد گوشیهای گران قیمت و باکیفیت بازار نیست. مدیا پلیر قوی و مناسبی داره ولی افسوس که حافظه بالایی در اختیار نیست. در ضمن گوشی قابلیت شارژ از طریق پورت USB رو هم داره که من تو هیچ سایتی ندیدم این موضوع عنوان بشه. فکر می کنم با این قیمت در بازار هیچ گوشی مثل کا 510 این همه امکانات عرضه نمیکنه. اگه فقدان کارت حافظه براتون مهم نیست سونی اریکسون کا 510 به نظر من بهترین گزینه پیش روی شما برای خرید گوشی در این محدوده ی قیمت است. باز هم سئوالی باشه من در خدمتم.