• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه گوشی با آنتن دهی بالا بین 75تا 150

samyas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه گوشی با آنتن دهی بالا بین 75تا 150
k310 آنتن دهیش چطوره؟ راستش می خواستم نوکیا نباشه ولی آنتن دهی عالی داشته باشه
USB برام مهمه
کمک کنید متشکرم

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
راستش می خواستم نوکیا نباشه

بسیار فکر خوبی کردین....

k310 رو یکی دو نفری که تو همین فروم خریدن بعدا اومدن و گفتن که خوب بوده....یکی از بچه ها هم داره راضیه و میگه خوبه...

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
البته k310 رو 3 نفر خریدن که یکیشون ناراضی بوده اونهم شدید. برای همین یک سوم کاربران ناراضی بودند.

اگر آنتن دهی برای شما فاکتور مهمیه بهتره توی برندهای موتورولا و نوکیا بگردی. از موتورولا V3 آنتن دهیش خیلی خوبه . حافظه بالا هم میخوای موتورولا L7
نوکیا هم جز تک و توک استثنا آنتن دهی ضعیف نداره

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
منم یک نفر از دوستانم N73 گرفته و میگه آنتن دهیش معمولی و مثل بقیه گوشیهاست و تعریفی نیست. برای همین 100 % کاربران ناراضی هستن!!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
K510 هم گوشی خوبیه فقط مموری نمیخوره.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اگه خوشگلی ملاکته، 160تومن موتورولا v3
اگه حداکثر امکانات با این پول ملاکته، sony ericsson k510i

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بهتره به این حرفهای ...توجه نکنید....انتن دهی k310 مشکلی نداره...

ضمن اینکه k510 هم خیلی خوبه براتون...

منم یک نفر از دوستانم N73 گرفته و میگه آنتن دهیش معمولی و مثل بقیه گوشیهاست و تعریفی نیست. برای همین 100 % کاربران ناراضی هستن!!

خوب گفتی....

نه بابا میدونی چیه؟ این بابا توهمی زده که هرگوشی میخره جز بهترین های انتن دهی هست و رودستش نیست....یه چیزی هم از فرط تکرار زیاد انقدر گفته خودش هم باورش شده که خیلی انتن دهی توپی داره....در صورتی که یه گوشی معمولی هست عین بقیه....

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

حالا با 150 تومن N73 هم به کسی نمیدن. توی تاپیک اشتباهی داری زیر آب میزنی!:D

sherlock holmes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان عزیز
من همین چند روز پیش سونی اریکسون کا 510 خریدم 144000 تومان. مثل اینکه ساخت مالزی هست! گوشی خیلی خوبی هست ولی بزرگترین عیبش اینه که کارت حافظه نمی خوره و با حافظه داخلی 28 مگا بایت اونهایی که به دنبال گوش دادن به موسیقی هستند باید قیدش رو بزنن. صفحه نمایش کا 510 با اینکه 262144 رنگ هست ، اما در نور مستقیم خورشید کاملاً ناخواناست و مسلماً به پای صفحه نمایش های ساخت سامسونگ نمیرسه. دوربین گوشی واقعاً کیفیت خوبی داره. با وجود اینکه فاقد فلش و فوکوس اتوماتیک هست ولی عکسهای بسیار خوبی می گیره حتی در نور کم( اگه خواستید نمونه عکسهایی که گرفتم رو می گذارم ). امکانات ارتباطی گوشی هم که کامل هست: پورت USB، اینفرارد، بلوتوث و ... .صدای بلندگوی گوشی هم خیلی خوبه ولی البته در حد گوشیهای گران قیمت و باکیفیت بازار نیست. مدیا پلیر قوی و مناسبی داره ولی افسوس که حافظه بالایی در اختیار نیست. در ضمن گوشی قابلیت شارژ از طریق پورت USB رو هم داره که من تو هیچ سایتی ندیدم این موضوع عنوان بشه. فکر می کنم با این قیمت در بازار هیچ گوشی مثل کا 510 این همه امکانات عرضه نمیکنه. اگه فقدان کارت حافظه براتون مهم نیست سونی اریکسون کا 510 به نظر من بهترین گزینه پیش روی شما برای خرید گوشی در این محدوده ی قیمت است. باز هم سئوالی باشه من در خدمتم.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان عزیز
من همین چند روز پیش سونی اریکسون کا 510 خریدم 144000 تومان. مثل اینکه ساخت مالزی هست! گوشی خیلی خوبی هست ولی بزرگترین عیبش اینه که کارت حافظه نمی خوره و با حافظه داخلی 28 مگا بایت اونهایی که به دنبال گوش دادن به موسیقی هستند باید قیدش رو بزنن. صفحه نمایش کا 510 با اینکه 262144 رنگ هست ، اما در نور مستقیم خورشید کاملاً ناخواناست و مسلماً به پای صفحه نمایش های ساخت سامسونگ نمیرسه. دوربین گوشی واقعاً کیفیت خوبی داره. با وجود اینکه فاقد فلش و فوکوس اتوماتیک هست ولی عکسهای بسیار خوبی می گیره حتی در نور کم( اگه خواستید نمونه عکسهایی که گرفتم رو می گذارم ). امکانات ارتباطی گوشی هم که کامل هست: پورت USB، اینفرارد، بلوتوث و ... .صدای بلندگوی گوشی هم خیلی خوبه ولی البته در حد گوشیهای گران قیمت و باکیفیت بازار نیست. مدیا پلیر قوی و مناسبی داره ولی افسوس که حافظه بالایی در اختیار نیست. در ضمن گوشی قابلیت شارژ از طریق پورت USB رو هم داره که من تو هیچ سایتی ندیدم این موضوع عنوان بشه. فکر می کنم با این قیمت در بازار هیچ گوشی مثل کا 510 این همه امکانات عرضه نمیکنه. اگه فقدان کارت حافظه براتون مهم نیست سونی اریکسون کا 510 به نظر من بهترین گزینه پیش روی شما برای خرید گوشی در این محدوده ی قیمت است. باز هم سئوالی باشه من در خدمتم.

بله منم کیفیت عکسهاش رو دیدم و بهترین گوشی 1.3 مگاپیکسلی و ارزونترین به همین گوشی هست. البته دیزاین زیباش رو هم نباید فراموش کرد.

ali_power42

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهترین انتن دهی motorola l6
البته فقط 10مگ حافظه داره ولی بلوتوث هم داره با قیمت 125 تومن خیلی هم خوشگله

بالا